|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

01-23-2007, 18:24
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
A szövink egy ütemben halad egy full hadis szövivel. Földet vittek majd amikor utólértük őket hetekkel később ismét és eltávolodnak.
A szövink csak akkor tud szembeszállni egy agresszív, gyakran támadó és 2 sereget is ránkküldő szövivel, ha szétválasztjuk a hadisokat.
És igen, ez azt jelneti, hogy lelopjuk, lerengetjük,begyújtjuk és romboljuk amíg szabira nem megy. ÉS!! úgy is marad amíg ütéstávon vagyunk!Játékot rontunk? lehet. És amikor ők foglalnak?
|

01-23-2007, 18:25
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Everlasting
A szövink egy ütemben halad egy full hadis szövivel. Földet vittek majd amikor utólértük őket hetekkel később ismét és eltávolodnak.
A szövink csak akkor tud szembeszállni egy agresszív, gyakran támadó és 2 sereget is ránkküldő szövivel, ha szétválasztjuk a hadisokat.
És igen, ez azt jelneti, hogy lelopjuk, lerengetjük,begyújtjuk és romboljuk amíg szabira nem megy. ÉS!! úgy is marad amíg ütéstávon vagyunk!Játékot rontunk? lehet. És amikor ők foglalnak?
|
Köszönöm az újabb példát: ez szintén NEM esik ebbe a körbe, tedd nyugodtan.
|

01-23-2007, 18:27
|
 |
Member
|
|
|
|
de ha tilos a hadi sarc hogy rendezi az okozott károkat?
|

01-23-2007, 18:33
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by laziga
|
Na ez meg a másik jó kérdés, mert ha azt írom hogy add vissza amit elloptál, vagy fosztottál akkor ÉN kerülök anarchba?? Vagy azt hogy addig ütlek amig vissza nem adod? Még szép hogy addig csapom amig egyenlitek... vagy vesztek. De ezzel nem én vagyok egyedül...
|

01-23-2007, 18:37
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Non Omnis Moriar
Na ez meg a másik jó kérdés, mert ha azt írom hogy add vissza amit elloptál, vagy fosztottál akkor ÉN kerülök anarchba?? Vagy azt hogy addig ütlek amig vissza nem adod? Még szép hogy addig csapom amig egyenlitek... vagy vesztek. De ezzel nem én vagyok egyedül...
|
És ezt a "visszaadást" hogy képzeled el megbeszélt ütésen kívül? Ha tudod, lopd vissza, vagy fosztogass nála sereggel, emiatt senki nem fog büntetni.
|

01-23-2007, 18:40
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
És ezt a "visszaadást" hogy képzeled el megbeszélt ütésen kívül? Ha tudod, lopd vissza, vagy fosztogass nála sereggel, emiatt senki nem fog büntetni.
|
Konkrét példa: MF zombi kereskedő, tele pénzzel. Fosztom, 5 perccel váltás előtt eltünik a pénze. hop.
6körrel később megint tel van pénzzel, fosztom megint elkölti előtte. Ezek után valószinü hogy szabizásig vagy törlésig ütom.
|

01-23-2007, 18:42
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Konkrét példa: MF zombi kereskedő, tele pénzzel. Fosztom, 5 perccel váltás előtt eltünik a pénze. hop.
6körrel később megint tel van pénzzel, fosztom megint elkölti előtte. Ezek után valószinü hogy szabizásig vagy törlésig ütom.
|
Jó. És hogy várnád el, hogy átadja a pénzét? Tartsa otthon, amíg így vagy úgy beférsz hozzá?
Na ezt hagyjuk, amíg teljesen offok nem leszünk 
|

01-23-2007, 18:43
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Akkor konkretan mesz anarchba, szerintem :P

01-23-2007, 18:45
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
|
Szerintem ezek után illene elfogadnod, hogy meg tudja oldani a fosztás problémát... Nem értem miért kell az egyetlen lehetősége miatt "büntetni".
|

01-23-2007, 18:34
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by laziga
|
Egész biztosan nem úgy, hogy másokat szabályszegésre kényszerít.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|