|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

01-17-2007, 22:13
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
Nah várj.. ezzel azt mondod, hogy azokat az illegális dolgokat amiknek nem lehet elejét venné legalizálni kell?
Nem értek veled egyet Gyulám 
|
nem legalizálni
szabályozni és utánna jobban ellenőrizni
csak úgy látszik láthatalan tintával írok mert ezekre még érdemi reagálást nem igen láttam...
|

01-17-2007, 22:15
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
nem legalizálni
csak úgy látszik láthatalan tintával írok mert ezekre még érdemi reagálást nem igen láttam...
|
Én is így látom ahogy te, remélem észrevetted 
|

01-17-2007, 22:23
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
nem legalizálni
|
Ha nem tudjuk kezelni a drog problémát nem biztos, hogy a legalizálás a legjobb megoldás!
Szűrjétek ki a csalókat máshogy! Egy (szvsz) rossz szabály nem hiszem, hogy segít a játék jobbá tételében!
|

01-17-2007, 22:27
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gazsy
Ha nem tudjuk kezelni a drog problémát nem biztos, hogy a legalizálás a legjobb megoldás!
Szűrjétek ki a csalókat máshogy! Egy (szvsz) rossz szabály nem hiszem, hogy segít a játék jobbá tételében!
|
Nem lesz jobb tőle a játék és szerintem roszabb sem!
Gyulaword (#79796)
|

01-17-2007, 22:51
|
 |
Member
|
|
|
|
Itt szerintem nem lesz közös megegyezés soha!
De amugy van egy olyan sejtésem, hogy nem véletlen, hogy néhányaknak ez ennyire fontos!(Ti: szerintem egy becsületes játékos soha nem adná át saját oriját és nem fogadná el más(ok) oriját!!) Pár régebbi látens multis orit végre lehetne legalizálni ugyebár... itt már érthetőbb az erős érzelmi kötődés!
Félek nem sok jót hozna ez a szabály!
(valószínűleg a javaslat támogatói hülyének tartanak majd, de ne feledjétek ez csak egy vélemény...ami mindig szubjektiv)
|

01-17-2007, 22:54
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
De amugy van egy olyan sejtésem, hogy nem véletlen, hogy néhányaknak ez ennyire fontos!(Ti: szerintem egy becsületes játékos soha nem adná át saját oriját és nem fogadná el más(ok) oriját!!) Pár régebbi látens multis orit végre lehetne legalizálni ugyebár... itt már érthetőbb az erős érzelmi kötődés!
(valószínűleg a javaslat támogatói hülyének tartanak majd, de ne feledjétek ez csak egy vélemény...ami mindig szubjektiv)
|
Ha a látens multis országgal tovább multiznak az szerinted mennyivel jobb mintha vki végre rendesen összekötve mint saját ország szabályosan játszik vele tovább?
|

01-17-2007, 22:56
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Tehát akkor mi akik támogatjuk ezt az elképzelést mind becstelenek vagyunk? Nem tudom, miért nem lehet valami jót is feltételezni az emberekröl?
Gondolod hogy aki multizik vagy multizni akar az nem oldja meg h játszon a multis orijaival? Megoldja, ezt jobb ha tudod  Ha jól sejtem a Multizás az mikor egy csoportban irányitasz egynél több orit, az ország átadás meg nem erröl szólna h két országod legyen egy csoportban.
Gyulaword (#79796)
|

01-17-2007, 22:58
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Tehát akkor mi akik támogatjuk ezt az elképzelést mind becsületelenek vagyunk? Nem tudom, miért nem lehet valami jót is feltételezni az emberekröl?
Gondolod hogy aki multizik vagy multizni akar az nem oldja meg h játszon a multis orijaival? Megoldja, ezt jobb ha tudod  Ha jól sejtem a Multizás az mikor egy csoportban irányitasz egynél több orit, az ország átadás meg nem erröl szólna h két országod legyen egy csoportban.
|
Igen de ha két orid volt egy csoportban, azokat utóbb, ha más csopikba kerültek eddig nem tudtad összekapcsolni! Mostm az uj szabállyal meg tudnád tennni!
Nem mondtam, hogy mind becstelenek vagytok! De nem tulzottan etikusnak sem foglak tartani benneteket az tuti!
|

01-17-2007, 22:59
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Igen de ha két orid volt egy csoportban, azokat utóbb, ha más csopikba kerültek eddig nem tudtad összekapcsolni! Mostm az uj szabállyal meg tudnád tennni!
|
És onnantól már nem tudsz velük multizni...
|

01-17-2007, 23:02
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Nem mondtam, hogy mind becstelenek vagytok! De nem tulzottan etikusnak sem foglak tartani benneteket az tuti!
|
Gazsy Ha valaki egy csoportban két orival játszott az ha feljebb került az egyik ugyan ugy nem kötötte össze őket és olyan nagyon meg nem lehet máshova kerülni. 1 és 2. szinten csak egy csoport van, 3.bol sincs sok. szóval az orik nem igen kerülnek szét más csopikba.
Nekem van egy oylan sanda gyanum, és ezért ne is haragudj meg rám, de úgy érzem neked halvány lila sejtésed sincs a csalásrol meg a multizásrol, és ezért gondolod hogy ez a lehetőség rossz lenne.
Gyulaword (#79796)
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules