Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-08-2007, 22:38
dreaman68 dreaman68 is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Azért, mert idegesítő, és nem akarod leverni onnan, szüntessük gyorsan meg őket? :-o

Nem hiszem, hogy ez nyomós érv lenne.
nem az van h nem akarom leverni őket, de egy jó szövivel is csak akkor megy ha komolyabb tartalékokkal megyek fel. meg nem egy nyomós érvet akartam hanem h ne lehessen ezt meg tenni. egyáltalán mi a jó oldala annak h fent termelgetnek? a piacot tekivel ígyis úgyis ellátják.

Ui.: elvetette valaki h a szabi miatt folyamatosan gépnél kell lenni. ezt simán áthidalják h más vigyáz az orira..
Sponsored Links
Old 01-08-2007, 22:39
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 28%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by dreaman68 View Post
nem az van h nem akarom leverni őket, de egy jó szövivel is csak akkor megy ha komolyabb tartalékokkal megyek fel.
Szóval azért, mert nem akarsz egy jó szövit és tartalékokat egy háborúhoz, ezért inkább ne is lehessen ilyen országokat csinálni.

Kéred esetleg a "játék megnyerése" gombot a regisztráció után?
Old 01-08-2007, 22:43
Member

Quote:
Szóval azért, mert nem akarsz egy jó szövit és tartalékokat egy háborúhoz, ezért inkább ne is lehessen ilyen országokat csinálni.

Kéred esetleg a "játék megnyerése" gombot a regisztráció után?
nem nem kell játék megnyerése gomb
én szeretnék jó szövit -mondjuk van is- meg tartalékokat de synkel értek egyet h amikor felmegyek h leüssem hirtelen sokasodnak körülöttem. meg ha egyáltalán felengednek mert ha "véletlenül" 3 szövi jönne h mégse kellene fentebb menni...
Old 01-08-2007, 22:44
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
nem nem kell játék megnyerése gomb
én szeretnék jó szövit -mondjuk van is- meg tartalékokat de synkel értek egyet h amikor felmegyek h leüssem hirtelen sokasodnak körülöttem. meg ha egyáltalán felengednek mert ha "véletlenül" 3 szövi jönne h mégse kellene fentebb menni...
Nem igazán értem, hogy ez miért zavar. Az emberek 90%-ának abszolút nem kell olyan magasságokba menni, mekik semmit nem árt pár nagyobb ország. Ha mégis úgy döntesz, hát menj fel tartalékokkal. Ha valakinek sok személyisége van, és emiatt kell felmennie, az 3-4 év játékkal a háta mögött nyugodtan összeszedhet tartalékokat, ha már egyszer direkt abba a csoportba fordult.
Old 01-08-2007, 22:48
Member

Quote:
Nem igazán értem, hogy ez miért zavar. Az emberek 90%-ának abszolút nem kell olyan magasságokba menni, mekik semmit nem árt pár nagyobb ország. Ha mégis úgy döntesz, hát menj fel tartalékokkal. Ha valakinek sok személyisége van, és emiatt kell felmennie, az 3-4 év játékkal a háta mögött nyugodtan összeszedhet tartalékokat, ha már egyszer direkt abba a csoportba fordult.
engem nem az zavar h valakinek a fel kell jutnia hanem nem tartom tisztességesnek.
Old 01-08-2007, 22:52
Member

Quote:
Originally Posted by Bea Baba View Post
Hát azt hittem érthetően fogalmazok Szóval Synkel a 3000 4000 hekis orikat emlegette, én még 2000en se vok de mégis legyek 1200 hekis....
Megaztán nekem alapvetően örömet okoz h ittvok mert jó ránézni a pontlistára
És evel vannak igy mások is szerintem, a pénz meg amit megtermelek létszükséglet, képzeld lány létemre nem a személyiség érdekel hanem az 1A és oda eggyértelmüen sok pénz kell És ha van rá lehetőségem inkább itt megtermelem mint feljebb ahol minden szempontbol nehezebb
nem akarlak megsérteni:
ha magas hekin akarsz elnni regelj anarchba.
ha termelni akarsz azt megteheted 1200 hekin is -vagy alacsonyabban de mondjuk magasabb szinten
Old 01-08-2007, 22:54
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
nem akarlak megsérteni:
Hmm? Épp most akarjátok bekorlátozni a max hektárt, akkor miért mondod, hogy menjen egy másik csoportba, ahol ugyanúgy be van korlátozva? Ez értelmetlen.

(Tudom, tudom, megint olyan szabályokat akartok, amik bizonyos csoportokban vannak, másokban nincsenek. Ezt már említettem előző topicocban, hogy már kapásból vétózóm, nem cél, hogy az anarch egy teljesen más játék legyen. Ez a Hódító, egységes szabályokkal. Néha eltérnek, de hogy még újabb eltéréseket vezessünk be, az nem fér bele.)
Old 01-08-2007, 23:03
Bea Baba's Avatar
Bea Baba Bea Baba is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
nem akarlak megsérteni:
ha termelni akarsz azt megteheted 1200 hekin is -vagy alacsonyabban de mondjuk magasabb szinten
Na csak nem én fogalmazok hülyéül Te nem figyelsz,amugy nem fogok megsértődni ez játék ahol természetes h mindenki a maga szempontját tartja elől Lényeg anarchban más játék megy, nincs időm anarchra, és mint mondtam én szeretnék 1szer aktiv 1Aban jaccani, anarchbol ez nem fog menni, mivel itt serintem én vok a leg kezdőbb nyugodtan kijelenthetem magamról h nem vagyok képes fentebb megtermelni azt pénzmennyiséget amit jónak látok

Bea Baba (#336994) itt megtaláltok
Old 01-08-2007, 22:53
Xeper Xeper is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
engem nem az zavar h valakinek a fel kell jutnia hanem nem tartom tisztességesnek.
Szerintem teljesen tisztességes nagy országot tartani, de jelenleg azért tatrt valaki nagy országot, mert eszetlen sokat lehet vele keresni. Ha felenged az aktuális top. Ezért is taartják olyan erősen pozíciójukat. De vannak akik tényleg normálisan játszva jutnak oda, őket miért kellene sújtani?
Javaslom a http://forum.queosia.com/showthread.php?t=117 témát mindenkinek. Talán életet lehetne bele lehelni, és több szem.. elven megoldás is születne, ami szerintem megoldás ennek a topicnak is
Old 01-08-2007, 22:46
Xeper Xeper is offline
Member

Longevity: 99%

Nem a nagy területekkel van a probléma, hanem az irreális termelésekkel. Ezt egy másik topicban boncolgattuk, de nem jutottunk eredményre még.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules