|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

02-14-2006, 21:01
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by director
 nem nagy dolog, megnézed hogy hány hekin vagy ütéskor, és körönként kivonod a kórház+alap gyógyulást
|
Marmint ugyerted hogy korhaz *3 + 1 koronkent.. ugye?
Magyarul ha 200 hekin utok az 200as fertozes es van mondjuk 20 korhazam akkor az 20*3=60+1=61 , 200/61=3,2.. azaz 4 kör alatt megszünik a betegseg ugyebar? 
|

02-14-2006, 21:16
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Látom már válaszoltak.  Valóban nem embert jelent, hanem csak egy olyan érték, ami alapján Te ki tudod számolni, hogy mikor fog elmúlni.
|

02-14-2006, 21:22
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Látom már válaszoltak.  Valóban nem embert jelent, hanem csak egy olyan érték, ami alapján Te ki tudod számolni, hogy mikor fog elmúlni.
|
Ahaaa... ati adhatok 1 5letet?? Lehet hogy csak en vagyok ennyire sik hülye nem vitatom.. mert igy elsore nem fogtam fel.. egy peldaval lehetne a sugoban ezt szemleltetni kb ugy ahogy azt fenn leirtam (márha jo persze..)
De mindig abbol kell kiindulni hogy mindenki hulye 
|

02-23-2006, 14:24
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Miert lett beteg?
Megint lenne egy betegséges kerdesem:
Van egy Aldozat ori: nincs serege, csak par vari meg toli, latszik rajta hogy szetszedtek. egyik szovim megtamadja 4 sereggel fosztasra, moraljavitasnak, siman lecsapja, hazaer a sereg, nem tortenik semmi. Par korrel kesobb a masik szovim egy sereget kikuld ra foldszerzesre, utkozben osszefut 4 masik sereggel, azokat lenyomja,megy tovabb, aztan amikor hazaer egy korrel kesobb kitor a pestisjarvany.
Van meg veletlenszeru megbetegedes? csak mert hallottam mar olyat hogy nincs! Es ha nincs akkor az elso ori miert nem betegedett meg? mint irtam az aldozatnak nincs serege amivel tamadhatott volna, tehat nem szerezhetett betegseget 2 kor alatt... Tipp?
|

02-23-2006, 16:29
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pagi
Van egy Aldozat ori: nincs serege, csak par vari meg toli, latszik rajta hogy szetszedtek. egyik szovim megtamadja 4 sereggel fosztasra, moraljavitasnak, siman lecsapja, hazaer a sereg, nem tortenik semmi. Par korrel kesobb a masik szovim egy sereget kikuld ra foldszerzesre, utkozben osszefut 4 masik sereggel, azokat lenyomja,megy tovabb, aztan amikor hazaer egy korrel kesobb kitor a pestisjarvany.
Van meg veletlenszeru megbetegedes? csak mert hallottam mar olyat hogy nincs! Es ha nincs akkor az elso ori miert nem betegedett meg? mint irtam az aldozatnak nincs serege amivel tamadhatott volna, tehat nem szerezhetett betegseget 2 kor alatt... Tipp?
|
mégis votl serege, pl mikor gömböztétek, éppen akkro támadott.. aztán kirakta piacra, vagy elmentek, vagy egyéb..
nincs véletlen betegség már
|

02-23-2006, 16:46
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Kozben meglett a megfejtes... elegge szelsoseges egy eset... szerintem...
szoval a gyereknel azert nem volt sok-sok oran keresztul sereg, mert 12 korre tamadott lefele teruletert... es pont azelotti korben ert haza a serege, mielott a masodik szovim odaert volna hozza... elegge durva...
valszeg annal a tamadasnal fertozodott meg, es fertozte meg a szovimet is... 
|

02-23-2006, 16:49
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Kozben meglett a megfejtes... elegge szelsoseges egy eset... szerintem...
szoval a gyereknel azert nem volt sok-sok oran keresztul sereg, mert 12 korre tamadott lefele teruletert... es pont azelotti korben ert haza a serege, mielott a masodik szovim odaert volna hozza... elegge durva...
valszeg annal a tamadasnal fertozodott meg, es fertozte meg a szovimet is... :mad: :mad: :mad:
|
igen, előfordul az ilyesmi:)
de az ilyet hamar meg lehet oldani, egy seregek felderítésével:)
|

10-29-2006, 23:10
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
|
ha jól tudom a seregütközéstől is lehet beteg!!!nem biztos hogy az oriban szedte össze!! 
|

10-30-2006, 08:16
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
ha jól tudom a seregütközéstől is lehet beteg!!!nem biztos hogy az oriban szedte össze!! 
|
Na ne mar....

10-30-2006, 08:23
|
Guest
|
|
|
|
Seregutkozestol biztos, hogy nem lehet!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|