|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Zene Beszélgetés kedvenc előadóidról, koncertek stb. |

02-12-2006, 13:34
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szigibabe
hogy en mikbol maradtam ki??? orulet...
a pogozast mar kinottem, szerintem anyukam legnagyobb oromere...
mostanra ellagyultam, es a selymesebb zeneket szeretem... mint pl. a rap 
|
selymesebb??? 
milyen rap hip hop zenéket előadókat szeretsz?? 
hüm úgyláccik nem vagyok egyedül 

02-12-2006, 16:04
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Half
selymesebb??? 
milyen rap hip hop zenéket előadókat szeretsz??
hüm úgyláccik nem vagyok egyedül 
|
egyik legnagyobb kedvencem: Eminem, imadom a szoveget. szeretem Jay-Z-t, nem tudom hallottad-e a Linking Parkkal osszevagott cd-t, de az felelmetesen jol sikerult. A The Game nehany szamat, 50 Cent nehany szamat... most tobb nem jut eszembe, de van meg.. 
kivancsi vagyok, mennyire egyforma az izlesunk, e teren 
|

02-12-2006, 16:08
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
egyik legnagyobb kedvencem: Eminem, imadom a szoveget.
|
Eminem SZÖVEGÉT imádod? A "fuck"-on kívül másból nemigen állnak a szövegei. Mit lehet azon imádni? 
|

02-12-2006, 16:30
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Eminem SZÖVEGÉT imádod? A "fuck"-on kívül másból nemigen állnak a szövegei. Mit lehet azon imádni? 
|
igen, megertelek, eloszor en is igy voltam vele... az elso ket lemezeert en sem vagyok oda. de az Encore album (persze az is televan fuck-kal, meg karomkodassal mint szerintem a legtobb szam a rap mufajban) nekem akkor is nagyon bejon. es ha egyszer nem a fuckra figyelsz oda, hanem a mondanivalora, akkor mar a csunya szavakat szinte nem is hallod. en legalabbis igy vagyok vele, biztos, hogy masok maskent
lehet, hogy ezzel meginkabb alaasom magam, de en peldaul Akos-t is a szovege miatt szerettem nagyon anno... (a mai napig szeretem) 
nem tom, en ilyen vagyok, mindenben megtalalom a jot 
|

02-12-2006, 16:33
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
lehet, hogy ezzel meginkabb alaasom magam, de en peldaul Akos-t is a szovege miatt szerettem nagyon anno... (a mai napig szeretem) 
|
Szerintem nem kevés különbség van Ákos (értelmes dalszövegek) és Eminem (Fuck, fuck, fuck) között.
Én képtelen vagyok Eminemet végighallgatni, még ha a zene jó is lenne, ha ennyire igénytelen a szöveg, akkor azonnal kapcsolok el rádiót, amúgy meg nem hallgatom, mert mazochista azért nem vagyok. 
|

02-12-2006, 16:40
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Szerintem nem kevés különbség van Ákos (értelmes dalszövegek) és Eminem (Fuck, fuck, fuck) között.
Én képtelen vagyok Eminemet végighallgatni, még ha a zene jó is lenne, ha ennyire igénytelen a szöveg, akkor azonnal kapcsolok el rádiót, amúgy meg nem hallgatom, mert mazochista azért nem vagyok. 
|
hallgasd meg a Mockingbird cimu szamat, abban csak 1 fuck van, ha jol emlekszem
hatha picit jobb kedvre derit teged: ha jol tudom, Eminem visszavonult, legalabbis egy idore biztosan...
igen, sok kulonbseg van kettejuk kozott, de a maguk mufajaban mindketten a top-on voltak. ebbol is latszik, hogy en tenyleg sokfajta zenet szeretek, ezert is inditottam ezt a temat; igy legalabb eleg sok mindenhez hozza tudnek szolni... ha picivel tobben irnanak ide 
es ha mar itt tartunk, Ati, te is bovebben kifejthetned, kik a kedvenc eloadoid :P
|

02-12-2006, 16:45
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Hé, azé Ákos meg Eminem hogy jön egy lapra?  Én nagyon kedvelem Ákost, meg a Bonanzát is még anno, na de Eminem?  lehet szeretni azt is, csak akkor ne mondd, hogy a szövegéért... Különben is meg van a véleményem az összes ilyen igénytelen, gyorsan meggazdagodott, semmit nem csináló csak baromságokat összehordó igénytelen "zenészről". Ja és igénytelenek is...:-D Ákos ráadásul nem csak volt a top-on.
|

02-12-2006, 19:51
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
es ha mar itt tartunk, Ati, te is bovebben kifejthetned, kik a kedvenc eloadoid :P
|
Én elég mindenevő vagyok, inkább az van, amit utálok: metal, illetve az igénytelen zene, mint pl a fuckolós emimen és társai. Jennifer Lopezzel alapból nincs bajom, de ki nem állhatom a "Jenny from the block"-ot.
A többivel többnyire nincs gond, a klasszikusoktól kezdve a transz-zenéig, RnB, pop, reggae, a normálisabb rock, sokminden bejön nekem.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|