Quote:
Originally Posted by Synkel
Egy másik topicból Kisbér két gyöngyszeme. Az elsőt idézték már páran, holott a második szerintem fontosabb. Én úgy értelmezem, hogy aki hajlandó vipelni a klánjuk egypár oriját, hogy az ingyen tovább trónolhasson ott, azt engedik fordulni.
Azért lássuk be, röhejes amivel terelni próbálták a szót, hogy ez azt jelenti, hogy aki hajlandó fenn termelni nekik fordulásig, és aztán kiárul, azt felengedik. Ebben semmi tárgyalás nincs, ez a legtermészetesebb dolog mindenhol, ráadásul van egy olyan gyanúm, hogy nem rövid idő lenne csak a bekerülési költséget visszatermelni...
|
Drága Synkel.. Nem tudom miért fikázol?! Talán mert elvertelek valahol?!

Vagy miért?

Vagy mert nincs kedved hónapokon keresztül termelni, hogy esetleg közelbe érj?!
Leírtam az igazságot... Azokat a hozzászólásokat most is vállalom, de akkor azért még más volt a helyzet.
És ha nem haragszol, kérlek másold be azt is, hogy ez a hozzászólás mikor volt... Mert kiderülne, hogy még a régi felfedezős 157 katonás (elf) időben?!
Akkor nem volt nagy humbukk felhúzni valakit...
Mint kiszámoltam pár 10 hozzászólással ezelőtt most felhúzni egy elf-et 170 mrd-ba kerülne!!!! Gondolkozz már kicsit!!! Ez pontosan a 10x-e a régi felfedezős rendszerhez képest!
Soha nem kértünk VIP-et senkitől! Ezt kikérem magamnak...
Sőt, inkább én supportáltam tőlünk nagyon sok embert...
És továbbra is fenntartom, hogy aki meg sem próbálja, az ne kapjon (2)-est!