Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Fantasy, szerepjátékok

Fantasy, szerepjátékok Fantasy, RPG, szerepjáték

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 02-15-2006, 10:36
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Davalon
Én folyamatosan nyomon követem az itteni beírásokat, és esküszöm, próbálom megszeretni ezt a világot, de nem megy Nekem anynira komolytalannak tűnik. Hogy tudja magát bárki is ebbe beleélni? Tényleg nem értem. Tökre meglepődtem, hogy ez a téma fog szárnyalni, szemben pl. a M.A.G.U.S.-sal. Vagy csak én vonzódom az ilyen klasszikus szerepjáték-világhoz? Lovagok, boszorkánymesterek, tűzvarázslók, bárdok, itt meg alkoholista, transzplantált nem is tudom mik, meg szellemek, meg rigók, ami ugye egy madár, meg ágyú a lövegtornyon. Segítség! Nem értem...
Nos kezdjük ott, hogy én jelenleg is 4 féle szerepjátékot játszok rendszeresen (D&D3, AD&D, MAGUS, Vampire), valamint még 2-t nagyon nagy kihagyásokkal, de bizonyos időközökben rendszeresen (Srun, Rifts) és az, hogy itt hülyülünk, semmit nem mond el a hangulatáról... és de én pld kedvelem a hagyományos játékokat is...
A világot és a hangulatát képzeld el kicsit úgy, mint a mostani világot kicsit a jövőbe tekintve és megspékelve mágiával, szellemekkel és mindenféle legendás lénnyel. Vedd hozzá a most is jól látható folyamatokat (környezet szennyezés, állatok kipusztulása, a pénz és a nagyobb vállalatok térhódítása és befolyásának növekedése, valamint a különböző népcsoportok közötti ellenétekkel spékeld meg az egészet), majd próbáld meg beleélni magad ebbe a világba és gondold végig te mit tennél, ha törvényen kívüli munkád lenne, amibe akár bele is halhatsz bármelyik nap és ezt a munkát olyanoknak végzed, akik a törvényeket alkotják... hol az egyik félnek, hol a másiknak... aki az egyik nap a megbízód volt, az lehet, hogy holnapra már a célpontod lesz... és mindezt a túlélésért...
Reply With Quote
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules