Quote:
Originally Posted by Viz
Egy együttes addig csinál igazán szívból ( és igazán különleges zenét ) amíg nem a megélhetésért zenél.
Szinte minden együttesnél akik váltottak egy rosszabb irány figyelhető meg, szerintem.
|
ha rosszabb irány figyelhető meg, nem értem, miért volt a Stadium Arcadium a 2006-os év egyik legkeresettebb albuma...
a tegnap (vagy mittomén, melyik nap) kajálás közben a family Balázst nézte, és kénytelen voltam én is azt nézni (vááá, lebuktam, ezt már soha nem fogom tudni lemosni magamról

). mind1, az a lényeg, hogy fal elhúz, a csaj meg ott ül a fal mögött. bejön a ffi, aki kijelenti, hogy a nőket nem a külső tulajdonságok miatt szereti, hanem a belső értékeik miatt, meg bla-bla. fal visszahúz, és kiderül, hogy ez nem egészen így van...
a zenében is ez a helyzet... egy igazi együttes tiszta szívből játszik. sikeresek, és közben egyre jobban zsírosodik a banxámla. de ők igazán szívből játszanak, nem a pénz miatt.
by the way... aki zenét csinál, az titkon reméli, hogy ő lesz a legjobb. ha a legjobb (vagy az egyik legjobb) vagy, annak sajnos (?) a velejárója, hogy sokan fizetnek az albumaidért.