Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
Old 02-22-2007, 10:32
Pettyes Pettyes is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Akkor a fogadóban pihentem indulásig, illetve elláttam Foltost is és a nagyúr lovát is, hogy készek és pihentek legyenek.
Induláskor felszerelkeztem, minden fegyveremet, teljes harckészültségben.

A helységben maradok, ahogy a nagyúr kérte, leülök ha van vaqlami alkalmatosság erre (nem találsz), vagy csak egyszerűen a falat támasztom és közben a késemet előveszem és forgatom, inkább csak amolyan kézügyesség gyakorlás céljából, közben a csuhához:
- Köszönöm, hogy meggyógyítottál! Tartozom valamivel? - kérdem, de nem nézek rá, bár választ sem nagyon várok, mert úgy gondolom, hogy nem érti amit mondok, illetve ha érti sem fog válaszolni, normálisan.
- Nem nekem tartozol, hanem Neki. Láttam rajtad a jelét, az Ő ügyében jársz, nekem ez elég - közli veled közös nyelven.

Last edited by Chris; 02-22-2007 at 11:16..
Sponsored Links
Old 02-22-2007, 12:28
Chris's Avatar
Chris Chris is offline
Member

Longevity: 99%

Pettyes: az nemrég beírt üzidre zöldben megy a válasz.
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
Old 02-22-2007, 12:49
Massza Rex Massza Rex is offline
Member

Inkább nem szólok semmit sem, fortyog bennem a harag, hogy ilyen gyorsan elcsesződtek a dolgok, pedig má kezdtem egyenesbe jönni. Próbálok az arcomon is uralkodni, némi nyugalmat erőltetni magamra, de nem sok sikerrel.
Old 02-23-2007, 10:34
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

-Köszönjük uram! Ha megengedik pár órára lepihennénk a városban. Persze, csak ha nem okoz gondot.
-De előtte had kérdjem meg, éjjel is lehet távozni? Mert ha megtaláljuk akiket keresünk akkor hamar útra kell kelnünk velük. Sajnos szorít az idő és már várnak ránk.
- Felőlem! - vonja meg a vállát - Van elég hely odabe. Lehet éjjel is távozni, feltéve, ha az őr kinyitja a kaput. De mindent meg lehet oldani... - mondja, s közben összedörzsöli a jobb kezén a hüvelykujját és a mutatóujját.
-Csak még egy utolsó kérdés, ha megengedik uraim - mondom, miközben leengedett jobbomba két ezüstérmét fogok és "véletlenül" hagyom őket megcsillanni - Magamfajták, úgy értem törpék élnek a városukban?
- Élnek. Miért? - kérdi, közben tekintetével móhon lesi a kezedben tartot ezüstöket.

Last edited by Chris; 02-23-2007 at 10:50..
Old 02-23-2007, 22:17
Member

-Pár rokonom járt erre régebben és azt mondták jó az itteniek söre. - mosolygok rá - Mi pedig kiszáradtunk és bár sietünk, egy korsóra mindig kell időt szakítani. Megtemmé, hogy közelebb lép ésvlünk irányba állva elmagyarázza hol találom meg őket? - a leeresztett kezemben a tömpe ujjaim közül kikandikál a két érme - Nem vagyunk túl jó állapotban és - balommal a orpadt sisakomra mutatok - ha nagyon mutogatni kezd félek leszédülök a nyeregből.
- Nem tudom kik a rokonai, de ha törpéket keres, akkor a Sánta Lóban menjen - mondja, utána elmagyarázza merre kell mennetek, közben alig-alig veszi le a szemét az érmékről.
Ha elmagyarázza merre laknak a törpék:
-Köszönjük a segítségüket uraim! Kérem bocsássák, meg nekünk, hogy jól megérdemelt pihenőjüket el kellett odázniuk miattunk. Kérem fogadják el szerény kárpótlásért, mivel még nem tudjuk mely fogadó sörével viszonozhatnánk szívéjességüket. - mondom és a közelebbi őr felé nyújtom a kezem amiben a két ezüst csillog.
- Igazán semmiség, máskor is szívesen segítünk, ha módunkban áll. Jó pihenést önöknek is!

Ezután be a városba és a törpék lakhelye felé veszem az irányt. Intek a többieknek, hogy jöjjenek. Ha értetlennek tünnek, akkor kicsit visszafogom a tempót és halkan odasúgom nekik:
-Segítségre van szükségünk. A törpékről hallottam már ezen a helyen. Ha itt vannak az Úrnőék, akkor meg fogják találni őket.

Odataláltok az említett helyre. Már a külsején is látszik, hogy törpék építették. Belépve nem meglepő módon azt látjátok, hogy csak törpék tartózkodnak benn. Hangos nevetés és söröskorsó csapkodás hangja tölti be a helyet.

Last edited by Chris; 02-25-2007 at 11:37..
Old 02-26-2007, 13:35
Chris's Avatar
Chris Chris is offline
Member

Farkas: Hallod, hogy Gren elkezd beszélgetni a helyiekkel, de nem érted a nyelvet, így fogalmad sincs miről folyik a diskurzus.
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/

Last edited by Chris; 02-26-2007 at 14:18..
Old 02-26-2007, 14:59
Member

A kocsmához érve mikor meglátom, hogy csak törpék vannak bent, odaszólok Farkas-nak és Hyas-nak:
-Csak illedelmesen viselkedjetek. Semmi hepaj és zajongás.
Körbenézek egy lovászfiú után, ha van bevezezttetem a lovainkat az istállóba. Találsz, gondoskodik a lovaitokról.

Bent törpenyelven beszédbe elegyedek a helyiekkel és egyszer hátrabökök a többiek felé. rövid beszélgetés után egy üres sarokasztal felé mutatok és odaszólok nekik:
-Üljetek le, ha akartok és ne csináljatok bajt. Remélhetőleg bölcsebben távozunk.
Utánna tovább beszélgetekegy jókora szakállú törpével.

Last edited by Chris; 02-26-2007 at 17:29..
Old 02-26-2007, 18:50
Massza Rex Massza Rex is offline
Member

Öcsém, ennyi szakálas gyerek, biztos mind rokona Grennek (gondolom magamba). Megilletődve nézem őket, nyiltan rácsodálkozva mindre.
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules