|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Mi legyen az elfek specvarijával szabadság alatt?
|
Szabin lévő elf ország ellen nem lehet gömbözést kezdeményezni.
|

|
5 |
5.81% |
Az elf specvarija szabi alatt is fentmarad, körönként levonva bizonyos rúnamennyiséget.
|

|
18 |
20.93% |
A súgóba írjuk be hátránynak a specvari hiányát szabi alatt.
|

|
16 |
18.60% |
Jó úgy ahogy most van.
|

|
27 |
31.40% |
Szabin lévő, bármilyen fajú ország ellen nem lehet gömbözést kezdeményezni.
|

|
20 |
23.26% |

02-16-2006, 14:15
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Davalon
Ne beszélj teljesen hüleségeket már, még a végén megmagyarázod, hogy az elf jobb tolis, mint a félelf...:mad:
40% lakásteki, 40% tolvajteki, Árnyak.
Ezzel szemben az elfnek milye van, 20% véderõtöbblete toliTÁMADÁSOKKAL szemben. :D
Gondolkodj már egy kicsit. És csak dédelgesd az univerzális elfedet. Ehh...
|
azért az elf elég jó tolis tud lenni:) kinek mi a jobb.. 1 az 1-ben mondjuk tény, hogy a félelf a nyerő.
|

02-16-2006, 14:17
|
Guest
|
|
|
|
akkor en most naiv leszek, es megerdeklodom a profiktol... az biztos, hogy a felelf jobb tolis, mint az elf; viszont siman lent lehet tartani a felelf keszultseget, vagy nem?
nekem annyi tolim van, hogy egy ember tolis mar nem tud konnyen atjonni, felelf sem sokszor... ugyanakkor meg annal is tobb varim van, a tornyos ijaszokrol nem is beszelve. Persze, egy utos szovi ellen biztos nem tudnek mit tenni; de mf mf ellen szerintem elernem, hogy a felelf ne akarjon tobbet ram nezni... vagy tevedek?
|

02-16-2006, 15:17
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
attól függ, ki kezdi... Ha a félelf bejön és elviszi a tekiket, késő bánat a készültségcsökkentés. De emlegetted az embert is.. Annál hogy viszed le a tolikészt?;-) Ott a tükre.
|

02-16-2006, 15:25
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Davalon
attól függ, ki kezdi... Ha a félelf bejön és elviszi a tekiket, késő bánat a készültségcsökkentés. De emlegetted az embert is.. Annál hogy viszed le a tolikészt?;-) Ott a tükre.
|
hogy oszinte legyek egy ember tolis miatt epitettem at az orimat olyanra amilyen... nem tetszett, hogy mindig lehuzott  o mar nem tud bejonni, pedig elegge kielezett orinak latszott a gombjebol  en se tudnek bemenni hozza, de ez kulonoskeppen nem zavar 
|

02-16-2006, 15:38
|
Guest
|
|
|
|
Davalon nemerted.. gondolkozzal mar..
nem arrol beszeltem hogy szuper tolis az elf.. csak azt csinalsz vele amit akarsz anelkul hogy akarkinek is leesne.. erted.. mondjuk egy felelfel nemfogsz valszeg hadizni.. es szamoljal mar kicsit.. ha ugyanannyi tolija van az elfnek mint a tamado felelf nem megy be a felelf.. meg ugyse ha az elf nem mf.. szal nemtudom mit vakeralsz. Pls mielott mondasz valamit gondold at
|

02-16-2006, 16:14
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Frekazoid
nem arrol beszeltem hogy szuper tolis az elf.. csak azt csinalsz vele amit akarsz anelkul hogy akarkinek is leesne.. erted.. mondjuk egy felelfel nemfogsz valszeg hadizni.. es szamoljal mar kicsit.. ha ugyanannyi tolija van az elfnek mint a tamado felelf nem megy be a felelf.. meg ugyse ha az elf nem mf.. szal nemtudom mit vakeralsz. Pls mielott mondasz valamit gondold at
|
Dav, én se értem, hogy képzeled, hogy az elfről így nyilatkozol, sosem voltál vele  ))))))
Na jó maradjunk abban, hogy ezek Dav el fog gondolkozni, és elmegy köszörülni a kardját, és kifényesíteni a páncélját... Freakazoid, Te meg ne legyél Dav közelében elf, mert lehet Uwel lovagjai nehezményezni fogják Tőled ezt a vakerálás szöveget 
Béke és szeretet Testvéreim, szívetek teljen meg Darton kacagásával
Tényleg Dav, ha már nagy valószínűséggel elmegyek a szegedi talira, megtennéd azt a szívességet, hogy megjelennél Te is? A kardot otthon hagyhatod, én se viszem az unikornisszarvat formázó botomat 
|

