|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

01-24-2007, 08:58
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
- Alapvetően én sem foglalkozok ilyen alantas lényekkel, ha csak egy egyszerű ember lenne figyelmet sem fordítottam volna rá. De egy ilyen ragadozót betörni az más... - hagyom nyitva a mondatot hátha magától is sejti a végét, majd kis szünet után folytatom - Igen, ért a fegyverekhez, bár fegyver nélkül is jól boldogul.
Értem - teszi le egy koppanással a serlegét Parhan - Ha a későbbiekben lehetőség lenne rá szívesen vennék pár példányt ebből a fajból.
Beszéd közben csak pár falatot evett. A tőle jobbra, előtte lévő sarokban álló katona a kezével apró jelet ad le.
-Lassan engedelmével távozom. Még meghallgatom a jelentést és hagyjuk továbbhaladni útján asszonyom.
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 01-24-2007 at 09:21..
|

01-24-2007, 09:32
|
 |
Member
|
|
|
|
- Megértem. Hívja a kötelsség. Remélem haztérésem után még találkozunk - mondom, majd a megfelelő szokás szerint elköszönök tőle.
Parhan feláll és illendően elköszön tőled, majd a katonáiva együtt távozik az étkezőből.
Feran illendően bocsánatod kéri és követi őket kifelé. Csak a kezével jelzi, hogy szemmeltatja őket.
Dhar: Tömzsipöröly rádpillant és a szája elé teszi a kezét majd halkan odasúgja:
-Viselkedj úgy mintha itt lennének, vannak piszkos trükkjeik.
/ókyr töredék/
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 01-24-2007 at 11:39..
|

01-24-2007, 11:48
|
 |
Member
|
|
|
|
Visszajelzek Ferannak, hogy engedélyezem a távozását. Miután Parhan és kísérete távozott még egy darabig az étkezőben maradok, és ha már előttem van ez a rengeteg finomság, bele-belekóstolok némelyikbe.
Az előtted lévő ételek messze felűlmúlják az úton eddig tálaltakat. Élvezettel kóstolgatod őket.
Pszível mindenkinek:
-Térmágikus jelet hagyott itt. Most még nem tudom biztonsággal eltávolítani. Mindenesetre elkelne némi védelem majd idelent.
Meríín mindenkinek:
-Amint beszáltak lemegyek, Íshar marad a fedélzeten.
/ókyr töredék/
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 01-24-2007 at 14:15..
|

01-24-2007, 12:54
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Egy fejbólintással jelzem Tömzsipörölynek, hogy értem, amit mond és továbbra is szótlanul állok mögötte cselekedetre készen.
Tömzsipöröly egy kis idő múlva kissé nyugtalan lesz:
-Lehet, hogy hamarosan harcolni kell. Gil most szólt, hogy varázsjelet hagyott itt az egyik. Ha kaput nyitnak rohanunk a fegyvereinkért és utánna az Úrnő mellé rendben?
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 01-24-2007 at 14:17..
|

01-24-2007, 14:41
|
 |
Member
|
|
|
|
Gilnek pszivel: - Nem tudnál térmágiát kizáró hatást elérni ott lent?
Halk morrantást hallatok, szememben a fokozott koncentrálás és feszültség miatti idegeskedés kezd enyhülni, helyét kezdi átvenni a magabiztosság, az izmok kezdenek megfeszülni és a szám mosolyra görbül, majd válaszolok Tömzsipörölynek:
- Felölem jöhetnek, én készen állok. Legalább Feran szavait tettekkel is alátámaszthatom és akkor igazán retteghetnek majd tőlem.
Pszivel vissza:
- Dolgozom az ügyön.
Gil üzenetét tudomásul veszem, de nem válaszolok. Várom, hogy alakuljanak a dolgok, egyelőre nem vagyok abban a helyzetben, hogy bármit is tehetnék feltűnés nélkül.
Kis idő múlva mégis válaszolok Gilnek:
- Kérlek, egyelőre ne tegyél semmit azzal az érmével. Nem tudunk kiúszni a partig...
Feran pszivel mindenkinek:
-Úgy tűnik nem lesz gond. Most szállnak csónakba. még maradok míg el nem távolodnak. Íshar figyeli őket tovább. Meríín indul a fenékbe Gil-hez.
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 01-25-2007 at 08:20..
|

01-25-2007, 08:26
|
Member
|
|
|
|
Gil:
Meríín pár percen belül a hajófenékben van és téged keres. Kissé zavartnak tűnik az első pillanatban, aztán feléd indul.
-Mit tegyek? - néz körbe kíváncsian - Honnan fedez téged?
Kezei harcra készen fonódnak a kardjaira.
Dhar:
-Kicsit lazíthatsz - mondja Tömzsipöröly - elhagyták a hajót, de még figyelhetnek, szóval csak úgy mozogj, hogy az Úrnő látóterébe ne kerülj.
|

01-25-2007, 08:54
|
 |
Member
|
|
|
|
- Rendben, igyekezni fogok - válaszolom Tömzsipörölynek.
Maradj egyenlőre nyugodtan és figyelj. Amennyiben tudsz, rejtőzz el valahol.
Meríín biccent és tőled jobbra előre, néhány hordó és a hajóbordák árnyékába húzódik.
Szabaddá teszi a fegyverei markolatát és az árnyak közül feléd pillant.
-Készen.
Dharnak, és Tömzsipörölynek:
- Úgy tűnik már nem figyelnek. Visszavehetitek a fegyvereiteket.
A kabinomba megyek és felveszem a bőrpáncélomat. Felkészülök, hogy ha közelharcra kerül a dolog ne érjen meglepetésként.
A törpe hálásan meghajol és tiszteletet ad (láthatóan belemerült a szerepébe), majd elmegy a fegyverekért és hozza, mind a saját, mind Dhar fegyvereit.
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 01-29-2007 at 10:53..
|

01-26-2007, 11:09
|
 |
Member
|
|
|
|
Íshar jelenti a fedélzetről, hogy a toroniak irányt váltottak és távolodnak. A hajótokon ismét kibomlanak a bevont vitorlák és nekilódultok az útnak.
Gil: sikerül eltávolítanod az érmét, de pár másodperccel később valami mágikus zavart érzel. Közelben nyíló térkapuként azonosítod a jeleket, hogy pontosan hol, azt még nem tudod megállapítani, de valószínüsíted, hogy az érme felől.
Mikor megérzem a kapunyitási próbát, akkor pszivel küldöm a következőt a hajón mindenkinek:
- Támadni fognak, készüljön mindenki.
Dhar: Tömzsipöröly épp odaadja a fegyvereidet mikor meghallod hogy valahol a hajó fedélzetén valaki kiáltozni kezd. A hangot nem tudod azonosítani. Nagyjából érted mit kiabál: " .. kaput a ... mellett, most meg ... nyitnak! Ezek ..... ..gyópapjai! Fegyver... .... ....zet készítsetek!
Íshar Pszivel üzen mindenkinek:
-Valamit kiabál a hajó papja és nyugtalan. Harcra készülnek itt. Valami kígyókat emleget meg, hogy tűzzel készülés legyen. Nem látok semmit innen.
A kabinomba sietek a kardomért és a szimbolumomért majd Ryel kabinjához megyek.
Feran pszi üzenete mindenkinek:
-Készüljetek! Valószínüleg át fognak jutni, de nem tudni még kik. Bárhol nyílhat a kapujuk. A varázsló próbálja megakadályozni, de túl sok helyen próbálkoznak!
Ryel felé én is teszek egy fejbiccentést, majd rögtön nyújtózom is egyet. Nagy levegőt szívok be, kidüllesztem a mellkasom, majd a levegő kifújása közben szépen végig ropogtatom csontjaim.
Ezután követem Tömzsipörölyt a fegyverekhez. Felcsatolom őket, gondosan figyelek, hogy a kés is legyen nálam, amit kaptam, majd mikor meghallom a hangokat, akkor Tömzsipörölyhöz:
- Ideje indulni barátom - szemem visszanyeri élénk színét, ahogy hallom a kiáltozásokat.
- Eljöttek, hogy játszanak... - kis szünet - velünk - mosolyodom el a töpr felé.
Tömzsipöröly láthatja, ahogy a régi Dhar visszaköltözik a testbe, élvezi minden pillanatot, habár a csata kimenetele még kétséges lesz, hisz a támadókról sem tudunk semmit.
- Találka a többiekkel, vagy vadászat? - kérdem Tömzsipörölytől.
Tömzsipöröly fjébe csapja a sisakját és úgy vigyorog fel rád:
előbb helyezzük biztonságba Ry.. Delorach Úrnőt. aztán meglátjuk. Szedjük össze a cspatot aztán, meglátjuk. Ha vadászni kell akkor fedezlek - mondja és rúnadíszes nyílvesszőket tömköd a nyílpuskájába.
És születnek emberek.
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 01-29-2007 at 10:50..
|

01-29-2007, 11:04
|
Member
|
|
|
|
Gil: Több térkapu létrejöttének jeleit érzed és ugyanakkor a hajó Antoh papjának és Feran-nak a mágikus aktivitását, ahogy próbálják megzavarni a kapunyitásokat. 6 térkaput érzékelsz ebből kettőt gyorsan megzavarnak Feran-ék.
Meríín feszült arccal várakozik az árnyak közt és mintha kissé idegesen "magába nézne" és belső hangot hallgatna.
Ryel: A folyosón lépteket hallasz, majd Tömzsipöröly hangját az ajtón át, ahogy valakitől bocsánatotkér.
Dhar: Tömzsipöröly Ryel kabinja felé tart gyorsan de óvatosan nézelődve, felhúzott számszeríjjal. Int, hogy kövesdd:
-Be Delorach úrnő kabinjába. Közvetlen védelem amíg ki nem derűl hová jutnak át.
Atya: Mikor felfegyverkezve kilépsz a kabinodból Tömzsipöröly feléd lendíti a számszeríját és kishíján lő. Aztán kicsit zavartan félreirányítja a fegyverét.
-Bocsánat Atya.
Last edited by Chris; 01-29-2007 at 11:55..
|

01-29-2007, 12:02
|
 |
Member
|
|
|
|
Tömzsipörölynek: - Semmi baj, fordítva is előfordulhatott volna (félmosoly). Bekopogok Ryel kabinjába.
- Úrnő, minden rendbe? Bent vagy kint védjük?
Az Atyának:
- Kint jó lesz, ha valami más módon mégis bejutnának, akkor az a tudtukra adom.
Feran pszi üzenete mindenkinek (Dhar-nak Tömzsipöröly adja tovább):
- Íshar-ral a fedélzeten leszünk. Ha átjut bárki ellenség legyetek gyorsak és kíméletlenek. Nem engedhetjük, hogy mágikus jelzéseket adjanak, meglássák Ryel-t, vagy túl sok tengerészt öljenek meg.
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 01-29-2007 at 14:48..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|