|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

03-09-2007, 20:32
|
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Xeper.
Köszönöm az éleslátást:-) végigolvastam a topicot.
Azért javasoltam ezt, mert nem hiszem hogy túlzás lenne ha nem tudnák a törpe raktárát lopni, elvégre a gnóm tekijét sem tudod vinni, és az óriástól sem érdemes tekit lopni általában. Nem modnom hogy rossz lenne a tekivédelem, inkább azt hogy olyan feleslegesnek látom mint a fantomépületeket. Sztem a törpének nem az a gondja hogy megtámadják hanem az hogy mindenki tőle lop. Nyilvánvaló hogy valamit be kell védeni, hogy ne semmizzék ki "szegény törpét".
Aki a tekijét félti, vegyen példát az orkokról, ők is megoldják. A raktárkulcs sztem nem egy rossz vari, csak a funkcióját nem tölti be, én bőven kibékülnék azzal ha tudnám hogy legalább a raktáram biztonságban van a toliktól.
|

03-09-2007, 22:55
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by empty
Xeper.
Köszönöm az éleslátást:-) végigolvastam a topicot.
Azért javasoltam ezt, mert nem hiszem hogy túlzás lenne ha nem tudnák a törpe raktárát lopni, elvégre a gnóm tekijét sem tudod vinni, és az óriástól sem érdemes tekit lopni általában. Nem modnom hogy rossz lenne a tekivédelem, inkább azt hogy olyan feleslegesnek látom mint a fantomépületeket. Sztem a törpének nem az a gondja hogy megtámadják hanem az hogy mindenki tőle lop. Nyilvánvaló hogy valamit be kell védeni, hogy ne semmizzék ki "szegény törpét".
Aki a tekijét félti, vegyen példát az orkokról, ők is megoldják. A raktárkulcs sztem nem egy rossz vari, csak a funkcióját nem tölti be, én bőven kibékülnék azzal ha tudnám hogy legalább a raktáram biztonságban van a toliktól.
|
Szerintem nem teljesen jó a meglátásod. Mert egyrészt a törpe tart oylan termelő épületeket amit ha lebont nem tud vissza épiteni, ez már csökkenti az épithető barakkok számát, másrészt ugyan jó hadi a törpe, de messze elmarad azorktol, attol az orktol aki ha kitekizik is és nem tudja vissza venni még akkor is egy komoly ütőerőt képvisel.
Gyulaword (#79796)
|

03-09-2007, 22:56
|
 |
Member
|
|
|
|
Szerintem a nyersanyag veszteség a legkisebb gondja a törpének, a tekercs vagy a hektár sokkal jobban tud fájni.
Gyulaword (#79796)
|

03-09-2007, 23:06
|
|
Member
|
|
|
|
A föld a legnagyobb gond, de ez mellékes. Igazán nem akarok beszolni senkinek, de ez a topic a fajvarirol szolna, a sok100 hsz bol kb a fele teljesen érdektelen.
|

03-09-2007, 23:08
|
|
Member
|
|
|
|
500. post na tessék  Raktárakat kár lezárni mert nem olyan a nyersi mint a teki, nem is lehet igy összehasonlitani. Nincs összahasonlitasi alap. Tovabbra is a tolivédelem növelését szorgalmazom. Annyira h csak a jo tolisok férjenek be.
|

03-09-2007, 23:14
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
500. post na tessék  Raktárakat kár lezárni mert nem olyan a nyersi mint a teki, nem is lehet igy összehasonlitani. Nincs összahasonlitasi alap. Tovabbra is a tolivédelem növelését szorgalmazom. Annyira h csak a jo tolisok férjenek be.
|
Jó gondolat.
Gyulaword (#79796)
|

03-10-2007, 19:43
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
|
erre már született egy kiváló javaslat, amit már többen és többször körberöhögtek, nem értem miért.
ez lenne a tolvaj-pajzs (nem, nem tükör, pajzs), és úgy működik, hogy feltétele után csak a törpe tolvajainak X-szeresénél több tolvajjal rendelkező támadó jár sikerrel. ez pontosan azt eredményezi, hogy csak az igazi tolisok tudják a törpét bántani, nem minden jött-ment.
ez pontosan elegendő lenne; nem lenne sérthetetlen a törpe - de nem is lenne átjáróház mint most -, míg aki ebből él (mármint a tolvajlásból) annak az érdekei sem sérülnének. ja, és végre lenne értelmes faji varija a törpének.
az X-et pedig a fentieknek megfelelően kell belőni, azaz úgy hogy a jobb tolvajok azért ne maradjanak hoppon. mivel egyszer voltam csak tolvaj, az is régen volt, meg jól sem csináltam, így az X-re csak tippelni tudok egy 3-ast.
Last edited by lacqa; 03-10-2007 at 19:48..
|

03-10-2007, 19:55
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by lacqa
erre már született egy kiváló javaslat...
|
Nem gondolod hogyha annyira kiválló lett volna akkor sokan támogatják, de igazán túl sok támogatást nem kapott, lehet nem véletlenül. nekem se nagyon teccik. nem kell minden fajból teljesen toli biztos fajt csinálni! bőven elég a gnóm akitől tekit nem hozol, vagy óriás, akit meg nem tulzottan érdemes lopni. a törpe fajivari úgyebár egy butitott szieszta, ami nonszensz ugyanakkor, én még mindig a fantomépületet tartom jó ötletlen olyan módon hogy a törpénél a bányák barakként vagy őrtoronyként jelenne meg, ezáltal nem random lenne, viszont még a termelő törpről se nagyon tudnád megmondani hogy hadi törpe, vagy ép sok bányás termelő. de ezt már irtam ugyan egyszer, de nem irtak rá semmit szal nem tom kinek mennyire jó ötlet...
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules