Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-27-2007, 16:46
Penya Penya is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Hüpike View Post
nem is értem minek kéne változtatni a fajvarit
Mert van egy faj aminek nincs értelme feltenni a varázslatát? Az összes többi fajnak használható varija van, a törpe miért legyen kivétel? Nem kell itt agyontápolni de egy használható fajvari kijárna a törpinek is. Olyan amit érdemes feltenni mert van vmi hatása.
Sponsored Links
Old 02-27-2007, 16:53
laci laci is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Penya View Post
Mert van egy faj aminek nincs értelme feltenni a varázslatát? Az összes többi fajnak használható varija van, a törpe miért legyen kivétel? Nem kell itt agyontápolni de egy használható fajvari kijárna a törpinek is. Olyan amit érdemes feltenni mert van vmi hatása.
Hahaha. Én játszottam törpével, amikor még nem ez volt a spec. varázslata, hanem a gyorsított képzés. A raktárakat SEMMI nem védte (a tolvajokon kívül), és mégis tök jó volt, nagyon bírtam, szóval nekem senki ne mondja, hogy a mostani varázslat értelmetlen.
Old 02-27-2007, 17:21
skiti's Avatar
skiti skiti is offline
Member

Longevity: 95%

valóban nem értelmetlen
remekül tudja vele szivatni magát a törpicsek
mert ha a raksija nincs tele, és a faji is fennt van, akkor a toli ha már egyszer van kapuja, végighúzza tekire, mert nyers alig jön...
Old 02-27-2007, 21:25
Bea Baba's Avatar
Bea Baba Bea Baba is offline
Member

Quote:
Originally Posted by skiti View Post
valóban nem értelmetlen
remekül tudja vele szivatni magát a törpicsek
mert ha a raksija nincs tele, és a faji is fennt van, akkor a toli ha már egyszer van kapuja, végighúzza tekire, mert nyers alig jön...
H ez mien igaz de szerintem, lehetne valami oasmi varázslata, ami csak kimondottan a lakitekit védeni 1 szintig, mert ugye mindenki ettől fél, és ha a többi tekit nem védené, akkor nem lenne szerintem tápos vari se és megmaradna a tekilopás pénzügyi haszna

Bea Baba (#336994) itt megtaláltok
Old 02-27-2007, 17:36
Kancsendzönga Kancsendzönga is offline
Member

Quote:
Originally Posted by laci View Post
Hahaha. Én játszottam törpével, amikor még nem ez volt a spec. varázslata, hanem a gyorsított képzés. A raktárakat SEMMI nem védte (a tolvajokon kívül), és mégis tök jó volt, nagyon bírtam, szóval nekem senki ne mondja, hogy a mostani varázslat értelmetlen.
Most írja gyorsabban a tekercseket
Old 02-27-2007, 23:17
Meteo's Avatar
Meteo Meteo is offline
Member

Exclamation

Quote:
Látod, épp ezért értelmetlen a raktárkulcs, mert nélküle is jól megvagy... Te magad mondod.
Old 02-28-2007, 08:26
laci laci is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Meteo View Post
Látod, épp ezért értelmetlen a raktárkulcs, mert nélküle is jól megvagy... Te magad mondod.

Neeeem... én éppen azt mondtam, hogy akkor is játszható volt, amikor nem védte a varázslat a raktáraimat, tehát senki ne mondja nekem, hogy az 50% raktárvédelem mellett használhatatlan a faj.
Old 02-28-2007, 08:34
Penya Penya is offline
Member

Quote:

Neeeem... én éppen azt mondtam, hogy akkor is játszható volt, amikor nem védte a varázslat a raktáraimat, tehát senki ne mondja nekem, hogy az 50% raktárvédelem mellett használhatatlan a faj.
De nem ezt mondjuk : ) Arról van szó h fajvari semmit sem ad, míg a többi fajnak elég jelentös előnyöket. Mellesleg megjegyzem h én fel se pakolom, semmi értelme. Inkább vigyen nyersiből többet az nem zavar, minthogy tekizzen. Ha látja h sok nyersi jön van esély rá h azt vigye.

Mint már írtam a cél egy olyan vari lenne amit érdemes felpakolni. A többi faj mind használja, nélküle azért nehezen élne meg egy gnóm vagy egy óriás. A törpe miért kivétel? Miért nem lehet neki is egy valamelyest hasznos varázslata? Nem gondolom h a tolivédelem és a fantomépület "agyontápolná" de lehet h ezek után már feltenném.
Old 02-28-2007, 08:38
LotR LotR is offline
Member

Arrow

Quote:

Épp azt bizonyítod, h jó volt a rakikulcs nélkül is meg rakikulccsal is hogy ugyanaz rakikulccsal és anélkül, ergo nem ér semmit, mert a törp mástól jó

A Lakivédelmet nem támogatom, a törp nem gnom és ne legyen már 10%-ba sem gnom... Még1 érv nem is lenne túl stílusos:P

Írja gyorsabban a tekercseket??? Hisz a törp bányászik? Ez megint nem jó...
Old 02-28-2007, 08:47
laci laci is offline
Member

Quote:
Originally Posted by LotR View Post
Épp azt bizonyítod, h jó volt a rakikulcs nélkül is meg rakikulccsal is hogy ugyanaz rakikulccsal és anélkül, ergo nem ér semmit, mert a törp mástól jó
Grrrrááááááhhh, nem azt mondom, hogy ugyanaz varázslattal vagy nélküle! Most direkt nem értitek meg, vagy én fogalmazok ennyire félreérthetően?

Elmondom még egyszer: azt próbáltam elmondani, hogy raktárkulcs nélkül is egészen jó faj volt, tehát 50% védelemmel nyilvánvalóan MÉG JOBB, mint előtte volt, és ez így jó, szvsz nem kell változtatni rajta.

Ha mégis, akkor szerintem SEMMIKÉPPEN ne azzal, hogy a raktárvédelmet növeljük. Csökkenjen a tolvajok készültsége 1%-kal akciónként, vagy ne lássák az épületeit, vagy bármi, de ne a raktárvédelmet növeljük!

És ne mondjátok a raktárvédelemért cserébe lelopják a tekercseit: egyrészt van elég pénze hogy újat vegyen az ellopottak helyett, másrészt nehogy már ilyen übertáp fajt akarjatok, amitől alig lehet nyerset és tekercset lopni, ez egészen nevetséges lenne.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules