Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-03-2007, 12:28
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Cece View Post
Tévedésben vagy!
A múltkor volt egy nagytakrítás + viták+ kizárás + minden az offolások miatt. Nem csak a megbeszélések témakörről volt a szó, hanem nagyon sok más helye törölve lettek topicok. Te erről nem tudsz? Az hogy lehet?
Fáj, hogy nem vagy tökéletes? No para, túléled
Nezd, ha nagyon szigoruan vennek, a hozzaszolasok 80%at ki lehetne rakni offok miatt. Ezt is, es az elozo parat is.

Es tudok rola, kepzeld. Ez az utolso ket mondat meg eleg gaz volt, mondhatnam rosszindulatu....
Ellenben elerted vele, hogy ezentul a te beirasaid figyelmen kivul hagyom....
Old 02-03-2007, 12:31
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Talán épp ezért van idézőjelben
Nem sértésnek szántam csak egy kis intrika... az empatikus képességeid hiányosságára utal

És nem kimondottan emiatt az egy bejegyzésed miatt.
Na, akkor meg erre valaszolok, aztan nem "offolok" tobbet.

Monro, ha ilyet erzel, egyaltalan nem ismersz. Igy forumrol az eletben nem is fogsz....(sot, inkabb felre) Egyaltalan nincs gond az empatikus kepessegeimel, csak nem tudom ezt mindenkire kiterjeszteni, csak a barataimra...

Azt hiszem...

Na ennyit rolam
Old 02-03-2007, 12:32
Szecsa
Guest

Longevity: 0%
Cool

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post

Na ennyit rolam
Ámen!

Ati válaszára még mindig kivancsi vagyok, hogy miert ment azonnal elvetettbe monro topicja
Reply With Quote
Old 02-03-2007, 12:36
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
Ámen!

Ati válaszára még mindig kivancsi vagyok, hogy miert ment azonnal elvetettbe monro topicja
Hagyd már Szecsa lényegtelen tulajdonképpen
Csak érdekességképpen jegyeztem meg ebben a topicban.
Tulajdonképpen nem egy égbekiáltó ötlet, de mivel többen jelezték már,hogy szeretnének valami megoldást az éjjeli bátrak ellen ezért vetettem fel. Majd felkelünk ezentúl is végülis ez is a játék része Vagy nem?
Reply With Quote
Old 02-03-2007, 12:40
Cece Cece is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Nezd, ha nagyon szigoruan vennek, a hozzaszolasok 80%at ki lehetne rakni offok miatt. Ezt is, es az elozo parat is.

Es tudok rola, kepzeld. Ez az utolso ket mondat meg eleg gaz volt, mondhatnam rosszindulatu....
Ellenben elerted vele, hogy ezentul a te beirasaid figyelmen kivul hagyom....
Úgy érzem azért itt tisztába kell tenni a dolgokat.
A rosszindulat távolál tőlem mindenképp. Nem verjük + gyilkoljuk egymást, hanem játszunk. Tudod ez is olyan mint amikor 2 5éves gyerek dobálja egymásnakl a piros pöttyöst csak másképp
Te is néha erősen kritizálsz másokat, ha veled teszik ugyanezt megsértődsz (mint most) Ha osztani tudod az észt, akkor fogadd el azt is, ha neked osztják
Ezt nem rosszból mondom attól függetlenül, hogy amióta kerülgetjülke egymást azt vélem érezni, hogy mindenki fölé helyezed magad minden téren. És ez rossz.
Fáj ha valaki véleményt alkot rólad? Szerintem inkább fogadd el az én véleményem ami őszinte, mintsem havernak tartsd azokat akik a hátad mögött alkotnak rólad véleményt. Én mindig is egyenes ember voltam Ami a szivemen a számon. Sajnálom, ha ez bántólag hatott rád és elnézést kérek. Megbántani nem akartalak.
Nah részemről meg ennyi.
Ez nagyon off + lehet hogy MSNen kellett volna, de mivel nyilvános volt a nézeteltérés nyilvános kell hogy legyen a többi rész is.
Reply With Quote
Old 02-03-2007, 12:42
Szecsa
Guest

Monro, kifejezetten szeretek felkelni 4:40-kor
Reply With Quote
Old 02-03-2007, 12:46
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
Monro, kifejezetten szeretek felkelni 4:40-kor
Nem ez a gáz Szecsa
Az amikor csörög a telefon 4.40-kor a két gyereked és a feleséged mellett aki azért nem tudja kipihenni magát, mert minden éjjel csörög valaki akár többször is
Reply With Quote
Old 02-05-2007, 13:23
Milán™
Guest

Nemtom ki emléxik nmég arra a "javaslat"-ra hogy : Bas***uk szét ezt a ku**a játékot

A Design váltás után lett felvetve
Reply With Quote
Old 02-06-2007, 19:53
Cece Cece is offline
Member

http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1396
Ez mondjuk nem egy best off, de máshol nem tudtam hozzáfűzni a dologhoz.
Ez a javaslat nekem tetszik. A buta ellenérvek azért ellenérvek mert Hunor ötlete volt. A fejemet tenném rá hogy így van.
Miért ne lehetne fosztani mást is? A fosztás az fosztás. Ha valakit kifosztanak onnan elhoznak mindent amit pénzért lehet tenni ezért nem áll meg izé... már nem emlékszem ki írta ilyesmit: fosszon pénzt a nyersit meg vegye meg rajta... szal ez a legbutább ellenérv.
Ha a valóságban kiofosztanak valakit az aranyat elviszik a drágakövet meg otthagyják? Ilyen nincs. Lehet hogy többet érbne az elhozott nyersi, mint az arany.
Szerintem ez az egyik legjobb javaslat ami az elvetettek közé került.
Reply With Quote
Old 02-06-2007, 20:15
Penya Penya is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Cece View Post
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1396
Ez mondjuk nem egy best off, de máshol nem tudtam hozzáfűzni a dologhoz.
Ez a javaslat nekem tetszik. A buta ellenérvek azért ellenérvek mert Hunor ötlete volt. A fejemet tenném rá hogy így van.
Miért ne lehetne fosztani mást is? A fosztás az fosztás. Ha valakit kifosztanak onnan elhoznak mindent amit pénzért lehet tenni ezért nem áll meg izé... már nem emlékszem ki írta ilyesmit: fosszon pénzt a nyersit meg vegye meg rajta... szal ez a legbutább ellenérv.
Ha a valóságban kiofosztanak valakit az aranyat elviszik a drágakövet meg otthagyják? Ilyen nincs. Lehet hogy többet érbne az elhozott nyersi, mint az arany.
Szerintem ez az egyik legjobb javaslat ami az elvetettek közé került.
Köszönöm h beírtad erről teljesen lemaradtam ez nekem is tetszik. Lehetne új támadástipus, raktárfosztás, ez úgy vélem lényeget érintően nem befolyásolná a játék menetét, a háborúkat meg végképp nem mivel ezt ott nem alkalmaznák. De bölcs bagoly nagyfőnök akarata egyértelmű. Azért egy percig elgondoltam milyen is lenne ezzel a játék : )
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules