|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

02-15-2007, 12:38
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
azért érzésem szerint megfeledkeztek egy nagyon lényeges apróságról!!
a wap elérés vip függő!!az rendben van hogy az A-ban nem nagyon lehet boldogulni vip nélkül de azért van 4 másik szint és rengeteg csoport az A-n kívül!!azért ez elgondolkodtató nem?? 
|
A mini opera viszont nem! Lehet hogy nem tudja használni mindenki, de amilyen telok vannak a piacon szerintem hamarosan bárkinek lehet olyan teloja...
|

02-15-2007, 13:28
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Non Omnis Moriar
A mini opera viszont nem! Lehet hogy nem tudja használni mindenki, de amilyen telok vannak a piacon szerintem hamarosan bárkinek lehet olyan teloja...
|
addig meg akinek nincs az csak pislogjon nyugodtan vagy mi?? 
|

02-15-2007, 13:34
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
addig meg akinek nincs az csak pislogjon nyugodtan vagy mi?? 
|
Kezd ez egy kicsit fura irányt venni. Onnen indult ki a téma, hogy XY 100%, hogy nem lehetett neten valamikor. Erre mondjuk, vagy mondom én legalábbis, hogy mivel a mobiltelefonnal rendelkezők 90%-a BÁRMIKOR el tudja érni a TELJES játékot, nemcsak a wap felületet, ezért ez egy elég bátor kijelentés.
|

02-15-2007, 13:43
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Én már csak azt nem értem, hogy ha szerinted nincs létjogosultsága ennek az topicnak, akkor miért küzd rajta mindenki már napok óta? 
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

02-15-2007, 13:44
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Kezd ez egy kicsit fura irányt venni. Onnen indult ki a téma, hogy XY 100%, hogy nem lehetett neten valamikor. Erre mondjuk, vagy mondom én legalábbis, hogy mivel a mobiltelefonnal rendelkezők 90%-a BÁRMIKOR el tudja érni a TELJES játékot, nemcsak a wap felületet, ezért ez egy elég bátor kijelentés.
|
Hát ez az, tulajdonképpen nem technikai akadálya van, hanem emberi... munka, alvás stb
|

08-04-2007, 10:16
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Sziasztok!
Szeretném elérni, hogy a szövihez/klántárshoz való belépés csak 1-2 kivétellel lehessen megcsinálni bünti nélkül.
Sajnos tapasztalat, hogy vannak olyan országok, akik belépkednek a szövihez, varázslatokat tesznek fel, piacoznak, építkeznek, bontanak, mindenféle bünti nélkül.
Ugyan harci akciókat nem indítanak, de már az is, ha valaki a szövnél bont (miközben pl épp támadás van ellene, így az ellenfél felülről megy be már), felfoghatjuk harci akciónak.
Vagy pl a védelem varázslat felrakása is ilyen lehet...
Ezért kérem a tisztelt Adminoktól/fejlesztőktől, hogy próbáljanak olyan szűrőt fejleszteni, ami megszűri ezeket a belépéseket is.
Természetesen vannak olyan akciók, amik sajnos nem megoldhatóak a szövihez való belépés nélkül.
Ilyen dolgot csak 3 esetben engedném:
- az angolban (talán a románban is) a vip-elés (mivel ott csak utalással, vagy netes fizetéssel lehetséges)
- a szabadság gomb megnyomása (pl a havernak elment a nete, nem tud wap-olni, épp kórházban van és megkér valakit, hogy tegye el szabira
- a klánból való kilépés (ez ugye csak akkor, ha az illető a szövivezér (nem szavazásos módon), vagy pedig ő a legrégebbi a klánban, így csak ő léphet ki, még a vezér sem teheti ki)
Mik a vélemények?
|
Egy másik játékból talán érdemes lenne átvenni a helyettesítés fogalmát.
A dolog úgy menne, hogy X játékos beállítja Y-t helyettesének.
A helyettes X országnevével(felhasználónevével) és a saját kódjával tud belépni.
Csak néhány menüt érne el: szabadság, piac, építés(?) védővarázslatok, tanácsadói oldal.
Esetleg azt bele lehetne venni, hogy csak a rendes tulaj tud visszajönni szabiról.
(Kérdés, hogy hány helyettes kellene)
Talán ez egy jó irány lenne a mostani szürke zóna felszámolására.
|

