|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

01-18-2007, 14:47
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
A véleményem az továbbra is hogy ez így iszonyat igazságtalan és felfogni nem vagyok képes a 7 kör miért pont 7 kör...
|
Amúgy én sem értem. Lehet, hogy a válaszra fel kéne tenni a kérdést, hogy mi volt előbb? Piacstopp vagy a 7körös lilaság? Lehet, hogy amikor az egyik változtatva lett a másikat elfelejtették korigálni... mert kötve hiszem, hogy a hódító ezzel a temérdek szabályall indult.
Értelmetlen az biztos.
Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
Mert a 9. körre már a NEM ork is átépít, és mire egy sereg beütne már kész is.
Nem mintha nem lenne tök mindegy, mert ha nincs piac nem tudod bevenni az íjakat. (Ja hogy úgy kell fellépni B-ből... Na igen, persze.)
Amúgy mi jelentősége van A-ban a 24 körös piacstopnak?
|
Jól látod. Nem jó az egész úgy ahogy van.
Nem lehet úgy fellépni B-ből, azaz nem lehet mindig. Egy elfnek lehet, hogy tökmindegy, de egy fajváltónak biztosan nem. Mondjuk egy Orkra váltót simán megnyúzhatnak, valamint egy fellépő szövetséget is akik klánt alapítanának szétkaphatnak és ez nem az ő hibájuk lenne, hanem egyszerűen nincs megadva nekik az a lehetőség, mint a támadónak...stb.
A piacstoppot + a védelem lejártát össze kel hangolni.
Ez nem ide tartozik, de lassan oda jutunk, hogy a szabályzat megértésére ügyvédet kell alkalmazni minden kezdő hódítósnak  Annyira bonyolódnak a dolgok, hogy alkotmányozni kéne a Hódot ... ami alapján változnának a szabályok 
Last edited by Cece; 01-18-2007 at 14:57..
|

01-21-2007, 15:54
|
 |
Member
|
|
|
|
Akkor,h tudnánk elérni,h vmi változás legyen eme esetben...mert itt Ati a legnagyobb ellenzöje aváltozásnak..ö nem akar hallani semmilyen ujrol ebben az ügyben...
|

01-21-2007, 17:41
|
Junior Member
|
|
|
|
Csocsó
Quote:
Originally Posted by Csocsó
Az 1A mondjuk hogy a profik szintje, de a frissen fellépő orik hatalmas hátrányból indúlnak! 24körig nincs piacuk, a védelmük meg 8.kör után lejár Esélyük sincs védekezni a már régebben fellépett, a szintre megfelelően kiélezett orik ellen.
Javaslatok:
1. Toljuk ki a védelem idejét 24 körre!
vagy
2. A 8. körtől tudjon piacozni
Vélemények?
|
Szia! én egyetértek a javaslatoddal ,legyen 8 .-óra a piacozás lehetősége. ,ha a védelem csak 7 órás.
üdv gambrius
|

01-27-2007, 08:24
|
Senior Member
|
|
|
|
A 24 körös piacstop különösen azokat az újonc A-sokat sújtja, akiknek nincs ismeretségük, és kénytelenek egyszemélyes klánban forszírozni a megélhetést. Ő az addig összekuporgatott tartalékát kénytelen magával vinni, és magánál is tartani, míg ki nem mentheti piacra. 24 kör alatt mindent elszedhetnek tőle, és ha már jó csóró lett, akkor aztán végképp nagyon kevés esélye van arra, hogy egy klán befogadja...
Az meg nem igazán állja mega helyét, hogy fel kel készülni, és úgy fellépni, hogy megfelelj az A-s követelményeknek. A B topja azért nem olyan szolid hely, hogy ha valaki 9 kört rászán az orija átépítésére a végén még feltétlen a topban legyen. Nem beszélve arról, hogy iszonyat költség.
|

01-27-2007, 09:20
|
Member
|
|
|
|
újonc As az olyan személy aki tegnap kezdte a hódot?
Szerintem ennyi idő alatt azért már mindenki tesz szert egy-két ismerősre, egyedül nem tudom hogy mehetne ez... A másik hogyha annyira gázos a hely hogy nem lehet átépíteni akkor építs apránként, minimum 400kör óta viszed az orit, pár napot kibírsz még az Aig 
Steve`sfield (#324643)
|

