|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

02-01-2007, 03:17
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
es akkor lehetne meg 1 hupilila szincsik a lista aljan ami +1 szin a listaban is. juj. :P
|
He?
Minek bonyolítanád? Csak hogy kevésbé legyen elfogadható egy neked nem tetsző újítás? Gratulálok.

02-01-2007, 04:19
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
He?
Minek bonyolítanád? Csak hogy kevésbé legyen elfogadható egy neked nem tetsző újítás? Gratulálok.
|
en bonyolitom? merthogy?
|

02-01-2007, 10:08
|
Member
|
|
|
|
Quote:
es akkor lehetne meg 1 hupilila szincsik a lista aljan ami +1 szin a listaban is. juj. :P
|
Quote:
en bonyolitom? merthogy?
|
Merthogy jelenleg is 2 féle MNT van, mindegyiknek azonos a színkódja, tehát ha létrejönne egy 3. fajta, akkor nem lenne szükség új színre -tehát amit írtál, az pusztán egy olyan ellenérv, ami felesleges bonyolítás lenne, tehát alaptalan.

02-01-2007, 15:40
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Merthogy jelenleg is 2 féle MNT van, mindegyiknek azonos a színkódja, tehát ha létrejönne egy 3. fajta, akkor nem lenne szükség új színre -tehát amit írtál, az pusztán egy olyan ellenérv, ami felesleges bonyolítás lenne, tehát alaptalan.
|
ebben tokeletesen igazad van, csak en eleve felteteleztem, hogy mas szinnel kellene jelolni, hiszen a listabol azt latod, hogy mnt-ben vagy vele, aztan 1szercsak jon a sereg... sztem megvezeto lenne az ugyanolyan szinu idoszakos mnt, hiszen itt tamadhato vagy. de ha rosszul latom, akkor sry. 
|

02-01-2007, 15:49
|
Member
|
|
|
|
Quote:
ebben tokeletesen igazad van, csak en eleve felteteleztem, hogy mas szinnel kellene jelolni, hiszen a listabol azt latod, hogy mnt-ben vagy vele, aztan 1szercsak jon a sereg... sztem megvezeto lenne az ugyanolyan szinu idoszakos mnt, hiszen itt tamadhato vagy. de ha rosszul latom, akkor sry. 
|
pár órát csak megjegyzel
Nem rossz ötlet de nem hiszem hogy mostanság használnék ilyet...
Steve`sfield (#324643)
|

02-01-2007, 16:52
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
|
Amikor támadható vagy akkor a listából nyilván eltűnne a szürke sáv  Hiszen olyankor nincs is mnt-d vele. Amikor az mnt él akkor meg ugyanúgy szürke lehet, mint a többi típus.
|

02-03-2007, 13:08
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Amikor támadható vagy akkor a listából nyilván eltűnne a szürke sáv  Hiszen olyankor nincs is mnt-d vele. Amikor az mnt él akkor meg ugyanúgy szürke lehet, mint a többi típus.
|
szerintem ennél is jelentkezne az a probléma, mint amit már felvetettek itt korábban, azaz, hogy tuti lennének olyanok akik csunyán kihasználnák ezt és az időszakos mnt beindulása elött kimennének az adott orira, de az már kísérni sem tudná...
szerintem pont emiatt elég kevesen használnák, akik meg ugyis, azoknak ott a rendes mnt
bár az ötlet jonak tűnik, de ezt a kiskaput valahogy be kellene zárni 
|

02-03-2007, 13:15
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
szerintem se aludjunk, hanem figyeljunk, es ha nem akarunk fent lenni, akkor mnt-zzunk 
Peti meg ugyis lusta es sokszor nincs gep elott, igy atutheto  Vele nem mnt-znek biztosan!
Amugy amit itt felvetett Peti, hogy addig ne jöjjön létre az mnt, amig a küldő fél seregei felém tartanak  vagy nem tudom...ez picit gerinctelenség
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|