|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

03-12-2007, 19:50
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by kérdés
Hol lehet ezeket a: tegyünk be a képernyő szép nagy részét elfoglaló párbaj feliratot kéréseket elolvasni? 
Nem tudom hányan kérték, de ha többen kérik az eltüntetését akkor nem lesz? Vagy csak arról szól, hogy minél több vip pénz jöjjön be? Mert funkciója semmi...
Nézegetem napok óta a párbaj menüt ugyanaz a pár ország játszik...
Ha párbajozni akarok megnézem van-e párbaj... Nem tudom Te hányszor párbajoztál, hogy ennyire szükségesnek tartod ezt a funkciót de szerintem fontosabb, hogy ne tünjenek el a friss eseményeim...
Csak annyi a kérés, hogy kikapcsolhassam végleg...
Aki meg akarja annál maradjon....
|
Szerintem jó az hogy ott van. Legörgeted az esményeket, aztán kikapcsolod a párbaj ablakot. Sőt, van egy trükk, bezárod a párbajt, és kattintasz a régi esményekre.
Én meg szoktam nézni kik párbajoznak, és milyen párbajon, mert ha ismerősök, van hogy bejelentkezek, bár nem számítok vérpárbajosnak.
|

03-13-2007, 11:28
|
Junior Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Hol lehet ezeket a: tegyünk be a képernyő szép nagy részét elfoglaló párbaj feliratot kéréseket elolvasni? 
Nem tudom hányan kérték, de ha többen kérik az eltüntetését akkor nem lesz? Vagy csak arról szól, hogy minél több vip pénz jöjjön be? Mert funkciója semmi...
Nézegetem napok óta a párbaj menüt ugyanaz a pár ország játszik...
Ha párbajozni akarok megnézem van-e párbaj... Nem tudom Te hányszor párbajoztál, hogy ennyire szükségesnek tartod ezt a funkciót de szerintem fontosabb, hogy ne tünjenek el a friss eseményeim...
Csak annyi a kérés, hogy kikapcsolhassam végleg...
|
"...Csak annyi a kérés, hogy kikapcsolhassam végleg...
Aki meg akarja annál maradjon....[/quote]"
Ez pölö tök jó lenne.
a Beállításoknál.
"akarsz értesítést az új párbajokról?" igen/nem.
s annyi.
 röff+off. 
|

03-13-2007, 11:30
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by API
"...Csak annyi a kérés, hogy kikapcsolhassam végleg...
|
"
Ez pölö tök jó lenne.
a Beállításoknál.
"akarsz értesítést az új párbajokról?" igen/nem.
s annyi.
[/quote]
ezzel én is egyet értek 
nem is lenne szerintem olyan sok munka, és célravezető 
és még csak nem is tamagocsis funkció 

03-12-2007, 18:53
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 19%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
A nagy párbaj tábla nem csak ronda de a játékmenetet is zavarja szerintem. Belépek az országomba és egy jó nagy ronda értesítőt látok meg a párbajról. katt a kikapcsolásra de evvel együtt a friss eseményeim is eltünnek. Elég idegesítő... ráadásul szerintem a játékosok 98 %-át nem érdekli a párbaj, akit meg igen tudja hol találja meg...
Vélemények?
|
Nekem személyszerint semmi bajom az ablakkal,eltörlését nem támogatom...mikor időm engedi,szívesen párbajozom,és van más dolgom is általában az orikkal...annyira nem szoktam unatkozni,hogy nézegessem,felkeressem a párbaj menüt...
Ki hogy van vele...legyen kikapcsolható,és akkor akinek nem inge...
Ts
|

03-12-2007, 22:57
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
A nagy párbaj tábla nem csak ronda de a játékmenetet is zavarja szerintem. Belépek az országomba és egy jó nagy ronda értesítőt látok meg a párbajról. katt a kikapcsolásra de evvel együtt a friss eseményeim is eltünnek. Elég idegesítő... ráadásul szerintem a játékosok 98 %-át nem érdekli a párbaj, akit meg igen tudja hol találja meg...
Vélemények?
|
a véleményem ugyan az mint sok másik topicban is lesz, vagy volt..
legyen opcionális az új párbaj kijelzése a beállítások menüben...
olyan sok kütyüt oda lehetne még tenni...
ott kéne okosítani Hódot...

|

03-13-2007, 08:14
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
a véleményem ugyan az mint sok másik topicban is lesz, vagy volt..
legyen opcionális az új párbaj kijelzése a beállítások menüben...
olyan sok kütyüt oda lehetne még tenni...
ott kéne okosítani Hódot...

|
... viszont ez nyilván nem cél.
|

03-13-2007, 08:29
|
Junior Member
|
|
|
|
Annak idején kilett tárgyalva minden, lehetett volna szólni ellene.... Nekem sem tetszik, sőt ronda, ettől függetlenül nem szeretném, ha pl. nem lenne ott, ha már egyszer bekerült, pláne a hv-s jelentkezés. Sztem a marha nagy ötletek helyett, meg a sok cirádás változtatás helyett, na meg a sok kényelmi funkció bevezetése helyett, lehetne hagyni 1 kis időt, a rendbetételre, mert sztem sok minden nem úgy működik mint ahogy kellene, lásd wap. Lassan kezdem úgy érezni, hogy itt mindenki valami feltaláló féle, és mégis csak kevés olyan dolog lett bevezetve, ami valóban a jobb játék céljait szolgálja.
|

03-13-2007, 08:32
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Lezúziusz
Annak idején kilett tárgyalva minden, lehetett volna szólni ellene.... Nekem sem tetszik, sőt ronda, ettől függetlenül nem szeretném, ha pl. nem lenne ott, ha már egyszer bekerült, pláne a hv-s jelentkezés. Sztem a marha nagy ötletek helyett, meg a sok cirádás változtatás helyett, na meg a sok kényelmi funkció bevezetése helyett, lehetne hagyni 1 kis időt, a rendbetételre, mert sztem sok minden nem úgy működik mint ahogy kellene, lásd wap. Lassan kezdem úgy érezni, hogy itt mindenki valami feltaláló féle, és mégis csak kevés olyan dolog lett bevezetve, ami valóban a jobb játék céljait szolgálja.
|
Mi a probléma a wappal? Úgy működik, ahogy kell neki, ahogy már nagyon sok helyen említettem, további fejlesztés a wapos felület ügyében nem lesz.
Ha egyedi problémád merült fel, kérlek a supportra írj, ahogy azt kell.
Más olyan problémáról, ami lenne, nem tudok, ha van, akkor szintén kérlek, hogy írd meg, ne csak ilyen misztikusan utalgass rá, hogy "húúú, mennyimindent rendbe kéne tenni", miközben jelenleg ismert hiba nincs a Hódítóban.
|

03-13-2007, 08:35
|
Junior Member
|
|
|
|
Nem szívózni akarok, látom mi van itt, csak már röhejes, ez a sok újítási javaslat, 1-2 plusz klikbe belehalnak mostanság, és rögtön változtatni kell. Egyébként már a wapról írtam a helyén, de annyira nem is fontos, csak néha etetnem kell róla, az meg műxik.
|

03-13-2007, 12:53
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
.... miközben jelenleg ismert hiba nincs a Hódítóban.
|
Ez itt OFF, de nem nyitnék neki külön topicot, mivel aprócska dolog (normális ember normális esetben normális jelszavakat használ).
A jelszavakban a \ és " használata gond. Regisztrálsz, aztán már nem tudsz belépni. Egy mysql_real_escape_string() vagy addslashes() segíthet, persze nem tudom, milyen adatbázis van használatban ...
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|