08-04-2007, 14:39
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Egy másik játékból talán érdemes lenne átvenni a helyettesítés fogalmát.
A dolog úgy menne, hogy X játékos beállítja Y-t helyettesének.
A helyettes X országnevével(felhasználónevével) és a saját kódjával tud belépni.
Csak néhány menüt érne el: szabadság, piac, építés(?) védővarázslatok, tanácsadói oldal.
Esetleg azt bele lehetne venni, hogy csak a rendes tulaj tud visszajönni szabiról.
(Kérdés, hogy hány helyettes kellene)
Talán ez egy jó irány lenne a mostani szürke zóna felszámolására.
|
[OFF]
mostanában egyre többen vetnek fel olyan ötleteket, amiket a travianból loptak!
ez két külön játék, és nem kéne egyiket a másikhoz hasonlóvá tenni!!
másrészt meg ez egy majd 6 hónapja kihalt téma, aminek szerintem már rég a kukában kéne lenni 
[/OFF]
|

08-04-2007, 14:49
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Figyelj, ez most is így müködik hallgatolagosan (ugyan nem szabályos, de nem is büntetik), ha támadó akicót is csinál a másik országból amiatt hamar anarchba is kerülnek több ország szabálytalan irányitása miatt. Ezzel nem változtatnál semmit, sőt tulajdonképpen bonyolitanád azt. Ennél egyszerübb lenne kimondani azt,hogy szabályos más országába belépni és nem támadóakciókat végrehajtani.
Amit én nem támogatok.
Quote:
Originally Posted by -Ede-
[OFF]
mostanában egyre többen vetnek fel olyan ötleteket, amiket a travianból loptak!
ez két külön játék, és nem kéne egyiket a másikhoz hasonlóvá tenni!!
másrészt meg ez egy majd 6 hónapja kihalt téma, aminek szerintem már rég a kukában kéne lenni 
[/OFF]
|
Igen igen, ez egy másik játék és teljesen egyet értek.
Másrészt viszont azzal nem, hogy attól hogy kihalt téma volt, sztem nem kéne a kukában landolnia.

08-04-2007, 15:01
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Figyelj, ez most is így müködik hallgatolagosan (ugyan nem szabályos, de nem is büntetik), ha támadó akicót is csinál a másik országból amiatt hamar anarchba is kerülnek több ország szabálytalan irányitása miatt. Ezzel nem változtatnál semmit, sőt tulajdonképpen bonyolitanád azt. Ennél egyszerübb lenne kimondani azt,hogy szabályos más országába belépni és nem támadóakciókat végrehajtani.
Amit én nem támogatok.
|
Én is ugyanezt mondtam, ez egy szürke zóna, aki olvassa a fórumot tudja meddig lehet elmenni, aki nem olvassa az nem tudja, és ez szerintem nincs jól.
Nem változna lényegében semmi, mert szerintem alapjában jól van így, de megérné teljesen szabályos mederbe terelni. (Összesen annyi változna, hogy nem kéne megadnod a jelszavadat, másoknak)
Off
Ati mostanában tisztogatott rendesen a megbeszélések között, ha akarta volna a kukába rakja...
|

08-04-2007, 15:11
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Én is ugyanezt mondtam, ez egy szürke zóna, aki olvassa a fórumot tudja meddig lehet elmenni, aki nem olvassa az nem tudja, és ez szerintem nincs jól.
Nem változna lényegében semmi, mert szerintem alapjában jól van így, de megérné teljesen szabályos mederbe terelni. (Összesen annyi változna, hogy nem kéne megadnod a jelszavadat, másoknak)
Off
Ati mostanában tisztogatott rendesen a megbeszélések között, ha akarta volna a kukába rakja...
|
Pont ezért nem kéne a kukában lennie, mert sztem meg nincs jól így
sztem nincs jól így azért, mert sokan még a 24órás távol és a telefon melett is inkább a klánra támaszkodnak, hogy majd ők belépnek és kivédik neki,mert üres orival játszik tfsége miatt. ha valaki ezt a játékstilust választja, akkor vállalja a velejáró kockázatot,hogyha nemjut/nem megy géphez, ha baj van akkor beütik. és ne egy másik országra támaszkodjon. Ha rábizza a klán a nyersi készletét, akkor hozzon áldozatokat a klánért és kelljen fel, ne csak egy báb legyen az országa, amit éppen az mozgat aki akar a klánból.
Én egyedül a klánraktár használatát engedélyezném az ilyen belépéseknél. semmilyen egyéb akciót, se épitést, se piacozást. a klánraki használatával az esetlegesen átvihető lenne a nyersi ha visszajön,hogy ne vesszen el. esetleg tekiket lehetne pótolni. de a saját országát vigye mindenki saját maga!
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|