02-16-2006, 17:19
|
Guest
|
|
|
|
bah..
Quote:
Originally Posted by Mephisto
Dav, én se értem, hogy képzeled, hogy az elfrõl így nyilatkozol, sosem voltál vele  ))))))
Na jó maradjunk abban, hogy ezek Dav el fog gondolkozni, és elmegy köszörülni a kardját, és kifényesíteni a páncélját... Freakazoid, Te meg ne legyél Dav közelében elf, mert lehet Uwel lovagjai nehezményezni fogják Tõled ezt a vakerálás szöveget 
Béke és szeretet Testvéreim, szívetek teljen meg Darton kacagásával 
Tényleg Dav, ha már nagy valószínûséggel elmegyek a szegedi talira, megtennéd azt a szívességet, hogy megjelennél Te is? A kardot otthon hagyhatod, én se viszem az unikornisszarvat formázó botomat 
|
Hol erdekel engem? Tudtommal ez egy normalis forum ahol lehet beszelgetni akarmirol (persze nem offtopicban), ha ennyi az IQ-ja hogy ezer megprobalja szetverni az orijaimat akkor sok sikert hozza neki..
De semmi ertelmét nemlatom annak, hogy tovabbra koptassam a kezeimet mert felesleges, szal mind1.. gondoltam aki nem ert hozza annak probalok segiteni, nemvagyok über gosu ^^ de sose alitottam.. csak azert megis tobbet tudok mint egy kezdo.
Last edited by Frekazoid; 02-16-2006 at 17:24..
|

02-16-2006, 17:51
|
 |
Member
|
|
|
|
Na és én lennék az a kezdő?  Mert úgy tűnik, engem próbálsz leszoktatni a vakerálásról. Ejha... A másik: kénytelen vagyok újra elmondani, a gnómból már sokkal inkább lehet kihozni bármilyen beálítottságú orit is. Az 50% mindenből, esetleg ha tudós, 55%, kivéve a lakástekit, sokkal alkalmasabbá teszi erre, mint az elfet. Ráadásul nyugodtan alhat, mert a tekijei biztonságban. Ennyit erről, de ez már rég nem a topic eredeti témája. Ahhoz kapcsolódóan csak annyit: maradjon minden úgy, ahogy volt. Ha ezek szerint úgyis annyira szuper az elf spec.varija, akkor szegény szerencsétlen béna többi fajnak had legyen meg az az öröme, hogy legalább az elf szabija alatt meg tud állapítani bármit is az elfről...
Mephisto, megbeszéljük
Frezakoid, köszönet az Iq-m megállapításáért, itt csak negatív reppel tudom jutalmazni.
Last edited by Davalon; 02-16-2006 at 17:55..
|

02-16-2006, 18:46
|
Junior Member
|
|
|
|
Ha fórum fő kérdésében egyetértetek, akkor mit vitáztok? 
|

02-16-2006, 18:51
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Frekazoid
nem arrol beszeltem hogy szuper tolis az elf.. csak azt csinalsz vele amit akarsz anelkul hogy akarkinek is leesne.. erted..
|
spec egy keménykedő elfet most törtem fel hogy mit tart.... szal lesz nagy meglepi neki
*és nem tartom az elfet übertápnak, mert vagyok vele, mert most derítettem ki fantomseregen át is hogy mit tart egy példánya, szóval én mellette lennék valami megoldásnak a fantomseregét illetőleg....  *
Last edited by Senki; 02-16-2006 at 18:54..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|