01-27-2007, 11:37
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Szerintem ennyi idő alatt azért már mindenki tesz szert egy-két ismerősre, egyedül nem tudom hogy mehetne ez... A másik hogyha annyira gázos a hely hogy nem lehet átépíteni akkor építs apránként, minimum 400kör óta viszed az orit, pár napot kibírsz még az Aig 
|
Újonc A-s aki nem fórumozik( úgy tudom vannak ilyenek is ), ezáltal nem nagyon alakulnak a társadalmi kapcsolatai. De nem csak ők szívnak. Ahogy elnéztem a teljest, Arra is bekapott egypár ütést az első 24 körben, pedig nagyon nem kezdő, és tapasztalatlan játékos.
Orkot szinte bárki bármikor be tud verni, lévén semmiféle bónusza nincs védekezésre, legfeljebba támadónak azt kell mérlegelni, mihez kezd ha a célpont nem 8, hanem csak 4 sereggel megy vele szembe, azaz adott esetben hiába enged el sereget, akkor se állítja meg. Az első 24 körben ettől nem kell tartania. Büntetlenül lehet ütni, mert a célpont ki van szolgáltatva, el van véve tőle a legnagyobb fegyvere: a visszavágás lehetősége. Ha ezt nem tartod igazságtalannak, akkor nem tudom szerinted mi lenne az...
|

01-27-2007, 12:37
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Ahogy elnéztem a teljest, Arra is bekapott egypár ütést az első 24 körben, pedig nagyon nem kezdő, és tapasztalatlan játékos.
Orkot szinte bárki bármikor be tud verni, lévén semmiféle bónusza nincs védekezésre, legfeljebba támadónak azt kell mérlegelni, mihez kezd ha a célpont nem 8, hanem csak 4 sereggel megy vele szembe, azaz adott esetben hiába enged el sereget, akkor se állítja meg. Az első 24 körben ettől nem kell tartania. Büntetlenül lehet ütni, mert a célpont ki van szolgáltatva, el van véve tőle a legnagyobb fegyvere: a visszavágás lehetősége. Ha ezt nem tartod igazságtalannak, akkor nem tudom szerinted mi lenne az...
|
NEm, nem tartom igazságtalannak. Orkkal a gazdagok jáccanak őket meg ne erősítsük  Persze, védjél be vkit aki 500körönként lép fel az Aba 
Steve`sfield (#324643)
|

01-27-2007, 12:48
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
NEm, nem tartom igazságtalannak. Orkkal a gazdagok jáccanak őket meg ne erősítsük  Persze, védjél be vkit aki 500körönként lép fel az Aba 
|
A szegényeknek szóló javaslatod szerint pedig 400 körrel szintlépés előtt kezdjen átépülni, hogy A-ban megfeleljen. Azaz tanyafree, ne legyen termelő épülete( kovács, könyvtár) Ez télleg a szegényeknek szól
Mellesleg az ork csak egy példa volt. Kifejezetten olyan, hogy meg tudná magát védeni, ha szembe mehetne. De mondhattam volna törpét vagy gnómot, akárkit. Még elf is csak azért van viszonylagos biztonságban, mert a többség ha van egyéb választása nem szívesen támad elfet. Nagyon nem tartom helyesnek, hogy 17 körig minden ori ki van szolgáltatva, mert bármit tehetnek ellene, ő nem üthet vissza...
Last edited by Synkel; 01-27-2007 at 12:50..
|

01-27-2007, 13:12
|
Member
|
|
|
|
Synkel, ne hülyítsd a népet azzal hogy Aban csak tanyafreeként lehet élni pls!
Ha te 400kör alatt tudod csak átépíteni az orid /tudom, mindenki csak a te éplistád lesi/ akkor ott gázok vannak.
Steve`sfield (#324643)
|

01-27-2007, 14:06
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Te említettél 400 kört, nem én 
És nem, nem kell tanyafreenek lenned feltétlen. Ha van 40% barakkod azzal simán keresztbe verheted a támadódat akár 2x is. Kivéve fellépéskor...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|