Quote:
Originally Posted by karesz6
A veszek új orit és szétcsapok mindenkit meg lehetne oldani ha az eredeti orit zerostartolod/törlod. Amúgy meg minden visszaélési lehetőséget le lehet védeni különböző kikötésekkel. Én előbb csak arra a kérdésre válaszoltam hogy egyáltalán miféle visszaéléseket tenne lehetővé az orik átadásának legalizálása. Mellesleg még mindig az egyéni elbírálás melett vagyok akinek nem tetszik a support döntése az így járt. Esetleg azzal meg lehetne toldani az egyéni elbírálást hogy a vásárló bejelenti igényét az orivásárlásra és a support kijelöli hogy pl 2/b ben meg a 4/l ben eladásra váró orik között nézelődjön.
|
Eladásra váró, vevő????
Tudod ha mindenkiben ez az adok-veszek dolog merül fel rögtön...
Nem ezért vetettem fel a témát, hanem azokért akik a játékkal tovább játszani nem tudó ismerőstől vennék át az oriját amibe már X időt beleölt és ha nem is játszik tovább azért szertné jó kézben tudni nem pedig törölni vagy szabadprédának hagyni. /ezért kicsit nonszensznek tartom a kijelölős ötletedet/
Emelett ha megvalósulna viszont feltételeznék egy jóval szigorúbb oriátvevés ellenőrzést, nem frissen regelt országok megjelenését bekötve más országokhoz.... Ha meg nem bekötve játszik vele arra ott a multiszürő.