|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |
View Poll Results: Te miben tartod a felesleges penzed?
|
Gabonába
|

|
10 |
3.08% |
Nyersanyagba
|

|
19 |
5.85% |
Rúnába
|

|
36 |
11.08% |
Tekercsekbe
|

|
216 |
66.46% |
Katonai egységbe
|

|
90 |
27.69% |
Szövetségesnek küldöm át karavánnal
|

|
17 |
5.23% |
Bent gyűjtöm az országba
|

|
49 |
15.08% |

02-19-2006, 17:53
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
viszont ha azok elviszik akkor az összes pénz annyi..tekercslopásnál pedig csak max. a fele
|

02-19-2006, 17:59
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Caesarion
viszont ha azok elviszik akkor az összes pénz annyi..tekercslopásnál pedig csak max. a fele
|
ehh.... szóval a rablóbanda ami a piacról visszatérő többszörös áron kitett cuccot lopja el, mindent elhoz, de a tekiknek a felét viszi el csak?  ugyanmár 
nem piacnál meg: a pénzt meg a bank ügye úgy megvédi hogy 50 banknál már szinte semmit nem hozol tolikkal.... míg a tekit csak az óriás védi, meg a gnóm teljesen, ha le tudják lopni, míg a többi fajtól 95%ban el lehet hozni a tekit ha bekap 3 lopássorozatot? (60-70% egynél...)
khhm...
szóval akkor most én nem értem hogy te mit szeretnél, vagy.... 
Last edited by Senki; 02-19-2006 at 18:02..
|

02-20-2006, 15:31
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
ehh.... szóval a rablóbanda ami a piacról visszatérő többszörös áron kitett cuccot lopja el, mindent elhoz, de a tekiknek a felét viszi el csak?  ugyanmár 
nem piacnál meg: a pénzt meg a bank ügye úgy megvédi hogy 50 banknál már szinte semmit nem hozol tolikkal.... míg a tekit csak az óriás védi, meg a gnóm teljesen, ha le tudják lopni, míg a többi fajtól 95%ban el lehet hozni a tekit ha bekap 3 lopássorozatot? (60-70% egynél...)
khhm...
szóval akkor most én nem értem hogy te mit szeretnél, vagy.... 
|
úgy értettetem hogy a tekit szinte teljesen ellopó tolival még nem találkoztam..
nekem eddig csak max. a felét vitték el, míg runába hatalmas veszteségei lehetnek az embernek, én legalábbis ezt eddig így tapasztaltam.
|

02-20-2006, 20:23
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
úgy értettetem hogy a tekit szinte teljesen ellopó tolival még nem találkoztam..
nekem eddig csak max. a felét vitték el, míg runába hatalmas veszteségei lehetnek az embernek, én legalábbis ezt eddig így tapasztaltam.
|
én nem szoktam rúnát lopni, a legtöbb csoportban milliónyi rúna kell hogy jelentősebb pénzt jelentsenek.... 
|

02-21-2006, 13:46
|
Guest
|
|
|
|
Sztem teki eg katona mindkettő jó,mindkettönek vannak elönyei és hátrányai is,viszont runába nem tenném a zsémet.föleg mivel viszonylag kis eröfeszitéssel tönkre lehet vágni a runaárakat.És annyira sokat nem is buksz rajta.Viszont teki meg katona piac megbabrálásához már pöpet több töke kell.
|

03-09-2006, 19:23
|
Guest
|
|
|
|
Ha tekiket az oriban tartom akkor a többlet tekercs is arányosan kopik? Vagy csak az adott tudományból a maximális fejlettséghez szükséges mennyiségből számítódik a kopás?
|

03-09-2006, 19:28
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by NemSenki
Ha tekiket az oriban tartom akkor a többlet tekercs is arányosan kopik? Vagy csak az adott tudományból a maximális fejlettséghez szükséges mennyiségből számítódik a kopás?
|
Az össztekercsed kopik, szóval ha teheted inkább a piacon legyenek a papírosok :>
|

02-19-2006, 19:34
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Ekkora blamát a Tekit is mind el visz. 
|

02-19-2006, 19:36
|
 |
Member
|
|
|
|
De aránylag a leg jobb tartalék az a Rúna de ugyan olyan figyelmet igényel mint bármi más 
|

02-19-2006, 20:46
|
Member
|
|
|
|
Rúna? Ez szvsz viccnek jó max. Ki vesz rúnát? Senki.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|