Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-09-2007, 09:49
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Sztem is változtatás kell, mert tényleg röhejes hogy tulképpen egy raktárakra korlátozott szieszta a faji vari, amihez ráadásul még több vari is kell...

Autovédelem tekilopásra? szép és jól hangzik a törpök szempontjából, de ettől még gondolni kell a másik oldlara... tolival igazán csak tekizni éri meg.

Lotr a 30+20%ban az a gáz hogy tényleg nem mernének támadni a-ban a törpök, mert ha kisérik akkor csak 20%-ot koptathatnak,ami elég kevés.

nem kell tekivédő fajt csinálni a törpből, erre ott van már a gnóm és az óriás is.
az óriási táp lenne sztem. a törpök a bányáik miatt speciális faj, erre kéne élezni a faji varit, pl hogy a varázslat ideje alatt többet termelnek vagy vmi ami erre vonatkozik.
esetleg a fantomépületből kiindulva, hogy minden bányája, őrtoronyként és/vagy barakként jelenik meg az éplistáján, és így már nehezebb lesz vele számolni, és nagyon nehezen mondod meg a tényleges adatokat erről...

Sponsored Links
Old 03-09-2007, 10:14
LotR LotR is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Sztem is változtatás kell, mert tényleg röhejes hogy tulképpen egy raktárakra korlátozott szieszta a faji vari, amihez ráadásul még több vari is kell...

Autovédelem tekilopásra? szép és jól hangzik a törpök szempontjából, de ettől még gondolni kell a másik oldlara... tolival igazán csak tekizni éri meg.

Lotr a 30+20%ban az a gáz hogy tényleg nem mernének támadni a-ban a törpök, mert ha kisérik akkor csak 20%-ot koptathatnak,ami elég kevés.

nem kell tekivédő fajt csinálni a törpből, erre ott van már a gnóm és az óriás is.
az óriási táp lenne sztem. a törpök a bányáik miatt speciális faj, erre kéne élezni a faji varit, pl hogy a varázslat ideje alatt többet termelnek vagy vmi ami erre vonatkozik.
esetleg a fantomépületből kiindulva, hogy minden bányája, őrtoronyként és/vagy barakként jelenik meg az éplistáján, és így már nehezebb lesz vele számolni, és nagyon nehezen mondod meg a tényleges adatokat erről...

Köszi .
Sejtettem, de Mostmár értem mire célozgattak korábban..
Azt nem tudom, hogy a 20% oly kevés lenne? :|
Az A-ban lévő játékba nem tudom mennyire követeli meg a 20% nál nagyobb "koptatás" ahogy neveztétek
Ezt azért jó lenne tisztázni, örülnék ha szemléltetnétek, vagy szemléltetné pár A-s törpicsek... MER ha elengendő lenne a 20% koptatás is.. mer gyakorlatba se koptatnak többet, akko sztem jó megoldás lenne...
Old 03-09-2007, 12:32
Xeper Xeper is offline
Member

LotR: Mivel nem kis seregeket küldenek az emberek egy üres orira, a minél többet tudsz koptatni annál jobb elv érvényesül. Tehát a 30% sokkal jobb a 20%-nál (50%-kal többet tudsz koptatni)
Másrészt nem értek egyet veled abban, hogy mindenki megmarad a jólbevált lopási céloknál. Szerintem mindenki azt lopja, ami jobban megéri neki. Ha a tekiből több hasznot húz, akkor tekit visz, ha nyersből, akkor nyerset visz. A törp szempontjából meg (extrém termeléstől eltekintve) a tekilopás a rosszabb mégha az értéke alacsonyabb is a nyerslopásos variációnál, mert ugye lelépnek az egységek ha nem vagy napi 24 órában.

Empty: te meg megint feltaláltad a spanyolviaszt -minden felvetésed ki lett vesézve az elmúlt néhány oldalon (kivéve a bankszerű rakizárást, de már a 80% zárás is soknak tűnik -amit 15 rakival elérne- szóval eleve túlzásnak tűnik)
Old 03-09-2007, 15:04
LotR LotR is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Xeper View Post
LotR: Mivel nem kis seregeket küldenek az emberek egy üres orira, a minél többet tudsz koptatni annál jobb elv érvényesül. Tehát a 30% sokkal jobb a 20%-nál (50%-kal többet tudsz koptatni)
Másrészt nem értek egyet veled abban, hogy mindenki megmarad a jólbevált lopási céloknál. Szerintem mindenki azt lopja, ami jobban megéri neki. Ha a tekiből több hasznot húz, akkor tekit visz, ha nyersből, akkor nyerset visz. A törp szempontjából meg (extrém termeléstől eltekintve) a tekilopás a rosszabb mégha az értéke alacsonyabb is a nyerslopásos variációnál, mert ugye lelépnek az egységek ha nem vagy napi 24 órában.

Empty: te meg megint feltaláltad a spanyolviaszt -minden felvetésed ki lett vesézve az elmúlt néhány oldalon (kivéve a bankszerű rakizárást, de már a 80% zárás is soknak tűnik -amit 15 rakival elérne- szóval eleve túlzásnak tűnik)

"Szerintem mindenki azt lopja, ami jobban megéri neki." Ez alap igazság! Amit korábbi írásaimban is szerepel... De ezt azért tovább kell gondolni...
Ami a mostani írásomból is kitünik... (nem vágom le a tojást tójó tyúkot esete)

A koptatást értem (köszi Arra a tajékoztatást!)
Mivel nincs tp-m , h a koptatásnál ,mekkora hátrányt jelentene a törpének
hogy csak 20% lakás tekercse van és fix 30%-a.
Még mindig érdekelnének a visszajelzések! Infok!
Old 03-09-2007, 15:20
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by LotR View Post
"Szerintem mindenki azt lopja, ami jobban megéri neki." Ez alap igazság! Amit korábbi írásaimban is szerepel... De ezt azért tovább kell gondolni...

A koptatást értem (köszi Arra a tajékoztatást!)
Mivel nincs tp-m , h a koptatásnál ,mekkora hátrányt jelentene a törpének
hogy csak 20% lakás tekercse van és fix 30%-a.
Még mindig érdekelnének a visszajelzések! Infok!
Nagyon nagyot Nem állok itt neki számokkal levezetni, viszont van egy kitűnő viszonyítási alapom. Gnómot újráztam be törpére A-ban, és támadtam mindkettővel elég rendesen. A gnómot hazakísérő sereg sose verte be, egyszer jöttek rám klánütés közben, ahol nem engedtem el sereget, mert azzal a teljes klán sikerét veszélyeztettem volna. 50% lakiteki azt jelenti, hogy baromi macerás beverni a kitámadott orit, és a krónikások nagyobb része az életbe nem mer kitámadni annyival. Törpével 30% sereget tudok elengedni, ez meg oda vezet, hogy a krónikások 80%-a bever, és asszem fedezni leszek kénytelen, pedig nem nagyon szeretek. 20% lakiteki végleg bezárná a törpe előtt a kaput, legalábbis sűrűbben lakott mezőnyben.
Old 03-09-2007, 15:25
LotR LotR is offline
Member

Lightbulb

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Nagyon nagyot Nem állok itt neki számokkal levezetni, viszont van egy kitűnő viszonyítási alapom. Gnómot újráztam be törpére A-ban, és támadtam mindkettővel elég rendesen. A gnómot hazakísérő sereg sose verte be, egyszer jöttek rám klánütés közben, ahol nem engedtem el sereget, mert azzal a teljes klán sikerét veszélyeztettem volna. 50% lakiteki azt jelenti, hogy baromi macerás beverni a kitámadott orit, és a krónikások nagyobb része az életbe nem mer kitámadni annyival. Törpével 30% sereget tudok elengedni, ez meg oda vezet, hogy a krónikások 80%-a bever, és asszem fedezni leszek kénytelen, pedig nem nagyon szeretek. 20% lakiteki végleg bezárná a törpe előtt a kaput, legalábbis sűrűbben lakott mezőnyben.
Akkor bonyolítom a javaslatom:P
Mi lenne ha neki is 50%-is kellene írni a tekercset, ami kopna is neki!
De cserébe 30%-a lophatatlan lenne, végülis ez majdnem az ami mostvan
De így még a koptatást is segíthetné
Tehát megoldana 2 legyet 1 csapásra...
Mivel lopni meg 20%-át lehetne lopni a lakástekinek, ami elenyésző, és azt már simán tudja fedezni a termelése.
Old 03-09-2007, 15:39
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Mivel lopni meg 20%-át lehetne lopni a lakástekinek, ami elenyésző, és azt már simán tudja fedezni a termelése.

Ha átviszed Atin, hogy a törpim 50% tekivel koptasson sereget, aláírásokat fogok gyűjteni a szentté avatásod érdekében
Old 03-09-2007, 15:41
LotR LotR is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Ha átviszed Atin, hogy a törpim 50% tekivel koptasson sereget, aláírásokat fogok gyűjteni a szentté avatásod érdekében
Átvinni Atin hát max. majd a szellemén:P
De ha átviszük itt a forumon, és sokan-e javaslat mellé állnának.
Tehát nincs egyéb kifogás, megszavaztatjuk és 50-en 100-an szavaznának mellette ,akko van esélyünk Ati elé állni
Talán Reménykedhetünk is a sikerben
Old 03-09-2007, 15:42
csukja csukja is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
támogatom.
Old 03-09-2007, 15:49
Xeper Xeper is offline
Member

Quote:
Quote:
Azzal az elmélettel megint nem értek egyet, hogy amit megint többször kifejtettem, hogy a rakivédelem növelése nem fogja növelni a tekilopásokat!
Mivel aki most nyerset visz( az okokat nem sorolom fel miért!) az akkor is nyerset fog.
Aki tekit visz, ezután is azt fog!
Fogalmazási, vagy szövegértési problémánk van?
De egyre gondolunk, és ez a lényeg

A törpe 50%-a meg már túlzás lenne. Nem kicsit... igenis jó faj az, csak nem arra való amire a gnóm.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules