|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

03-07-2007, 15:42
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
leírtátok mi a gáz.
ha nyersit kapsz vissza nagy %-ban az hatalmas előny, közel tudósnyi. ha csak kevesebb kp kell az építkezéshez meg a fenntartáshoz az meg megint töltelékszemélyiséget eredményez.
én egyiket sem táomgatom, hanem mondjuk 2 körrel rövidebb idő alatt épít.
|
Ha kihagyjuk a költségcsökkentést, meg a nyersivisszanyerést, ez is egy elfogadható személyiség, azzal a kikötéssel, mint a vándornál: min 7 kör az építés.
Sőt reális szerintem úgy lenne ez, ha plusz pénzért, vagy nyersiért építhetne 7 kör alatt egy építész.
|

03-07-2007, 15:44
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Ha kihagyjuk a költségcsökkentést, meg a nyersivisszanyerést, ez is egy elfogadható személyiség, azzal a kikötéssel, mint a vándornál: min 7 kör az építés.
Sőt reális szerintem úgy lenne ez, ha plusz pénzért, vagy nyersiért építhetne 7 kör alatt egy építész.
|
Reális lenne, de nem támogatom:
A fajokkal ellentétben a személyiségek csak pozitív dolgokat adnak.
|

03-07-2007, 15:58
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
|
ez szerintem megint nem járható út, ugyanis akkor lenne egy személyiség, ami egy fajnak nem adna semmi bónuszt, illetve egy faj bónuszát tenné elérhetővé mindenkinek
persze itt nem gondolok a hulla varázslóra/tolvajra, de a többség úgy sem választ ilyen személyiséget sem
|

03-07-2007, 16:10
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
ez szerintem megint nem járható út, ugyanis akkor lenne egy személyiség, ami egy fajnak nem adna semmi bónuszt, illetve egy faj bónuszát tenné elérhetővé mindenkinek
persze itt nem gondolok a hulla varázslóra/tolvajra, de a többség úgy sem választ ilyen személyiséget sem
|
Magyarán nem jó, mert lenne egy személyiség ami nem adna bónuszt egy fajnak, holott eddig van 2 ami szintén nem ad. Értem...
Valeziusnak viszont igaza van, a személyiség csak előnyöket ad, hátrány nélkül, szal a dolog második fele sztornó  A minimum 7 kört fenntartom.
|

03-07-2007, 17:29
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
én is az épületek védettségét támogatnám mint a túlélőnél az emberekért, elég meggyözö egy személyiség lenne sztem és magasabb hekin akár el is lehetne rajta gondolkodni, mert akinek nincs annyi tartaléka, annak elég sokat jelent ha 30%-al kevesebb az épületei vesztesége rengésnél/gyújtásnál/pusztinál...
nem beszélve hogy ez a hullát is erősitené...

03-07-2007, 17:31
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Alapjaba veve en az ellen vagyok, hogy 1 szemelyeseg faj-specifikus legyen, azaz csak 1 fajjal erdemes hasznalni.
Azt hiszem, egyetlen ilyen van javareszt, az a tabornok...azon is kellene vmit valtoztatni, mert szerintem mas fajjal olyan nagy jelentosege nincsen, tobb szemelyisegnel orkon kivuli fajjal 6-7 szemelyiseg alatt kevesen valasszak be, aztan meg csak azert, hogy legyen.
|

03-11-2007, 23:52
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Alapjaba veve en az ellen vagyok, hogy 1 szemelyeseg faj-specifikus legyen, azaz csak 1 fajjal erdemes hasznalni.
Azt hiszem, egyetlen ilyen van javareszt, az a tabornok...azon is kellene vmit valtoztatni, mert szerintem mas fajjal olyan nagy jelentosege nincsen, tobb szemelyisegnel orkon kivuli fajjal 6-7 szemelyiseg alatt kevesen valasszak be, aztan meg csak azert, hogy legyen.
|
például olyan megoldással, hogy minden fajnak fix támadó erő többletet adna a + tábornook, de valószínű ezt akkor is csak a tudós után választanák a játékosok...
az ork az egyik legsebezhetőbb faj, mind tolival, mind varival, mind hadival.
így a + 10 % támadó erő többletet ott jogosnak tartom egy személyiségért, mert csak a hadi erejével tudja magát megvédeni...
viszont a többi fajnál durva lenne a + 10 %, vagyis egyforma nem lehetne, hanem esetleg fajspecifikus...
ellenpéda:
amúgy én pl. játszom a tudós-vándor-tábornok öszeállítást tanyafree óriással, azért a kis támadóerő többletért...
de sokan meg is szóltak érte, és igazából csak non stopp felügyelet melett érdemes ezt az össze állítást választani, amúgy ha nem tanyafree az ori
(vagyis nem függő a játékos  ), akkor a gazdálkodó nyilván sokkal erősebb orit eredményez...
nehéz dió ez talán így jó ahogy van...
kérdés csak 1 személyiségről folyik a megbeszélés az "építészről " ?
van már valami kialakult összefoglalás esetleg valakinek?

|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|