|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Mi legyen az elfek specvarijával szabadság alatt?
|
Szabin lévő elf ország ellen nem lehet gömbözést kezdeményezni.
|

|
5 |
5.81% |
Az elf specvarija szabi alatt is fentmarad, körönként levonva bizonyos rúnamennyiséget.
|

|
18 |
20.93% |
A súgóba írjuk be hátránynak a specvari hiányát szabi alatt.
|

|
16 |
18.60% |
Jó úgy ahogy most van.
|

|
27 |
31.40% |
Szabin lévő, bármilyen fajú ország ellen nem lehet gömbözést kezdeményezni.
|

|
20 |
23.26% |

02-15-2006, 15:53
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
én továbbra is jogosnak érezném, ha szabi alatt maradnának a varik.
szintén jogosnak érezném, ha szabin lévő orit fel lehetne mérni tolikkal.. vagy éppen ellenkezőleg, ne lehessen gömbözni sem.
|

02-15-2006, 18:36
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Frekazoid
nem kell meghajlani senki elött, ez a forum azert van hogy mindenki beledobja az esetlegesen elfuserált ötleteit és vagy állást foglaljunk mellette vagy érveljünk ellene.. szal elő az ötletekkel, max leszavazzuk es megindokoljuk miert nem jo
|
arra gondoltam hogy elfogadom a véleményeteket 
|

02-15-2006, 18:37
|
Junior Member
|
|
|
|
Éljen, éljen
Remélem szavaztál is jó helyre 
|

02-15-2006, 18:40
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Westie
Sajnos túúúl kevés ember molesztál elfet, és még kevesebben fogják, ha nem járna le a specvari 
|
engem nem tudott meggömbözni fantomsereg alól senki mégis folyton gyaknak... lopnak mint a vízfolyás pedig egyáltalán nem kevés tolit tartok... sőőőt... nagyon picit kellene módosítanom hogy jó tolis lehessek de ahoz már szövi kell... szóval azért nem látom ezt, hogy ez így lenne... annyian ölnek tolit ha befért a gömb próba mintha csak egy törp lennék akit jól le kell szüretelni.... (nem feltételezem ugyanis hogy csak negem molesztálnak MF elfségemben  )
|

02-15-2006, 19:07
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
engem nem tudott meggömbözni fantomsereg alól senki mégis folyton gyaknak... lopnak mint a vízfolyás pedig egyáltalán nem kevés tolit tartok... sőőőt... nagyon picit kellene módosítanom hogy jó tolis lehessek de ahoz már szövi kell... szóval azért nem látom ezt, hogy ez így lenne... annyian ölnek tolit ha befért a gömb próba mintha csak egy törp lennék akit jól le kell szüretelni.... (nem feltételezem ugyanis hogy csak negem molesztálnak MF elfségemben  )
|
meg nem jatszom tul regota, Senki, de engem erdekes mod reg bantottak... igazabol akkor tudtak bejonni, mikor lejott rolam a vedelem; azota elegge feltaposodtam. Nem mondom, hogy barkit kivedek; de gombot rolam ritkan tudnak kesziteni, lopni mar legalabb ket hete nem loptak (ma is kaptam el tolikat egy felelftol), sereg pedig meg sose jott at. Ja, es MF-kent nyomulok. hihi.  (lefogadom,hogy eddig csak mazlim volt  )
|

02-15-2006, 20:32
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szigibabe
meg nem jatszom tul regota, Senki, de engem erdekes mod reg bantottak... igazabol akkor tudtak bejonni, mikor lejott rolam a vedelem; azota elegge feltaposodtam. Nem mondom, hogy barkit kivedek; de gombot rolam ritkan tudnak kesziteni, lopni mar legalabb ket hete nem loptak (ma is kaptam el tolikat egy felelftol), sereg pedig meg sose jott at. Ja, es MF-kent nyomulok. hihi.  (lefogadom,hogy eddig csak mazlim volt  )
|
melyik szint? 2/Bben valahogy nincs mázlim 
|

02-15-2006, 22:04
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
melyik szint? 2/Bben valahogy nincs mázlim 
|
ah, meg kozel sem tartok ott... mint mondtam, nem jatszom tul regota: 5 
|

02-15-2006, 22:10
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szigibabe
ah, meg kozel sem tartok ott... mint mondtam, nem jatszom tul regota: 5 
|
ott még sok dolog egyszerű ám!  majd fent már keresni fogják hogy hol lehet megütni téged ha MF vagy.... meg sem állnak addig kuatnak tolival varival hogy mi fér be, vagy a sereg.... nagyon fognak fúrni ám! 
|

02-15-2006, 22:21
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Hat en mar L-ben is ugy vagyok vele toliskent hogy ha en meg tudom gombozni az elf mf-et, akkor tolikkal mar nem is probalkozok, mert nincs kedvem elbukni par szazat a fiaimbol...
|

02-15-2006, 22:24
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
ott még sok dolog egyszerű ám!  majd fent már keresni fogják hogy hol lehet megütni téged ha MF vagy.... meg sem állnak addig kuatnak tolival varival hogy mi fér be, vagy a sereg.... nagyon fognak fúrni ám! 
|
Azért ne vedd el a kedvét!  25% kocsma, 15 % barakk, íjászokal full toronyban, 15% templom, ház kb 19%, tanya kb 10% elég az alapokhoz. Aztán persze lehet élezni még alaposan, de arányaiban ez egy kellemes, önellátó ori. 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|