|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

12-19-2006, 14:06
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Az Úr közelében (ajtón kívül) maradok és őrzöm, arra alapozok, h Ő a főnök tehát őt kell elsősorban megvédeni.
|

12-19-2006, 17:48
|
 |
Member
|
|
|
|
Téli szünet
Tekintve, hogy Z már nem lesz ebben az évben, valamint mások sem gyakran vannak (akinek nem inge...) ismétcsak szünet következik. Erre azért van szükség, mert hamarosan olyan helyzetbe kerültök, amiben fontos, hogy minden karakter részt vegyen, mert csak úgy fogtok boldogulni. Ezért kérem, hogy aki már most előre tudja, hogy január elején nem lesz elérhető feltétlenül szóljon még most!
Kellemes karácsonyt, és boldog új évet!
ui: jelen leszek a külső fórumon, és más témákhoz továbbra is hozzászólok
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
|

12-19-2006, 20:44
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Mikor felébredek nyújtózom egy nagyot, megmosakszom és felöltözködök. Most nem veszek semmilyen fegyvert magamhoz, a szobában hagyom. Kimegyek a szobából és üdvözlöm Morelt, aki éppen őrködik, majd eszembejut, amit az este folyamán beszéltem Grennel. Érzem, hogy a pihenés nem volt a legkellemesebb és egy maszírozás jót tenne. Lemegyek a fogadóshoz, rendelek két szemlyre reggelit. Megvárom, amíg elkészítik, majd felmegyek vele az emeletre, majd bekopogok Deneirához.
Ha ajtót nyit:
- Jó reggelt! Gondoltam megleplek egy reggelivel és ha már itt tartunk arra is gondoltam, hogy ne étkezz egyedül, így hoztam magamnak is - mosolygok rá széles, de nem tolakodó mosollyal.
- Természetesen nem igyen csinálom ezt - itt mégjobban elmosolyodom, de mielött rosszra gondolna folytatom.
- Úgy vélem, hogy Te értesz az ember fia-borja felfrissítéséhez és bevallom ez most jól esne! Elnéztem kecses kacsód és úgy vélem kivállóan tudnál masszírozni. Kaphatok egy egészséges masszírozást? - kérdem Tőle.
Természetesen, ha nagyon látszik rajta, hogy legszívesebben a pokolba kívánna, akkor nem nagyon erősködöm, de ha van egy picike kis esély is, akkor igyekszem ütni a vasat.
OUT: Kellemes Ünnepeket Nektek is
Last edited by Chris; 12-20-2006 at 11:29..
|

12-20-2006, 12:10
|
Junior Member
|
|
|
|
Miután Gren levált megyek és megreggelizem. Délelött még pihenek egy kicsit.
A mulatozás annyira nem zavar, aludtam már nagyobb zajban is. Leváltom hajnalban Morel-t és onnantól őrködöm.
Last edited by Chris; 12-21-2006 at 15:26..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|