|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

02-18-2007, 14:37
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Az sem egy utolsó szempont, hogy a most "játszó" 201 ori között, 25-30 olyan lesz, aki hátrébb végzi, mint aki nem is játszik. Az eredménybe meg beszámítódik. Engem tuti frusztrálna, hogy végigküzdök egy hétvégét, és hátrébb végzek, mint az, aki csak regisztrált, de nem játszott. Akkor már inkább verjék szét az orimat, de legalább úgy legyek utolsó. Az sem kifogás, hogy az elsők megtámadják a "szétvert" orikat, mert aki tőlem lefelé a 7. már 4(5) körre van. a nem játszók pedig 5(6) körre, tehát simán lehetnének a játékban lévő "szétvert" orik 6-8-10 körre, ami adna nekik egy kis védelmet. Majd hülye lennék rámenni nagy sereggel, ha meg több kisebbel megyek, nagy az esélye hogy oda sem érek, radásul időben észrevehető, kivédhető.
|

02-18-2007, 15:42
|
Junior Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
teljesen jogos a dolog..
ha már leütnek ne legyek hátrébb,mint aki be sem lépett a játékba
és azért az sem mindegy ilyenkor már,hogy elől vagyunk összesen 12-en,igy mindenki a gyengét fogja ütni,aki a világ végére kerül
ha igy haladunk estére 3-4 beton védelemmel rendelkező ori fog ott állni és semmit nem tud csinálni
ennek nincs sok értelme 
|

02-18-2007, 15:52
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Tyer
Dehogynem tudunk csinálni! majd kifosztjuk egymást, mert ütni nem tudjuk. 
|
na persze és hogyan,ha ütni nem tudsz?
vasárnapra átmegyünk állóháborus toli-vari akciókba
nézzük ki épít a legtöbbet a leggyorsabban ? 
|

02-18-2007, 16:10
|
Member
|
|
|
|
mint már mondtam támogatom és ez tényleg nyomós érv, hogy nehogy már hátrébb végezd mint a ne játszó 
|

02-18-2007, 16:22
|
Junior Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Szerintem az is megoldás lenne, ha csak akkor aktiválódna az érték, amikor elkezded a játékot, addig pedig egyszerűen nulla legyen. Miért kerüljön be valaki az eredménylistába, ha nem is játszott. Pl. a mostani 13. - 166. helyezett inaktív, de beszámítódik az eredménye. Ha nulla lenne az értékük, nem hiszem, hogy ott parkoltatnák őket...
|

02-18-2007, 16:22
|
Member
|
|
|
|
én kiraknám őket
|

02-18-2007, 16:23
|
Member
|
|
|
|
aztán, ha jönnek jelentkezzenek újra 
|

02-18-2007, 16:46
|
Junior Member
|
|
|
|
így van
6-kor kezdődik a játék,fél 7-kor már ne legyenek ott
amúgy sem értem minek jelentkezik ,aki nem játszik..
mivel nem előre kell a jelentkezést elküldeni,így tök fölösleges előre foglalni a helyet 
|

02-19-2007, 00:45
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Valamikor régen minden hétvégén program volt számomra a hv-ben játszani!
Péntek délben bevásárlás, kaja, kv odakészítve és nyomtam ezerrel. Ma már (1-2 éve) rá se nézek pont a hasonló dolgok miatt. Ilyenek a területátadások vasárnap délutántól, amikor a semmiből jön fel egy ország az élre, vagy a leütött orijával tekit írat aztán a másik orijával lefosztja, vagy a piacon átjátsza. Szóval kár, hogy elrontották a csalók a hétvégit.
Maga az ötlet jó. Szerintem péntek 21-kor ki kell őket venni, meghagyva az újra indulás lehetőségét, ha valóban aktívan játszik.
|

02-19-2007, 09:14
|
Administrator
|
|
Activity: 31%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szyriusz
Valamikor régen minden hétvégén program volt számomra a hv-ben játszani!
Péntek délben bevásárlás, kaja, kv odakészítve és nyomtam ezerrel. Ma már (1-2 éve) rá se nézek pont a hasonló dolgok miatt. Ilyenek a területátadások vasárnap délutántól, amikor a semmiből jön fel egy ország az élre
|
Így van, pont az ilyenek miatt értelmetlen, h ogy az "üres" országok 2-3 körre legyenek, a mostani nagyon sok kör helyett. Szóval így van ez jól, nem kell őket közelebb vinnim, hogy méginkább csak üres országokat üssön mindenki.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|