| 
       |  | 

| 
       |  | 
       | 
	| 
  | Hódító / Queosia forum http://queosia.com
 http://hodito.hu
 |  |  
       | 

| Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |  

| 

01-22-2007, 15:07

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 99%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by laci  Simán tudom gömbözni, és épületlistám is van róla. Nem tudnék annyit ráküldeni, hogy esélyem legyen. És inkább ő üssön 18 körről, mint sokan mások a környékről, az íjásztalan országomat    
Kb. 280 hektár van köztünk, és 23k pontkülönbség. |  értem, az sajnos nem kevés   
akkor ez nem működik sajnos |  

| 

01-22-2007, 15:12

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 98%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Hüpike  ááá, nem tudtok annyi pacit összehozni h ki ne védjék ők. vagy bekoptatja a saját lovat és úgy védi ki   |  Azt nem tudja. (most néztem a súgóba nehogy megint kapjak 15 pirosat Ati tól    ) Először mindig az otthoni seregek mennek el. Tehát hiába veszi halomra a katonát azok egyfeszt el fognak menni. Hacsak le nem bontja a barackokat amig el nem megy annyi ló hogy ha felépíti ujra őket megtölthesse íjakkal... bár akkor meg lehet kivédhető lenne... |  

| 

01-22-2007, 15:19

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by karesz6  Azt nem tudja. (most néztem a súgóba nehogy megint kapjak 15 pirosat Ati tól    ) Először mindig az otthoni seregek mennek el. Tehát hiába veszi halomra a katonát azok egyfeszt el fognak menni. Hacsak le nem bontja a barackokat amig el nem megy annyi ló hogy ha felépíti ujra őket megtölthesse íjakkal... bár akkor meg lehet kivédhető lenne... |  úgy értette, hogy mikor már hazafelé tartanak a lovasai, kiteszi a lakástekercsét, és emiatt elmennek a lovasai, amiket kiküldött (nem mind, csak amennyi plusszot a lakiteki adott), ez pedig lehet elég hogy a felszabaduló barakk helyekre tudjon védelmet venni |  

| 

01-22-2007, 15:20

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Peter  úgy értette, hogy mikor már hazafelé tartanak a lovasai, kiteszi a lakástekercsét, és emiatt elmennek a lovasai, amiket kiküldött (nem mind, csak amennyi plusszot a lakiteki adott), ez pedig lehet elég hogy a felszabaduló barakk helyekre tudjon védelmet venni |  Csak akkor mennek ki lovasai ha full kitámadott. Ha maradt neki még otthon akkor előbb azok mennek. |  

| 

01-22-2007, 15:27

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by karesz6  Csak akkor mennek ki lovasai ha full kitámadott. Ha maradt neki még otthon akkor előbb azok mennek. |  feltéve, hogy a teki miatt elmenő seregnél nem kisebb létszámú védelmet hagyott éppen otthon...   
egyébként én a helyében pont ezért kiküldtem volna minden pacit támadni, ami a barakkokba fér |  

| 

01-22-2007, 15:30

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Peter  megpróbáltad már felmérni, hogy milye van? lehet nem lenne egyszerű, de talán ha szembe mennél vele, vagy kísérnéd... mondjuk befokozva pár katonátmekkora a pontkülönbségetek?
 |  Bocs srácok, Peter már csak ilyen, csak milliárdos ütésekben tud gondolkozni    Énis befokoznék hozzá egy átépítéses 60% barakkos őrület után de azt írta hogy nincs pénze 
				__________________Steve`sfield (#324643)
 |  

| 

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Peter  feltéve, hogy a teki miatt elmenő seregnél nem kisebb létszámú védelmet hagyott éppen otthon...   
egyébként én a helyében pont ezért kiküldtem volna minden pacit támadni, ami a barakkokba fér |  Ez igaz. De sztem abszolult nem számít semmiféle visszatámadásra ijen messziről. |  

| 

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Peter  feltéve, hogy a teki miatt elmenő seregnél nem kisebb létszámú védelmet hagyott éppen otthon...   
egyébként én a helyében pont ezért kiküldtem volna minden pacit támadni, ami a barakkokba fér |  Ne viccelj, senki nincs aközelében,aki megtámadná. És amúgy meg pontosan ezt tette, jelenleg csak íjászai vannak otthon. |  

| 

01-22-2007, 16:13

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Steve  Bocs srácok, Peter már csak ilyen, csak milliárdos ütésekben tud gondolkozni    Énis befokoznék hozzá egy átépítéses 60% barakkos őrület után de azt írta hogy nincs pénze  |  gonosz vagy   
azt nem írta, hogy nincs pénze, csak hogy az átépítés után nem maradna... 
de ha nem épít át, csak befokoz...   
nem tudhattam, mekkora az a pontkülönbség, és mivel lassúban soha nem jártam még, az egyésgek árát sem ismerem    
csak egy ötlet volt, szóval ne köss már bele   |  

| 

01-22-2007, 16:14

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by laci  Ne viccelj, senki nincs aközelében,aki megtámadná. És amúgy meg pontosan ezt tette, jelenleg csak íjászai vannak otthon. |  nem értem, mire írod, hogy ne vicceljek, szerintem semmi olyat nem írtam 
egyébként ha meg nincs senki a közelében, akkor elég buta az illető, hogy nem támadott ki fullra |  

| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) |  
		|  |  
	| Thread Tools | Search this Thread |  
	|  |  |  
	| Display Modes |  

| 
		 Linear Mode |  
    | 
	|  Posting Rules |  
	|