|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Filmek, sorozatok, TV Filmek és sorozatok minden mennyiségben |

01-17-2007, 19:16
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by bimmbimm
Látom nem volt teljesen egyértelmű hogy mit akarok mondani! De ez az én hibám! Mindössze egy kérőjel maradt le.
így hangzott volna:
...de például a Brian Élete vagy a Gyalog Galopp azonos szinten említhető az Anthony Hopkins trilógiájával vagy Ponyvaregénnyel?
Tehát nálam a Ponyvaregény meg az Anthony Hopkins az alapfilm, és a
Monthy Pythonok nem. Megnézem, sőt még tetszik is de sztem akkor sem alapfilm. Bocs a hibás fogalmazásért!!
|
Semmi gond, így már értem, így viszont a tartalommal lenne gondom 
Antony Hopkins tény hogy elég újszerű meglátásba helyezte a stílust, de korántsem volt korszakalkotó, bár nem mondom h ne kerülhetne be az alapfilmek közé, sokkal inkbb az mint az alien 8 ami bár újszerű volt ) de gyakorlatilag az értelme 0.
Míg a Monty Python egyértelműen az volt, és egyértelműen a brit humor alapja mindmáig, pl színészekkel készült interjúkban legtöbbször rájuk hivatkoznak stb.
Szóljatok ha tévedek 
|

01-17-2007, 19:25
|
 |
Member
|
|
|
|
Szerintem, A bárányok hallgatnak egy a maga nemében hatalmas film, és még mindmáig sokszor hallok rá hivatkozni embereket. Ez elsősorban Hopkins-nak köszönhető, nagyon jó színész (sztem). Igaz h nem ez volt az első ilyen film, mert ott van a Psyho sorozat, de annak mégsem lett akkora visszhangja, ezért tartom mérfüldkőnek. Psziho thriller révén nem is biztos hogy olyan sok értelmet kell benne keresni  Korszakalkotónak tekintem 
A Monty Pythonnal kacsolatban igazat kell adnom neked 
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|

01-17-2007, 19:28
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Szerintem, A bárányok hallgatnak egy a maga nemében hatalmas film, és még mindmáig sokszor hallok rá hivatkozni embereket. Ez elsősorban Hopkins-nak köszönhető, nagyon jó színész (sztem). Igaz h nem ez volt az első ilyen film, mert ott van a Psyho sorozat, de annak mégsem lett akkora visszhangja, ezért tartom mérfüldkőnek. Psziho thriller révén nem is biztos hogy olyan sok értelmet kell benne keresni  Korszakalkotónak tekintem 
A Monty Pythonnal kacsolatban igazat kell adnom neked 
|
Köszönöm 
Tényleg Hopkins jó színész, s amenyniben te is belátod hogy nincs értelme, mondom hogy nagyon jó filmnek tartom, akár beengedném az alapfilm kategóriába is, de azért Ponyvaregénnyel nem egy szinten=)
|

01-17-2007, 19:31
|
 |
Member
|
|
|
|
A ponyvaregényben azt nem szeretem, hogy olyan ponyvaregényes. Se eleje se vége, de ez benne a lényeg, bemutat egy történetet. Bár azt szeretném tudni hogy mi van abban a táskában! 
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|

01-17-2007, 19:35
|
Member
|
|
|
|
Quote:
A ponyvaregényben azt nem szeretem, hogy olyan ponyvaregényes. Se eleje se vége, de ez benne a lényeg, bemutat egy történetet. Bár azt szeretném tudni hogy mi van abban a táskában! 
|
Hát két dolog lehet 
És szerintem nem pénz=)
|

01-17-2007, 19:37
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hammi
Hát két dolog lehet 
És szerintem nem pénz=)
|
De tényleg szted mi? mert nekem 5letem sincs. Amikor kinyitja világít, arany? Nem tom...:S 
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|

01-17-2007, 19:42
|
Member
|
|
|
|
Quote:
De tényleg szted mi? mert nekem 5letem sincs. Amikor kinyitja világít, arany? Nem tom...:S 
|
Szerintem vagy arany, vagy vmi nagyon jó cucc=)
De egyébként az egész direkt úgy van leforgatva hogy gyak. tökmindegy mi vana táskában.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|