|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Vicces??
|
vicces
|

|
63 |
78.75% |
nem vicces
|

|
17 |
21.25% |

01-02-2007, 17:58
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Miért jó, hogy férfi vagyok?
Értek a focihoz.
Ötnapos nyaraláshoz elég egy kézitáska.
A telefonbeszélgetéseim fél percig tartanak.
Nem kell sorban állnom a mosdóhoz.
Egyedül ki tudok nyitni minden üveget.
Minden orgazmusom valódi.
Ha bírálják a munkámat, nem hiszem, hogy titokban az egész világ engem gyűlöl.
A legkisebb figyelmességért is külön köszönetet kapok.
Időt és pénzt takarítok meg azzal, hogy háromhetente, nagy tételben mosogatok.
Ha elfelejtenek meghívni valahova, az azt jelenti, hogy elfelejtettek meghívni, nem pedig azt, hogy utálnak és többet látni sem akarnak.
Nyaktól lefele nem kell borotválkoznom.
Egyik kollégám sem tud könnyekre fakasztani.
Ha 34 évesen egyedül élek, senki sem csodálkozik.
Le tudom írni a hóra a nevem sárgával.
Virággal mindent rendbe lehet hozni.
Nem kell mások érzései miatt aggódnom.
Ébren töltött időm 90 százalékában a szexre gondolhatok.
Hátramenetben parkolni gyerekjáték. (előremenetben is...)
Az előjáték nem kötelező.
Nem érzem úgy, hogy ki kell takarítanom, ha jön a villanyszámlás.
Fütyülök rá, ha nem veszik észre az új frizurámat.
Ha órákon át csendben nézem a tévét a haverommal, nem gondolok közben arra, hogy biztosan haragszik rám.
Nem kezdek szorongani, ha meglátom, mekkora egy kisbaba feje.
Ugyanannyi munkáért többet fizetnek.
Az ágyékomnak a közelébe sose kerül forró gyanta.
Az ősz haj és a ráncok karakteresebbé teszik az arcomat.
A távirányító az enyém és csak az enyém.
Nem kell remegő izmokkal tartanom magam a nyilvános vécé ülőkéje fölött.
A beszélgetőpartnereim nem nézik a mellemet.
Ha óvszert vásárolok, a boltos nem próbál elképzelni meztelenül.
Ha nem hívom fel a haveromat a megbeszélt időben, nem szól a többi barátomnak, és nem próbálják közösen kideríteni, mi bajom lehet.
A diéta azt jelenti, hogy közepes adag krumplit eszem a hamburgerhez.

01-02-2007, 18:05
|
Member
|
|
|
|
Solven! Bár nem mindennel értek egyet, de tetszik, kaptál egy zöldséget 

01-02-2007, 20:02
|
Member
|
|
|
|
http://www.boomgames.com/index.php?p....jokeaday.com/
Sorry ezért a kis reklámért de mivel a téma Chuck Norrisal indult ezért gondolom berakom ide ezt.  Ez eggy kis játék ahol te lehetsz chuck norris és gonosz fekete ruhás ninjákat lehet ölni (agyonverni) vele. 
Ja és ugorjatok a fejükre miután meghaltak. De addig is Chuck Norris nem alszik. Chuck Norris vár!
|

03-12-2007, 15:24
|
Member
|
|
|
|
Megoldások a "NINCS WC PAPÍR!" pánikhelyzetre:
Elõször is ne ess kétségbe! Ez már mindenkivel elõfordult, és komoly felmérések bizonyítják, hogy túl lehet élni.(azért tartsd be a következõ lépéseket...)
1. Nézz körül. Attól, hogy a tartóban nincsen, gondos kezek még rakhattak tartalékot máshova.
Tipikus helyek:
- hátad mögött, a tartály tetején
- a jobbra v. balra esõ oldalsó "zsebesben", rögtön a múlt heti tv újság mögött
- a fürdõszobapolc tetején, szinte elréhetetlen messzeségben (kitörletlen s*ggel az a pár méter igen hosszúnak tünhet..)
- leesve, a tartály mögött esetleg egy félig használt példány
2. Keress alternatív megoldásokat.
- A bidé. Nagyon kulturált és higiénikus változat. Keress egy olyan kézmosót, ami nagyon alacsonyan van, és a csap felfelé áll benne. Ha megvan, kuporodj át oda, és ereszd meg a csapot. Ha szerncséd van, akkor keverõ-csapos témáról van szó, egyébként hideg v. meleg átralom érheti szerveidet. Ezután már nincs más hátra, mint utánozni a vergõdõ sirályt...(csapkodni kell, a hatás elérése végett minél gyorsabban...)
- A papírzsepi. Ez is lehet jó, ha éppen van valahol a zsebedben, vagy a fent említett alternatív helyeken. Melegebb helyzetben jól jöhet a félig használt, tépozáras példány is.
- újságpapír, egyéb olvasnivaló. Minden magára valamit is adó klozettban van olvasnivaló. Igazi férfi egyébként se megy be saját olvasnivaló nélkül. Szükséghelyzetben beáldozható.
- A lejárt tekercsek gurigája. Ez is felhasználható, de elo kell készíteni.
Elõször is tépd szét, aztán szed lemezekre. Az egyes lemezeket még egy kicsit puhítani
kell, mielõtt használatba veszed, mert nem egy ceva szofti.
- Ruhadarab. Szóval jön a zokni vagy bármi más, amit feltünés nélkül nélkülözni tudsz. (pl. alsónadrág, bugyi stb.)
és a végsõ megoldas (?):
3. Vállald fel a dolgot. Sok népcsoportnál alapból így teszik. öltözz fel mint máskor, és menj tovább..

Last edited by Ditke; 03-12-2007 at 15:30..
|

03-16-2007, 13:58
|
Member
|
|
|
|
Tisztelt Főnök!
Sajnos ma nem tudok dolgozni, mert itt fekszik előttem hanyatt egy cicus, és egyszerűen nem hagyja, hogy végezzem a munkám. Nagyon sajnálom, de a könyvelés nem lesz kész ma délutánra!

03-16-2007, 20:20
|
Member
|
|
|
|
Kizárólag PASIKNAK!
"Olyan egyedül vagyok..."
Mit tegyünk, ha nincs barátnõnk?
Van úgy, hogy heteken át - vagy hosszabb ideig - nem hoz össze a sors senkivel.
Csak csendben jegyzem meg, hogy késõbb, amikor már házas az ember, ezek az idõk „sohase volt” álomnak tünek. De most a téma arról szól, hogy hogyan üssük el ilyen esetekben az idõt. Avagy: hogyan oldjuk a szex-hiány miatt fellépõ feszültséget?
Mottó: „Miért bûn a maszturbáció, mikor az szex egy olyan emberrel, akit szeretek?” Woody Allen
Gépesített módszer:
Vegyük mindjárt az elektromos fejõgépet. Nagy elõnye, hogy akár négyen is odaférnek a szerkezethez, így hosszú távon sem válik unalmassá a dolog. Nem beszélve arról, hogy az ára is sokkal kedvezõbbnek tûnik, ha több felé osztjuk szét. Viszont mint minden jónak , ennek is van hátránya: csak 4 liternél kapcsol ki...
Nem gépesített, vagy egyéb módszerek:
1. Legyes módszer, avagy hogyan szeretkezzünk meg egy legyet.
Ehhez a módszerhez legelõször is be kell szereznünk egy legyet. Fontos kritérium, hogy a kiszemelt példányt életben legyen a befogás utáni idõszakban is. Ha ezzel megvagyunk, a feladat nehezén már túljutottunk. Ezek után tépjük ki a légy szárnyát , (ha esetleg nem lenne hajlandó az együttmûködésre) ne tudjon elrepülni. Most engedjünk a kádba vizet, üljünk bele. A víz szintjét úgy állítsuk be, hogy az ezredes feje éppen ne legyen víz alatt. A preparált állatott helyezzük az elõbb említett testrészünkre. Nem maradt más hátra, mint várni a hatást...
2. módszer: Idegen
Ez egy viszonylag egyszerû, semmi plusz eszközt nem igénylõ módszer. Az eljárás a következõ: Üljünk le egy székre, úgy hogy az egyik kezünket a combunk alá tesszük. (vagyis ráülünk a kezünkre). Addig kell így ülni, amíg a kézfej teljesen elzsibbad. Ezek után már munkához is láthatunk. A módszer onnan kapta a nevét, hogy közben olyan érzés, mintha nem is a mi kezünk lenne....
3. módszer Törülközõ
Technikailag ez sem kíván nagy felkészültséget. Amire szükségünk van, csupán csak egy törülközõ. Az elõbb említett rongydarabot meleg vízbe mártjuk, összegöngyöljük és a közepébe két újjal, körkörös mozdulattal egy lyukat csinálunk.. Innen már minden tõled függ… Ennek a módszernek a nagy elõnye, hogy a segédeszközt könnyen lehet tisztítani, így sokáig egy törölközõ is megfelel a célnak, emiatt akár nevet is adhatunk neki a személyesebbé téve a dolgot. Itt arra vigyázzunk, hogy az így létrejött barátnõket ne fektessük egymásra, mert konfliktushoz vezethet...
4.módszer: Porszívó.
Minden háztartásban fellelhetõ egy roppant sok oldalú készülék, melynek neve: porszívó.
Ehhez az eljáráshoz szükségünk van a fent említett célszerszámra. Ezen kívül kell még egy rongy (a kényelemért) és egy óvszer (a porszívó kényelméért). Elég fontos szempont, hogy a porszívónk fokozat mentesen állítható legyen.
Elõkészületi szakasz: Kényelmesen elhelyezkedünk, a porszívó csövét kezünkbe vesszük, a ruhadarabot elhelyezzük a szívótoroknál. (Ekkora a szõnyeg-kefét már levettük róla, bár a méret meghatározása közben, ha úgy látjuk, hogy a csõ keresztmetszete túl nagy, hagyjuk rajta a szûkítõt.) Ezután úgy helyezkedjünk, hogy a nagylábujjunkkal elérjük a porszívó kapcsoló gombját. (Ez különösen fontos lehet, ha a dolgok nem úgy alakulnak ahogy terveztük.) Ezzel készen is vagyunk az elokészületekkel, jöhet a móka!
FONTOS!
Az itt felsorolt módszerek mind fiú olvasóink testi adottságaira lettek kihegyezve, lányoknál nem mûködik!
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|