|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

02-06-2007, 21:50
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arrakis
Az alapgondolat amúgy nem rossz, lehetőséget adna kicsinek, nagynak a növekedésre, területvisszaszerzésre, de mégis a nagyobb orik járnának vele jól összességében, meg a nagyobb létszámú klánok.
Ha egy személyes klánom van, akkor nem is kapok ezáltal semmit, ha jól értem.
|
Ki a francnak van 1 személyes klánja??? max1-2 napig van benne 1személy amig nem talál szöviket... különben meg annyi értelme van mint amikor lejjebb vki szövetség tagja státuszban van, de nincs 1 darab szövije sem... persze létezhet de 1 1személyes klánnak vszinü nem az 5heki lesz a problémája 2naponta, hanem a többi 200 amit levernek róla naponta 

02-06-2007, 22:55
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Ki a francnak van 1 személyes klánja??? max1-2 napig van benne 1személy amig nem talál szöviket... különben meg annyi értelme van mint amikor lejjebb vki szövetség tagja státuszban van, de nincs 1 darab szövije sem... persze létezhet de 1 1személyes klánnak vszinü nem az 5heki lesz a problémája 2naponta, hanem a többi 200 amit levernek róla naponta 
|
Top30%-ot elért önellátó betonelf...
|

02-07-2007, 04:25
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Top30%-ot elért önellátó betonelf...
|
de ő miért is akar fedezni folyamatosan... mert egy önálló betonelfnek csak annyi a célja hogy forduljon ahogy tud egyedül  vagy egy kamikaze 

02-07-2007, 04:31
|
 |
Member
|
|
|
|
amúgy meg hátrányba kerülnek a nagy klánokkal szemben,de eddig mennyi esélye volt egy kis klánnak??? különben is ha odáig eljut hogy érdekelje egy nagy klán helyzete akkor már önmaga is elég nagyklán kell hogy legyen... és ez az ötlet egyáltalán nem segit ilyen szempontból egy nagy klán gyorsabb emelkedését, csak a klánban lévők törp védelmére szolgál aki ellátja őket nagyrészt... ez mennyibe gond a kisklánnak???
amúgy meg az eredeti cél hogy ne növelje a felfedezési arányt az ha levernek és csak a megvolt területre fedezel vissza, teljesen reális kérés...

02-07-2007, 15:13
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
de ő miért is akar fedezni folyamatosan... mert egy önálló betonelfnek csak annyi a célja hogy forduljon ahogy tud egyedül  vagy egy kamikaze 
|
Mert mondjuk egy 80% barackos tudós tábornok ork, aki előtte lengetett morált beütötte   
És vissza kéne fedeznie szépen lassan az elvesztett x hektárát 
|

02-07-2007, 20:59
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
|
Quote:
...amúgy meg az eredeti cél hogy ne növelje a felfedezési arányt az ha levernek és csak a megvolt területre fedezel vissza, teljesen reális kérés...
|
csak alapjából abból indultunk ki hogy a leütött föld ugyanúgy vonodjon le a felfedezettből, hogy ne legyen lehetetlen még a szintentartás is... és ha jól emléxem ezt a legtöbben támogatták...

02-08-2007, 08:38
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
csak alapjából abból indultunk ki hogy a leütött föld ugyanúgy vonodjon le a felfedezettből, hogy ne legyen lehetetlen még a szintentartás is... és ha jól emléxem ezt a legtöbben támogatták...
|
Ennek a javaslatnak korántsem ez a lényege, sem a célja attól függetlenül, hogy amit te mondasz célnak az jó e vagy sem.
Sztem a felfedezés módosítása időszerű volt és azt gondolom jó irányba is viszi a játékot. Az egyetlen komoly probléma vele a törpék bányához jutásának a problémája. Az én javaslatom ezt a problémát szeretné kezelni és nem azokat amiket te emlegettél.
|

02-08-2007, 10:50
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Ennek a javaslatnak korántsem ez a lényege, sem a célja attól függetlenül, hogy amit te mondasz célnak az jó e vagy sem.
Sztem a felfedezés módosítása időszerű volt és azt gondolom jó irányba is viszi a játékot. Az egyetlen komoly probléma vele a törpék bányához jutásának a problémája. Az én javaslatom ezt a problémát szeretné kezelni és nem azokat amiket te emlegettél.
|
Fére értettél  A Topic a kezdetben ebből indult ki, Senki ötletével... azt én mint egy alapkövetelményt el is fogadtam  ezen felül nekem is nagyon tetszik az ötleted... csak arra irtam ezt mert páran mondták megint a visszafedezést, ami eléggé érthető hiszen óriási pénzekbe kerül egy idő után a jelenlegi helyzeted fenttartása ha nem is fejlődsz... a te ötleted meg pontosan a termelést segitené ami megint csak pozitiv...

02-06-2007, 23:39
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Én pl vagy 3 - 4 hónapot biztos nyomtam már egyszemélyesben.. de ne ragadj le ennyire az 1nél, a 2, meg a 3 is hátrányban van a sokoris klánnal szemben ez alapján.
|

02-07-2007, 01:33
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arrakis
Én pl vagy 3 - 4 hónapot biztos nyomtam már egyszemélyesben.. de ne ragadj le ennyire az 1nél, a 2, meg a 3 is hátrányban van a sokoris klánnal szemben ez alapján.
|
Na azért ne felejtsük el, hogy a kisorikból álló 10 fős klán is hátrányban van a 3 tagú 3000 hekis orikból állóval szemben.
Másrészről meg egy nagyobb klán szinte minden téren előnyben van a kisebbekkel szemben nem értem itt miért gond ez? Nem kötelező kisklánban lenni ahogy nagyban sem.
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules