Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-17-2007, 14:42
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Az úton igyekszem nem feltűnően viselkedni és a szemem sarkából nézelődök, közben látszólag csak a kocsit figyelem előttünk. Az épületek kissé túl díszesek az ízlésemnek, de el kell ismernem legalább az építőanyagok minőségére is adtak és nem csak a "csicsás" kinézetre.
Az útvonalat igyekszem én is megjegyezni mind a negyedben, mind az épületen belül. Nem sikerül pontosan megjegyezned az utat.
Mikor ott maradunk a szobában "egyedül" és Alysium felteszi a kérdését, gyorsan bentebb pattanok úgy, hogy mindenki lásson és egy dobbantással felhívom magamra mindenki figyelmét. Ez a szoba nagyonis egy olyan hely érzését kelti bennem, ahol megnézik kívülről a törpét valami vajákosok, aztán ha "könnyűnek" találják akkor nem jut ki élve.
Körbehordozom a tekintetem a csapat minden egyes tagján, utánna a kezem a szám elé teszem az eggyezményes "maradj csendben" jelzéssel. Körbemutatok a falakon és a kezemmel mutogatva közlöm mindenkivel, hogy szerintem most látnak és hallanak minket valakik és inkább ne beszéljünk.
Megpróbálom a szemem hőlátásra átállítani és megvizsgálni a falakat, van-e rajtuk olyan lyuk, törés, más anyagú darab, ami veszélyre, vagy bármi oda nem illőre utalna. Farkas-tól elkérem a harci kalapácsom és úgy téve mint aki nincs teljesen tisztában a használatával, kissé ügyetlenül tartva elkezdem körbekopogtatni a falakat.
Az egyik falat végigkopogtatva úgy gondolod, hogy valami üreg lehet mögötte, a mellette lévő falon öt téglát találsz, aminek furcsa a hangja, a többi falrészen nincs semmi különös.
Megpróbálom megállapítani, hogy az üreg mekkora területen lehet a fal közelében (tehát nagyjából azt, hogy a hang alapján az egy szimpla üreg lehet, vagy esetleg valamiféle folyosó elfalazott vége.) Inkább folyósó elfalazott végére tippelsz. A téglákat is megvizsgálom és megnézem pontosan hol vannak. A téglákon ránézésre nem találsz semmi furcsét. Hogyan vizsgálod még őket? Aztán kézjelekkel mindenkit elirányítok az üreg és a téglák vonalából, hogy ha valami lőrések például akkor ne legyen a lehetséges tűzvonalban senki.
Megfordítom a kalapácsot és oldalról állva fokozatosan növekvő erővel megpróbálom benyomni a nyéllel a nekem leginkább elérhető téglát, hátha mozog. Ha mozog akkor csak kicsit nyomom beljebb, hogy ne legyen feltünő a falra nézve a dolog. Elég nagy erővel kell megnyomnod de a tégla beljebb mozdul. Nem történik semmi. Pár koppantással felhívom erre a többiek figyelmét aztán, a következőnél megismétlem a műveletet. Az is bentebb mozdul és még mindig semmi. A többi tégla magasabban van nem éred el úgy, hogy elég erővel bírdd megynyomni őket.
Intek Farkas-nak, hogy próbálja meg azt a téglát is megmoccantani.
Mikor szólsz Farkasnak, Alysium hallja, hogy valaki sietve közeledik a folyosón és kulcsokkal csörög.

Last edited by Chris; 01-17-2007 at 19:59..

Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules