|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

02-28-2007, 16:14
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
Meteonak igaza van 15% készüt emészt fel kb... ha 3 tud 12 kört levarázsolni, h eltüntesse a 36 kör ártót... de közben fennt van a regenerálódá neki ami +6%
Tehát 3 kör alatt leszedi az ártót, körönként 1*12 kört szed le,közbe regenerálódik 3*6-ot =18...
Tehát 103%-on van ugyhogy leszedte az ártót
A lényeg vagy az erejét növeljük meg az ártónak vagy a felrakható körök számát, pl jónak tartanám h afellehetne rakni 48 ,60, 72 körre is...
|
Igen, de néha fel kellene rakni a faji varit, és a többi védő varit is...
Ha egy adott szinten tartod a készültségét, mert ahogy írtad, szinte ott marad. Tehát ami képződik készültség, annyi el is megy az ártó leszedésére...
Tehát ha ezt így tartod, a folyamatos viharral, akkor a védő varik felrakásánál, már fogy a készültsége. Mert mennyi is kell a védelem, mp, és a regenerálódás felrakásához? 11% És itt még nem is raktad fel a tisztánlátást....
És az megint nem tud vissza termelődni, mert mint írtad 103%-on van, a napsütés/vihar aránya. Ami szinte semmi +készü növekedést nem eredményez...
Gyengébb készüvel szedi le az ártót, de telnek a körök, hát megint kellene védő varit felrakni, és itt már esetleg 50%-on van a kezdeti készülye...
Szóval amit írtál az sántit.
Az ilyen varázslatok erősítését ellenzem, gondolj csak a gyengébb fajokra. mi lenne a törpivel, és az orkal? Csak még több óriás szaladgálna, beton védelemmel, és full varival...
A gnómról nem is beszélve. Szegénynek így is málusza van. Tehát jobban fogy a %-a... Ott még rosszabb az általad is felvázolt arány.
Én még mindig ellenezném egy ilyenfajta változás bevezetését.
|

02-28-2007, 16:30
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Igen, de néha fel kellene rakni a faji varit, és a többi védő varit is...
Ha egy adott szinten tartod a készültségét, mert ahogy írtad, szinte ott marad. Tehát ami képződik készültség, annyi el is megy az ártó leszedésére...
Tehát ha ezt így tartod, a folyamatos viharral, akkor a védő varik felrakásánál, már fogy a készültsége. Mert mennyi is kell a védelem, mp, és a regenerálódás felrakásához? 11% És itt még nem is raktad fel a tisztánlátást....
És az megint nem tud vissza termelődni, mert mint írtad 103%-on van, a napsütés/vihar aránya. Ami szinte semmi +készü növekedést nem eredményez...
Gyengébb készüvel szedi le az ártót, de telnek a körök, hát megint kellene védő varit felrakni, és itt már esetleg 50%-on van a kezdeti készülye...
Szóval amit írtál az sántit.
Az ilyen varázslatok erősítését ellenzem, gondolj csak a gyengébb fajokra. mi lenne a törpivel, és az orkal? Csak még több óriás szaladgálna, beton védelemmel, és full varival...
A gnómról nem is beszélve. Szegénynek így is málusza van. Tehát jobban fogy a %-a... Ott még rosszabb az általad is felvázolt arány.
Én még mindig ellenezném egy ilyenfajta változás bevezetését.
|
Erdekes szemszögből nézed a dolgokat  csak röviden...
én hadisként min. 16 körre feltudtam rakni minden varit, de általában 24 kör volt a jellemző... nos tehát ha vkinek ártani akarok, akkor viharral + szárazzal (feltéve h nem TF) akkor 3 körönként v megnézzem h rajta van-e de még egyszerübb ha felrakom rá... és ezt tegyem min 16 körön át mert tegyük fel pont pár körrel előttem rakta ujra a varikat , tehát min 5x... és még talán utána eset kicsit a készülije...
Azért sztem ennél okozhatna komolyabb kárt a vihar és szárazság, vagyis lehetne erősebb..

02-28-2007, 16:36
|
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
Erdekes szemszögből nézed a dolgokat  csak röviden...
én hadisként min. 16 körre feltudtam rakni minden varit, de általában 24 kör volt a jellemző... nos tehát ha vkinek ártani akarok, akkor viharral + szárazzal (feltéve h nem TF) akkor 3 körönként v megnézzem h rajta van-e de még egyszerübb ha felrakom rá... és ezt tegyem min 16 körön át mert tegyük fel pont pár körrel előttem rakta ujra a varikat , tehát min 5x... és még talán utána eset kicsit a készülije...
Azért sztem ennél okozhatna komolyabb kárt a vihar és szárazság, vagyis lehetne erősebb..
|
Igen. De ez után már nem kicsit esik a készülye. Ezután már összeomlik. Se faji vari, se védelem, se mp, se semmi. Csak a vihar leszedése, 3 körönként. Tehát 3 kör alatt szedi le a vihart, ha minden körben 1et tud varázsolni. ahogy ti is mondtátok. És ez a varinak, csak 3 körönként 4% készü... Közben tud tűzgolyózni, vagy rengetni is.
És még az a 3 kör alatt is fogy a lakosa... 
Last edited by Kubbi; 02-28-2007 at 16:38..
|

02-28-2007, 16:58
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Igen. De ez után már nem kicsit esik a készülye. Ezután már összeomlik. Se faji vari, se védelem, se mp, se semmi. Csak a vihar leszedése, 3 körönként. Tehát 3 kör alatt szedi le a vihart, ha minden körben 1et tud varázsolni. ahogy ti is mondtátok. És ez a varinak, csak 3 körönként 4% készü... Közben tud tűzgolyózni, vagy rengetni is.
És még az a 3 kör alatt is fogy a lakosa... 
|
ha így lenne nem panaszkodnék.. az tuti, még álmomba se merek ilyen erős vihart+ szárazat remélni a hodba....
Igen a varis meg még tűzgolyózik is jah közbe más meg legömböli... ???
JAh kb lemegy 75%-ra a kszüje, de ha lopja az embert akkor mág annyira se...
nem beszélve arról ha esetleg bont pár épületet.. hátha közelében van az illető.. és esik annyit h felé kerüljön a varis....
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules