|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

11-29-2006, 18:47
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
igy, ahogy tetszik mondani. mar nem erdemled meg...
|

11-29-2006, 19:02
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Gyula a mondanivalóm lényege nem ez.
Sportnyelvre fordítva...
Egy sárgaöves judós ne akarjon az olimpiára kiutazni. Maradjon meg a háziversenyek szintjén és tegye a dolgát. Amint úgy érzi, hogy képes levizsgázni és megszerezni a feketeövet esetleg pár danvizsgát akkor levizsgázva (a H-ban ez mondjuk az ütés, klánütés) túlléphet a háziversenyek világán és nemzetközi vizeken folytathatja.
|
Sportnyelvre fordítva a helyzet nem az általad említett, hanem ez: a két feketeöves judós közül csak az mehet az olimpiára, akinek van is ideje külön arra felkészülni! A termelgetős nem feltétlanül azért termelgetős, mert nem tud annyit, mint a többiek, sokkal inkább azért, mert nem tud annyi időt ráfordítani, hogy mást csináljon...
|

11-29-2006, 19:08
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Életfa#2
Sportnyelvre fordítva a helyzet nem az általad említett, hanem ez: a két feketeöves judós közül csak az mehet az olimpiára, akinek van is ideje külön arra felkészülni! A termelgetős nem feltétlanül azért termelgetős, mert nem tud annyit, mint a többiek, sokkal inkább azért, mert nem tud annyi időt ráfordítani, hogy mást csináljon...
|
korrekt
aztán ha nem termelget senki,építsd be a foglalt földedet 

01-13-2007, 22:40
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Reaktor
Na igen a feltörekvő 10-15K-s törpék.
Hát persze, hogy a hadisok zöme az Ő seggükbe durrant bele inkább, mint a többi hadiséba.
És egyre drágul a fedezése.
No ez nem mindegy.
Végül is ez nem a legnagyobb törpöket érinti, hanem a játszani akaró feltörekvő középmezőnyt.
|
asszed. folyamatosan olvad ki a területem 10k-ról... pontosabban azért kaparok hogy 80%on leyenés nőa fedezési arányom... de ahányszor felvetettem a bányás törpék problémáját annyiszor hullt érdektelenségbe... sebaj...
|

01-13-2007, 22:44
|
 |
Member
|
|
|
|
ha nem javíthatom ki akkor duplapostolok....: szóval 10król olvad a területem mert vernek le, és bányát nem akarok bontani, és már ezért kell kaparnom, hogy 80% felett legyek, amit nem hagynak gondosan... és emellett nő a fedezett területem.
azért olvastam vissza, hogy ezt szavaztuk-e meg, nem pedig csökkennie kellene a fedezett aránynak ha levernek... de nem találom. mindegy.
|

01-14-2007, 06:10
|
Member
|
|
|
|
100% 1etertek, abszolut unfair, hogy elvisznek toluk foldet a hadisok, ennek ellenere nehezednek a felfedezesi eselyeik. ez igy nem jo.
|

01-20-2007, 09:21
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
asszed. folyamatosan olvad ki a területem 10k-ról... pontosabban azért kaparok hogy 80%on leyenés nőa fedezési arányom... de ahányszor felvetettem a bányás törpék problémáját annyiszor hullt érdektelenségbe... sebaj...
|
mi a bányás törpék problémája nem értem?! 
|

01-20-2007, 11:20
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by csukja
mi a bányás törpék problémája nem értem?! 
|
Akkor ne is írj ide, ha nem érted miről van szó.
Ha termelsz, nem tudsz olyan védelmet tartani mint egy nem termelő ori, ergó levernek, és fedezheted vissza, viszont az arányod csak megy felfelé, te mégis csak egy helyben voltál...
|

01-20-2007, 14:45
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Viz
Akkor ne is írj ide, ha nem érted miről van szó.
Ha termelsz, nem tudsz olyan védelmet tartani mint egy nem termelő ori, ergó levernek, és fedezheted vissza, viszont az arányod csak megy felfelé, te mégis csak egy helyben voltál...
|
én nem értek egyet ezzel a termelgető törpe problémával  de inkább nem mondok semmit mert le fogsz megint hurrogni ahogy szoktál egyébként a külső fórumon valóban új vok de csak ott
|

01-20-2007, 15:12
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csukja
én nem értek egyet ezzel a termelgető törpe problémával  de inkább nem mondok semmit mert le fogsz megint hurrogni ahogy szoktál egyébként a külső fórumon valóban új vok de csak ott
|
Megsúgom hogy ez 3000 heki fölötti törpökről szól.... ha nem érted, akkor miért nem értesz vele egyet  
Míg nem érted, kérlek ne szólj hozzá!
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|