|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

03-09-2007, 09:49
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Sztem is változtatás kell, mert tényleg röhejes hogy tulképpen egy raktárakra korlátozott szieszta a faji vari, amihez ráadásul még több vari is kell...
Autovédelem tekilopásra?  szép és jól hangzik a törpök szempontjából, de ettől még gondolni kell a másik oldlara... tolival igazán csak tekizni éri meg.
Lotr a 30+20%ban az a gáz hogy tényleg nem mernének támadni a-ban a törpök, mert ha kisérik akkor csak 20%-ot koptathatnak,ami elég kevés.
nem kell tekivédő fajt csinálni a törpből, erre ott van már a gnóm és az óriás is.
az óriási táp lenne sztem. a törpök a bányáik miatt speciális faj, erre kéne élezni a faji varit, pl hogy a varázslat ideje alatt többet termelnek vagy vmi ami erre vonatkozik.
esetleg a fantomépületből kiindulva, hogy minden bányája, őrtoronyként és/vagy barakként jelenik meg az éplistáján, és így már nehezebb lesz vele számolni, és nagyon nehezen mondod meg a tényleges adatokat erről...

03-09-2007, 10:14
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Sztem is változtatás kell, mert tényleg röhejes hogy tulképpen egy raktárakra korlátozott szieszta a faji vari, amihez ráadásul még több vari is kell...
Autovédelem tekilopásra?  szép és jól hangzik a törpök szempontjából, de ettől még gondolni kell a másik oldlara... tolival igazán csak tekizni éri meg.
Lotr a 30+20%ban az a gáz hogy tényleg nem mernének támadni a-ban a törpök, mert ha kisérik akkor csak 20%-ot koptathatnak,ami elég kevés.
nem kell tekivédő fajt csinálni a törpből, erre ott van már a gnóm és az óriás is.
az óriási táp lenne sztem. a törpök a bányáik miatt speciális faj, erre kéne élezni a faji varit, pl hogy a varázslat ideje alatt többet termelnek vagy vmi ami erre vonatkozik.
esetleg a fantomépületből kiindulva, hogy minden bányája, őrtoronyként és/vagy barakként jelenik meg az éplistáján, és így már nehezebb lesz vele számolni, és nagyon nehezen mondod meg a tényleges adatokat erről...
|
Köszi .
Sejtettem, de Mostmár értem mire célozgattak korábban..
Azt nem tudom, hogy a 20% oly kevés lenne? :|
Az A-ban lévő játékba nem tudom mennyire követeli meg a 20% nál nagyobb "koptatás" ahogy neveztétek 
Ezt azért jó lenne tisztázni, örülnék ha szemléltetnétek, vagy szemléltetné pár A-s törpicsek... MER ha elengendő lenne a 20% koptatás is.. mer gyakorlatba se koptatnak többet, akko sztem jó megoldás lenne...

03-09-2007, 12:32
|
Member
|
|
|
|
LotR: Mivel nem kis seregeket küldenek az emberek egy üres orira, a minél többet tudsz koptatni annál jobb elv érvényesül. Tehát a 30% sokkal jobb a 20%-nál (50%-kal többet tudsz koptatni)
Másrészt nem értek egyet veled abban, hogy mindenki megmarad a jólbevált lopási céloknál. Szerintem mindenki azt lopja, ami jobban megéri neki. Ha a tekiből több hasznot húz, akkor tekit visz, ha nyersből, akkor nyerset visz. A törp szempontjából meg (extrém termeléstől eltekintve) a tekilopás a rosszabb mégha az értéke alacsonyabb is a nyerslopásos variációnál, mert ugye lelépnek az egységek ha nem vagy napi 24 órában.
Empty: te meg megint feltaláltad a spanyolviaszt -minden felvetésed ki lett vesézve az elmúlt néhány oldalon  (kivéve a bankszerű rakizárást, de már a 80% zárás is soknak tűnik -amit 15 rakival elérne- szóval eleve túlzásnak tűnik)

03-09-2007, 15:04
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
LotR: Mivel nem kis seregeket küldenek az emberek egy üres orira, a minél többet tudsz koptatni annál jobb elv érvényesül. Tehát a 30% sokkal jobb a 20%-nál (50%-kal többet tudsz koptatni)
Másrészt nem értek egyet veled abban, hogy mindenki megmarad a jólbevált lopási céloknál. Szerintem mindenki azt lopja, ami jobban megéri neki. Ha a tekiből több hasznot húz, akkor tekit visz, ha nyersből, akkor nyerset visz. A törp szempontjából meg (extrém termeléstől eltekintve) a tekilopás a rosszabb mégha az értéke alacsonyabb is a nyerslopásos variációnál, mert ugye lelépnek az egységek ha nem vagy napi 24 órában.
Empty: te meg megint feltaláltad a spanyolviaszt -minden felvetésed ki lett vesézve az elmúlt néhány oldalon  (kivéve a bankszerű rakizárást, de már a 80% zárás is soknak tűnik -amit 15 rakival elérne- szóval eleve túlzásnak tűnik)
|
"Szerintem mindenki azt lopja, ami jobban megéri neki." Ez alap igazság! Amit korábbi írásaimban is szerepel... De ezt azért tovább kell gondolni...
Ami a mostani írásomból is kitünik... (nem vágom le a tojást tójó tyúkot esete)
A koptatást értem  (köszi Arra a tajékoztatást!  )
Mivel nincs tp-m , h a koptatásnál ,mekkora hátrányt jelentene a törpének
hogy csak 20% lakás tekercse van és fix 30%-a.
Még mindig érdekelnének a visszajelzések! Infok!

03-09-2007, 15:20
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
"Szerintem mindenki azt lopja, ami jobban megéri neki." Ez alap igazság! Amit korábbi írásaimban is szerepel... De ezt azért tovább kell gondolni...
A koptatást értem  (köszi Arra a tajékoztatást!  )
Mivel nincs tp-m , h a koptatásnál ,mekkora hátrányt jelentene a törpének
hogy csak 20% lakás tekercse van és fix 30%-a.
Még mindig érdekelnének a visszajelzések! Infok!
|
Nagyon nagyot  Nem állok itt neki számokkal levezetni, viszont van egy kitűnő viszonyítási alapom. Gnómot újráztam be törpére A-ban, és támadtam mindkettővel elég rendesen. A gnómot hazakísérő sereg sose verte be, egyszer jöttek rám klánütés közben, ahol nem engedtem el sereget, mert azzal a teljes klán sikerét veszélyeztettem volna. 50% lakiteki azt jelenti, hogy baromi macerás beverni a kitámadott orit, és a krónikások nagyobb része az életbe nem mer kitámadni annyival. Törpével 30% sereget tudok elengedni, ez meg oda vezet, hogy a krónikások 80%-a bever, és asszem fedezni leszek kénytelen, pedig nem nagyon szeretek. 20% lakiteki végleg bezárná a törpe előtt a kaput, legalábbis sűrűbben lakott mezőnyben.
|

03-09-2007, 15:25
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Nagyon nagyot  Nem állok itt neki számokkal levezetni, viszont van egy kitűnő viszonyítási alapom. Gnómot újráztam be törpére A-ban, és támadtam mindkettővel elég rendesen. A gnómot hazakísérő sereg sose verte be, egyszer jöttek rám klánütés közben, ahol nem engedtem el sereget, mert azzal a teljes klán sikerét veszélyeztettem volna. 50% lakiteki azt jelenti, hogy baromi macerás beverni a kitámadott orit, és a krónikások nagyobb része az életbe nem mer kitámadni annyival. Törpével 30% sereget tudok elengedni, ez meg oda vezet, hogy a krónikások 80%-a bever, és asszem fedezni leszek kénytelen, pedig nem nagyon szeretek. 20% lakiteki végleg bezárná a törpe előtt a kaput, legalábbis sűrűbben lakott mezőnyben.
|
Akkor bonyolítom a javaslatom:P
Mi lenne ha neki is 50%-is kellene írni a tekercset, ami kopna is neki!
De cserébe 30%-a lophatatlan lenne, végülis ez majdnem az ami mostvan 
De így még a koptatást is segíthetné 
Tehát megoldana 2 legyet 1 csapásra...
Mivel lopni meg 20%-át lehetne lopni a lakástekinek, ami elenyésző, és azt már simán tudja fedezni a termelése.

03-09-2007, 15:39
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Mivel lopni meg 20%-át lehetne lopni a lakástekinek, ami elenyésző, és azt már simán tudja fedezni a termelése.
|
Ha átviszed Atin, hogy a törpim 50% tekivel koptasson sereget, aláírásokat fogok gyűjteni a szentté avatásod érdekében 
|

03-09-2007, 15:41
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Ha átviszed Atin, hogy a törpim 50% tekivel koptasson sereget, aláírásokat fogok gyűjteni a szentté avatásod érdekében 
|
Átvinni Atin  hát max. majd a szellemén:P
De ha átviszük itt a forumon, és sokan-e javaslat mellé állnának.
Tehát nincs egyéb kifogás, megszavaztatjuk és 50-en 100-an szavaznának mellette ,akko van esélyünk Ati elé állni 
Talán Reménykedhetünk is a sikerben 

03-09-2007, 15:42
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
|
támogatom. 
|

03-09-2007, 15:49
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Quote:
Azzal az elmélettel megint nem értek egyet, hogy amit megint többször kifejtettem, hogy a rakivédelem növelése nem fogja növelni a tekilopásokat!
Mivel aki most nyerset visz( az okokat nem sorolom fel miért!) az akkor is nyerset fog.
Aki tekit visz, ezután is azt fog!
|
Fogalmazási, vagy szövegértési problémánk van? 
De egyre gondolunk, és ez a lényeg
A törpe 50%-a meg már túlzás lenne. Nem kicsit... igenis jó faj az, csak nem arra való amire a gnóm.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|