|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

03-12-2007, 17:16
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Hú, ez most hirtelen nekem is máshogy néz ki. 
|
Azért gondoltam szolok, mert nem akarok lemaradni az 50% pluszrol  )
Meg itt küldeném a pénzt  ) csak nem tudom  )
Oké most már jo  ) ugy ahogy kell  )
|

03-12-2007, 17:21
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Ahogy nézem, most épp szépítenek, újítanak rajta, legalábbis délelőtt még valóban máshogy nézett ki.
Nekem most a kattintás után jobb oldalt be lehet jelentkezni e-mail cím és jelszó segítségével, itt nem is adhatok meg semmi adatot. Bal oldalt van lehetőség regisztrálni, ha még nem lenne számlám.
Belépés után a "Payment Method"-nél választhatod, hogy PayPal egyenleg, vagy bankkártya. Most próbáltam én is, hogy ebben az új rendszerben hogy is megy ez.
Ezeknek is akkor kell újítaniuk, amikor itt bevezetem, wááááááááá 
|

03-12-2007, 17:23
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by richardka
Azért gondoltam szolok, mert nem akarok lemaradni az 50% pluszrol  )
|
Még bőven van belőle, nem tartunk még félúton sem. Ha elhagytuk a felét, szólok. 
|

03-12-2007, 17:23
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ahogy nézem, most épp szépítenek, újítanak rajta, legalábbis délelőtt még valóban máshogy nézett ki.
Nekem most a kattintás után jobb oldalt be lehet jelentkezni e-mail cím és jelszó segítségével, itt nem is adhatok meg semmi adatot. Bal oldalt van lehetőség regisztrálni, ha még nem lenne számlám.
Belépés után a "Payment Method"-nél választhatod, hogy PayPal egyenleg, vagy bankkártya. Most próbáltam én is, hogy ebben az új rendszerben hogy is megy ez.
Ezeknek is akkor kell újítaniuk, amikor itt bevezetem, wááááááááá 
|
Megprobáltam mégegyszer és már megy csak amikor irtam akkor másképp ment  ) sorry tekintsd tárgytalannak az 50% már meg is kaptam
pontosabban a kis fiacskám, mert az ö országára nyomtam
|

03-12-2007, 18:10
|
Administrator
|
|
|
|
Hmm, nem biztos, hogy változott a kinézete, mert Firefox-ban továbbra is olyan, mint volt. Az előbb IE-ben néztem. Ott lehet eddig is ilyen volt...  Hmm, határozottan szép. 
|

03-13-2007, 11:30
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
Ati, arra lehet számítani, hogy angolban is lesz Paypal?
|
A mai naptól a Queosiában is elérhető ez a lehetőség, az első 100 fizetésre itt is jár az 50% bónusz.
|

03-13-2007, 11:31
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Hát én rögvest bevipeltem két orit és csak az egyikre votl kedvezmény, a worldpay-re nicnsen?
Mert azt jobban szeretem úgy hogy az elsőt a paypal-rol a másikat a worldpayrol toltam mert akkor vettem észre h az is van.
|
A témanyitó a Queosiára vonatkozott, de azért írom erre is válasznak, hogy ne legyen félreértés: az angolban is van az 50%-os paypal akció, de ez is csak a paypal-re vonatkozik az első 100 fizetés erejéig, a worldpay-re nem.
|

03-14-2007, 09:23
|
Administrator
|
|
|
|
Igértem, hogy szólok, ha félúton járunk, a Hódítóban most még pont kereken 50 darab akciós vip maradt.  A Queosiában ettől még azért messze járunk, ott is van bőven még belőle.
|

03-15-2007, 16:27
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
2. PayPal fizetés, bankkártyás fizetés PayPal rendszeren keresztül
Akár rövidebb, akár hosszabb időre meghosszabbíthatod VIP tagságodat a nemzetközileg elismert PayPal fizetési rendszeren keresztül. A PayPal lehetőséget biztosít bankkártyás fizetésre, valamint meglevő PayPal egyenleged felhasználására.
Nekem OTP visa electron bankkártyám van, azzal úgy vettem észre nem lehet igénybe venni, de lehet, hogy csak nem értek hozzá, ami igaz is
Szóval próbáljam meg újra, vagy tényleg ez a helyzet?
|

03-15-2007, 16:31
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
2. PayPal fizetés, bankkártyás fizetés PayPal rendszeren keresztül
Akár rövidebb, akár hosszabb időre meghosszabbíthatod VIP tagságodat a nemzetközileg elismert PayPal fizetési rendszeren keresztül. A PayPal lehetőséget biztosít bankkártyás fizetésre, valamint meglevő PayPal egyenleged felhasználására.
Nekem OTP visa electron bankkártyám van, azzal úgy vettem észre nem lehet igénybe venni, de lehet, hogy csak nem értek hozzá, ami igaz is
Szóval próbáljam meg újra, vagy tényleg ez a helyzet?
|
Electron kártyát általában csak a kibocsátó országban használhatsz, esetleg pin kód használatával tényleges fizikai vásárláskor máshol is. Online fizetésekhez az electron kártyát nem fogod tudni használni, vagy rendes dombornyomott kártya kell hozzá, vagy speciálisan webes/netes fizetésre kialakított kártya. Ez bankonként változó nevű, árú, funkciójú. Van olyan számlacsomag, ami mellé ingyen jár, máshol külön kell érte fizetni.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|