|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

01-11-2007, 22:24
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
- Szöviharcba levernek, abba a csopiba saját másik országod bekötve bajosan lehet.
- 5.-en reggelt friss orinak semmiképp nem engednék orit átvenni... lásd fő ország szintjéhez nagyságához kötött feltétel
- Add el vagy szétütünk fenyegetőzések sem hinném hogy beleférnének majd a szabályosság kereteibe, főleg hogy aki ezzel fenyehet át sem vehetné...
- Kezdő az előző szabály miatt nem jelenhetne meg magasabb csoportban.
|
A veszek új orit és szétcsapok mindenkit meg lehetne oldani ha az eredeti orit zerostartolod/törlod. Amúgy meg minden visszaélési lehetőséget le lehet védeni különböző kikötésekkel. Én előbb csak arra a kérdésre válaszoltam hogy egyáltalán miféle visszaéléseket tenne lehetővé az orik átadásának legalizálása. Mellesleg még mindig az egyéni elbírálás melett vagyok akinek nem tetszik a support döntése az így járt. Esetleg azzal meg lehetne toldani az egyéni elbírálást hogy a vásárló bejelenti igényét az orivásárlásra és a support kijelöli hogy pl 2/b ben meg a 4/l ben eladásra váró orik között nézelődjön.
|

01-12-2007, 00:04
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by karesz6
A veszek új orit és szétcsapok mindenkit meg lehetne oldani ha az eredeti orit zerostartolod/törlod. Amúgy meg minden visszaélési lehetőséget le lehet védeni különböző kikötésekkel. Én előbb csak arra a kérdésre válaszoltam hogy egyáltalán miféle visszaéléseket tenne lehetővé az orik átadásának legalizálása. Mellesleg még mindig az egyéni elbírálás melett vagyok akinek nem tetszik a support döntése az így járt. Esetleg azzal meg lehetne toldani az egyéni elbírálást hogy a vásárló bejelenti igényét az orivásárlásra és a support kijelöli hogy pl 2/b ben meg a 4/l ben eladásra váró orik között nézelődjön.
|
szerintem akkor sem jó ötlet!sok lenne a visszaélés ahogy a többiek mondták,bár 6szatyor kikötéssel ki lehet védeni,de szerintem azt nem kis munka lenne Atinak bevenni!!
|

01-12-2007, 00:26
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
ellenzem a dolgot
az égvilágon semmilyen előnyét nem érzem, viszont csalni lehet vele
|

01-12-2007, 02:03
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Már volt néhány említve a fórumon. Pl szöviharcban elvernek veszek egy full táp orit és szétcsapok mindenkit, vagy kell a pénz a szövibe/klánba --> veszek egy orit a saját csopimban ugyebár megoldható (haver oriján keresztül vagy ha nincs rá korlát akkor netcoffe reg ori az 5 be és annak a neve alatt) Kiárulok belőle sereget tekit mindent utánna lecsapom és kész. Akkor még nem beszéltünk az add el nekünk az oridat különben szétütünk stílusú emberkék megjelenése. Kezdők megjelenése magasabb csopikban (sztem nem feltétlen rossz). Na első nekifutásra ennyi. De biztosan van még.
|
Goldy megelőzött, de még tudok mit hozzátenni.
Ha elvernek szöviháboróban akkor kétlem h bárkitől tudsz "fulltáp" orit szerezni. Egyedül szövi ellen amúgy se érsz semmit. Plusz még ahogy Goldy írta nem lehet ott orid. Ez tehát nem érv.
Netcafeba így is tudsz bármikor menni, ott játszogatni. Ez a "csalás" most is éldegél és köszöni szépen megvan. (Tudok jópár emberről aki multis.) Ez tehát szintén nem érv, mert most is meg tudod csinálni. Jópáran meg is teszik.
A fenyegetőzés kiesik, mert egy szinten nem lehet több orija senkinek. Ez sem jó érv.
Így is elég kezdő van magasan és nem hinném h tömegesen kezdenének el a kezdők szintjüket meghaladóan játszani, ha mégis akkor nagyon gyorsan a csoport alján találják magukat. Ez olyasfajta érv, mint amikor a baloldal azt szajkózta h majd idejönnek tömegével a románok (nekik lehet azok nekem és nem csak nekem de egyébként is magyarok) Nem lesz kezdőözönlés fent, ilyet kár is vizionálni. Úgy hiszem ez is kiesett, kérdés h mi maradt?
|

01-12-2007, 02:05
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by NorB
ellenzem a dolgot
az égvilágon semmilyen előnyét nem érzem, viszont csalni lehet vele
|
Megkérdem tőled is, milyen csalásra gondoltál? Te hogyan csalnál ha ezt bevezetnék?
|

01-12-2007, 06:18
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Eladásra váró, vevő????
Tudod ha mindenkiben ez az adok-veszek dolog merül fel rögtön...
Nem ezért vetettem fel a témát, hanem azokért akik a játékkal tovább játszani nem tudó ismerőstől vennék át az oriját amibe már X időt beleölt és ha nem is játszik tovább azért szertné jó kézben tudni nem pedig törölni vagy szabadprédának hagyni. /ezért kicsit nonszensznek tartom a kijelölős ötletedet/
Emelett ha megvalósulna viszont feltételeznék egy jóval szigorúbb oriátvevés ellenőrzést, nem frissen regelt országok megjelenését bekötve más országokhoz.... Ha meg nem bekötve játszik vele arra ott a multiszürő.
|

01-12-2007, 07:26
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
Eladásra váró, vevő????
Tudod ha mindenkiben ez az adok-veszek dolog merül fel rögtön...
Nem ezért vetettem fel a témát, hanem azokért akik a játékkal tovább játszani nem tudó ismerőstől vennék át az oriját amibe már X időt beleölt és ha nem is játszik tovább azért szertné jó kézben tudni nem pedig törölni vagy szabadprédának hagyni. /ezért kicsit nonszensznek tartom a kijelölős ötletedet/
Emelett ha megvalósulna viszont feltételeznék egy jóval szigorúbb oriátvevés ellenőrzést, nem frissen regelt országok megjelenését bekötve más országokhoz.... Ha meg nem bekötve játszik vele arra ott a multiszürő.
|
Nem értem az alapproblémát! Ez egy játék! Egy játékbeli országról van szó! Nem egy kutyáról/macskáról, akiről(!) gondoskodni kell, és nem akarom kidobni az utcára! Ha a barát/haver/ismerős/rokon/egyéb megunja a játékot, akkor miért lehessen másnak továbbvinni az országát??? Érzelmileg ennyire kötődik a haver/stb. az orihoz, hogy ezt nem tudná feldolgozni?? Akkor játszon.
Ha megunta, akkor szabi. Ha lesz kedve folytatja! Ha nem lesz, akkor nem lesz. Csak azért mert eddig elvégeztem 4 évet a suliból...hát meguntam, fejezze be más: odaadom másnak az indexemet, hajrá 10 vizsgám van vissza, azt kapsz diplomát!
Amugy: ha átveszek orit az nekem ugyebár jó! Ha átveszek orit az a többieknek rossz! Szoval igazságtalan lenne nem??? Ha valaki akar és tud akkor épitsen orit. Senki nem gátolja benne. Saját erőből, játék adta lehetőségek közt hajrá.
Amugy semmi kifogásom a javaslat ellen, csak nem látom benne azt a nyomós közérdeket ami miatt szükség lenne rá!
|

01-12-2007, 09:43
|
Senior Member
|
|
|
|
Mondok lehetőséget csalásra.
A haverjaim háborúznak B-ben, és egyik hadisukat szétkapták, kellene helyette új. Körbenézek, egyik ismitől kérek orit, és beszállok a buliba a szétvert hadi helyett, mert saját orim nincs ott. Vagy kérek egy orit, amiben szépen el tudom tárolni a pénzt míg jön valaki aki felhozza nekem A-ba. Ha meg útban van a saját orimnak, átadom valakinek, merthogy én nem akarok már vele játszani. Nonszensz...
A játék lényege, hogy alapítok egy kis országot, és megpróbálom a lenagyobbá, legerősebbé tenni ( vagy kis számot gyűjteni vele, ez most lényegtelen), nem arról, hogy kapok egy kigyúrt orit valahol és keménykedek egy kicsit.
Mert az ilyen elvi esetek lennének messze a legkisebb számban, hogy az unokatesóm megunta a játékot, és átveszem az országát, 99%-ban jó kapcsolatokkal rendelkező játékosok csereberélnék egymás közt, mert az ember ilyen: ha valamivel vissza lehet élni, azzal visszaél. A Hódos meg végképpen 
|

01-12-2007, 09:55
|
Member
|
|
|
|
megint szélsőséges példákat vesz mindenki. nem értem minek ez a cél. olyan mint pl. a 32 sereges támadás, nonszens.
szóval Goldy kikötött pár szabályt: nem csere-bere kereskedelem van, hanem egyszer odaadom és punktum. az már végleges.
máskor pedig az az indok, hogy kiélezett orit kaptok. ez olyan példa amikor kapok egy olyan üzit, hogy kiélezett orikkal nem versenyzik az ellenfél. hát könyörgöm mindenkinek van lehetősége felkerülni a topba, sok pénzt termelni, élezni az országokat. jaa, hogy rengeteg meló vagy pénz, hát igen. ezt nem tartom elfogadhatónak indoknak, mert más is meg tudja csinálni. ebből a szempontbol pedig mindegy, hogy az eredeti tulaj vagy az új viszi az orit, mert abban az oriban már megvan az a munka, amiért az adott pénz, heki benne van.
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

01-12-2007, 10:16
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
megint szélsőséges példákat vesz mindenki. nem értem minek ez a cél. olyan mint pl. a 32 sereges támadás, nonszens.
szóval Goldy kikötött pár szabályt: nem csere-bere kereskedelem van, hanem egyszer odaadom és punktum. az már végleges.
máskor pedig az az indok, hogy kiélezett orit kaptok. ez olyan példa amikor kapok egy olyan üzit, hogy kiélezett orikkal nem versenyzik az ellenfél. hát könyörgöm mindenkinek van lehetősége felkerülni a topba, sok pénzt termelni, élezni az országokat. jaa, hogy rengeteg meló vagy pénz, hát igen. ezt nem tartom elfogadhatónak indoknak, mert más is meg tudja csinálni. ebből a szempontbol pedig mindegy, hogy az eredeti tulaj vagy az új viszi az orit, mert abban az oriban már megvan az a munka, amiért az adott pénz, heki benne van.
|
Nem mindegy. Csak mert nekem épp nem lesz netem 2-3 évig, ne vigye senki az orimat.
Egyébként te is szélsőséges példákkal jössz, a játékosok 95%-ának nincs módja felmenni a topba termelni, hogy aztán agyonélezhesse magát. És alapvetően nem is erről volt itt szó.
Ha neked ori kell valahol, odaviszel egyet. Ha egy ismid ráunt a hódra, akkor leszabizza az oriját, aztán vagy meglesz neki ha egyszer folytatni akarja, vagy törlődik, ha unalmában nem is azonosította. Van épp elég szabálytalan orátadás itt, nem kéne legális lehetőséget teremteni hozzá.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|