Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-11-2007, 10:35
Steve Steve is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Deni View Post
Túl keveset hódítózol Sztív
Büszke vagyoik hogy eljutottam erre a szintre
Steve`sfield (#324643)
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 03-11-2007, 10:40
Bea Baba's Avatar
Bea Baba Bea Baba is offline
Member

Longevity: 95%

velem is előfordult többször is

Bea Baba (#336994) itt megtaláltok
Reply With Quote
Old 03-11-2007, 10:47
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Velem szerencsére nem, és kérném a rendszert, hogy a vip hv sokra jobban figyeljen oda ezután is (lagalább hétfő 1-ig).
Reply With Quote
Old 03-11-2007, 13:07
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

No, most, hogy elvileg mindenkinek volt ilyenje, elárulom mi volt. Ebből a sokból, ami itt előjött, egyedül Denié a valós jelenség, ma hajnalban net-bővítés volt a szolgáltatónál, pár perces kiesés lehetett, valami nagyon hajnali időpontban.
Old 03-11-2007, 13:11
Bea Baba's Avatar
Member

és akkor én pl kamuzok lehet kamu volt a hód nem akart menni, és el is ment 1 piacom potyára eggyik reggel...

Reply With Quote
Old 03-11-2007, 13:13
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
No, most, hogy elvileg mindenkinek volt ilyenje, elárulom mi volt. Ebből a sokból, ami itt előjött, egyedül Denié a valós jelenség, ma hajnalban net-bővítés volt a szolgáltatónál, pár perces kiesés lehetett, valami nagyon hajnali időpontban.

Nemrégiben tuti volt egy másik is, mert arra panaszkodtak a fórumon is, szal nem csak nekem tűnt fel. kb 15-20 percig tartott, dátumot már nem tudok mondani.

Ja igen, hajnalban történt, olyan 3 óra magasságában. A körváltás A-ban még lement, aztán befagyott minden.
Reply With Quote
Old 03-11-2007, 13:15
Bea Baba's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Nemrégiben tuti volt egy másik is, mert arra panaszkodtak a fórumon is, szal nem csak nekem tűnt fel. kb 15-20 percig tartott, dátumot már nem tudok mondani.

Ja igen, hajnalban történt, olyan 3 óra magasságában. A körváltás A-ban még lement, aztán befagyott minden.
Uhum, és is lefekvésre kényszerültem

Reply With Quote
Old 03-11-2007, 13:17
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Bea Baba View Post
és akkor én pl kamuzok lehet kamu volt a hód nem akart menni, és el is ment 1 piacom potyára eggyik reggel...
Nem feltétlen kamuzol, csak rossz helyen keresed a hibát, mert nem a Hóddal volt. Ez előtt még egy 1-2 perces kiesés lehetett negyedikén szintén nagyon hajnalban, bár az lehet nem is volt és helyette volt a ma hajnali karbantartás, előtte pedig 2005 júliusában, szóval ott a költözés a mérvadó csak, ami előre volt jelezve, úgyhogy biztos nem arra gondolsz.

Természetesen az Internet sajátosságaiból adódóan rengeteg helyen lehet máshol hiba, ami nem a mi hatáskörünk (ahogyan a szolgáltatónk esetleges karbantartási munkálatai sem), és csak egy-egy adott réteget érintenek, például ha a Te netszolgáltatód kapcsolata akadozik, ha nameserver gondjai vannak a szolgáltatódnak stb.

Ui: tegnap például közel egy órán át nem volt Vodafone hálózat Pest egyes részein, ha Vodanetet használsz, vagy wapozni szeretnél Vodán keresztül, akkor ilyenkor ez esélytelen nyilván, miközben más gond nélkül játszik.

Last edited by Ati; 03-11-2007 at 13:21..
Reply With Quote
Old 03-11-2007, 13:33
Bea Baba's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Nem feltétlen kamuzol, csak rossz helyen keresed a hibát, mert nem a Hóddal volt. Ez előtt még egy 1-2 perces kiesés lehetett negyedikén szintén nagyon hajnalban, bár az lehet nem is volt és helyette volt a ma hajnali karbantartás, előtte pedig 2005 júliusában, szóval ott a költözés a mérvadó csak, ami előre volt jelezve, úgyhogy biztos nem arra gondolsz.

Természetesen az Internet sajátosságaiból adódóan rengeteg helyen lehet máshol hiba, ami nem a mi hatáskörünk (ahogyan a szolgáltatónk esetleges karbantartási munkálatai sem), és csak egy-egy adott réteget érintenek, például ha a Te netszolgáltatód kapcsolata akadozik, ha nameserver gondjai vannak a szolgáltatódnak stb.

Ui: tegnap például közel egy órán át nem volt Vodafone hálózat Pest egyes részein, ha Vodanetet használsz, vagy wapozni szeretnél Vodán keresztül, akkor ilyenkor ez esélytelen nyilván, miközben más gond nélkül játszik.
nem is firtatom, me normális h lehet ennek több oka is csak 3adára már feltünő vot a kb 15 20 perces kimaradás, pedig a net működött

Reply With Quote
Old 03-11-2007, 14:13
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post

Ahham, ez méghozzá múlt héten volt szombat vagy vasárnap hajnalban.. Először megijdetem, hogy ismét a routerem intett be.. de aztán láttam, hogy minden más ment.. csakez a külső fórum, meg a hódító pl nem volt elérhető.. mindenkit meg is kérdeztem online társaim közül, hogy most csak én néztem be, vagy tényleg nincs hódító.. és nekik sem volt.. valóban egy jó 15-20perces kimaradás volt és mindenki a belső fórumokon jelezte is rögtön, hogy héllllóóóómitörtént

Noh de mindegy, akkor a mai csak ilyen kis apró zűrzavar volt.. az a lényeg

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules