Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-02-2007, 12:51
Mephisto Mephisto is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Everlasting View Post
Szerintem én írtam vagy 5-6 javaslatot, még össze is foglaltam.

És nem azért hogy mindekinek tetszen, hanem hogy valami legyen.
De úgyérzem kissé partalanná válik a dolog, addig előre lépés nem lesz amíg a felső vezetés nem foglal valami mellé vagy ellen állást.
Olvasgatva itt a dolgokat, és gondolkodván pár napot, azt hinném már az is csodálatos előrelépés lenne az ügyben ha a vippelést és a 90 napos korlátot végre megkönnyítenék/megvalósítanák. A többin szerintem ráérnénk akkor agyalni.
Ugyanakkor üdvözlendő lenne ha később valamilyen módon könnyebbé tudnánk tenni a játékot, mert félek, hogy az angol hódító hosszú távon ki fog halni...
Ja és jó lenne ha ez a topic átkerülne a megbeszélések alatt álló részbe, mert itt több értelmes dolog olvasható, mint időnként másik szétoffolt, idétlen helyen.
Ja és a felső vezetés tényleg megszólalhatna a témában, hogy ők/ő hogyan látják/látja a dolgokat.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 02-02-2007, 13:13
Everlasting Everlasting is offline
Member

azt hogy a játékosokat mennyire érdekli az angol A szerintem nagyon is mutatja, hogy 8 nap alatt 220 hozzászólás volt, és bizony nemigen volt off,a témáról beszéltünk.
Tehát sokan szeretjük "az angol hódítót" is, és szeretnénk rajta jót játszani.
Reply With Quote
Old 02-03-2007, 07:26
laci laci is offline
Member

Nagyon elgondolkodtató, hogy végül lacqa megnyitotta a Queosia fórumában is az 1/A témát, kb. 3 napja, és még egyetlen hozzászólás nem született. Tényleg csak Hódítós emberkék játszanak ott (néhány kivétellel, akik tényleg külföldiek)?, , vagy nem érdekli őket, vagy nem is tudnak a külső fórumról? Ha az első variáns a helyes, akkor eleve kérdés, hogy mi értelme a Queosiának: ezzel az erővel lehetne Hódító 1-2-3-akat indítani, magyarul, ugyanazoknak az embereknek, és még az sem lenne probléma, hogy sokan nem tudnak angolul.

Van egy olyan érzésem, hogy a külföldi játékosok elkezdik a Queosiát, aztán felfele haladva elvesztik a lelkesedésüket, és kiszállnak a buliból. Emiatt csökkennek a csoportok létszámai, és előáll az a helyzet, ami most van, hogy a 3-as csoporttól felfele olyan mocsár lesz a játék, amiben alig lehet előrehaladni. Kíváncsi lennék a felső 2 csoport összetételére: hány magyar van ott, és hány nem magyar?
Reply With Quote
Old 02-03-2007, 08:17
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by laci View Post
Kíváncsi lennék a felső 2 csoport összetételére: hány magyar van ott, és hány nem magyar?
90%-a magyar sztem, ahogy eddig tapasztaltam.
Mindazok ellenére amit elmondtál én nem látom ennyire borusan a helyzetet. A magyar 1A és 2B sem volt mindig olyan mint most! Sőt 2-3 éve a földkerekség legunalmasabb játéka volt a magyar 2B. Valahogy mégis megváltozott ez... Sztem itt is megfog csak idő kell, hogy kiforrja magát. Mondjuk sokat segítene az a 90 napos "ződség" eltakarítása
Reply With Quote
Old 02-03-2007, 12:16
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by monro View Post
90%-a magyar sztem, ahogy eddig tapasztaltam.
Mindazok ellenére amit elmondtál én nem látom ennyire borusan a helyzetet. A magyar 1A és 2B sem volt mindig olyan mint most! Sőt 2-3 éve a földkerekség legunalmasabb játéka volt a magyar 2B. Valahogy mégis megváltozott ez... Sztem itt is megfog csak idő kell, hogy kiforrja magát. Mondjuk sokat segítene az a 90 napos "ződség" eltakarítása
Szerintem tobb, mint 90%. Egy-ket kivetel lehet max....

En is azt latom problemanak, hogy a sok tapasztalt magyar teljesen elveszi a jatekkedvet a kulfoldieknek, es csak 1-2 marad.... Esetleg aki jatszott a regi angollal. De megoldast nem igazan tudok, hogy lehetne ezt orvosolni....
En mar inditaskor gondoltam erre hogy a sok magyar elveszi a jatekkedvet a szegeny kezdo kulfoldieknek.... Akikkel meg kommunikalni se tudnak mert a fele nem tud angolul....
Old 02-03-2007, 12:46
Xeper Xeper is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Szerintem tobb, mint 90%. Egy-ket kivetel lehet max....

En is azt latom problemanak, hogy a sok tapasztalt magyar teljesen elveszi a jatekkedvet a kulfoldieknek, es csak 1-2 marad.... Esetleg aki jatszott a regi angollal. De megoldast nem igazan tudok, hogy lehetne ezt orvosolni....
En mar inditaskor gondoltam erre hogy a sok magyar elveszi a jatekkedvet a szegeny kezdo kulfoldieknek.... Akikkel meg kommunikalni se tudnak mert a fele nem tud angolul....
A magyar játékban is ugyanez a helyzet, mégis vannak új játékosok. Szerintem ez teljesen természetes, hogy egy kezdő nem fog hatalamas sikereket elérni. Ha kellően kitartó belőle is jó játékos lehet, csak idő kell hozzá. Az viszont tényleg vicc, hogy a játékosok nagyrésze alig, vagy egyáltalán nem tud angolul (románul). Szerintem inkább ez taszítja ki a kezdő külföldieket, hiszen néha még egy MNT-t sem tud kérni szegény külföldi, mert az erősebb nem érti mit akar tőle, még talán offenzívnek is ítéli az 'érthetetlen' levelet.... (láttam ilyet)
Old 02-03-2007, 12:54
Kubbi Kubbi is offline
Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Xeper View Post
A magyar játékban is ugyanez a helyzet, mégis vannak új játékosok. Szerintem ez teljesen természetes, hogy egy kezdő nem fog hatalamas sikereket elérni. Ha kellően kitartó belőle is jó játékos lehet, csak idő kell hozzá. Az viszont tényleg vicc, hogy a játékosok nagyrésze alig, vagy egyáltalán nem tud angolul (románul). Szerintem inkább ez taszítja ki a kezdő külföldieket, hiszen néha még egy MNT-t sem tud kérni szegény külföldi, mert az erősebb nem érti mit akar tőle, még talán offenzívnek is ítéli az 'érthetetlen' levelet.... (láttam ilyet)
Illetve a kezdőnek nincs ideje megtanulni játszani, mert ott van a 90 napos kényszer. És jó hogy szegény szalad fel a topba, tartalék nélkül.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules