|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

02-10-2006, 23:04
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Half
Különben azért is, mert igy nem lehet megkülönböztetnia csalókat a nem csalóktól gondolom.
|
nem csak szerinted van ez így, hanem nem lehet... ma például nálam volt Barbár és felfedezett meg piacozott aztán szabira ment... tegnap meg azelőtt Andrisnál voltam aki meg visszajött a nyár óta tartó szabadságáról, hogy regelni tudjon a fórumra, de nem ment neki., ettől függetlenül (igaz tőlük egy másik gépről) néztem az országaimat... Csak remélni tudom hogy ezért nem repülök. Mert ebből simán lehetne mondani, hogy mindegyik országot én viszem... hiszen Barbár erről a gépról nézte meg délután az országát, és ennyi erővel ezt csak mondhatnám hogy ő volt mialatt én... (persze félreértés ne essék nem erről van szó, meg hogy azért ne legyen olyan gázosa dolog nincs velem még csak egy csoportba sem  )
|

02-11-2006, 12:44
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
nem csak szerinted van ez így, hanem nem lehet... ma például nálam volt Barbár és felfedezett meg piacozott aztán szabira ment... tegnap meg azelőtt Andrisnál voltam aki meg visszajött a nyár óta tartó szabadságáról, hogy regelni tudjon a fórumra, de nem ment neki., ettől függetlenül (igaz tőlük egy másik gépről) néztem az országaimat... Csak remélni tudom hogy ezért nem repülök. Mert ebből simán lehetne mondani, hogy mindegyik országot én viszem... hiszen Barbár erről a gépról nézte meg délután az országát, és ennyi erővel ezt csak mondhatnám hogy ő volt mialatt én... (persze félreértés ne essék nem erről van szó, meg hogy azért ne legyen olyan gázosa dolog nincs velem még csak egy csoportba sem  )
|
Még midnig a jó öreg fejjel a falnak orkkal nyomja? 

02-11-2006, 14:10
|
Junior Member
|
|
|
|
Nekem törölték az országomat,úgy,hogy a 4/L-ben voltam vele és az 5/x be csináltam még 1 orit!
Nem volt időm összekötni őket,másnap reggel mind2 az anarhban volt...
Hogyan is csalhattam volna,ha 2 különböző szinten volt a 2 orim??!!
Fél napig...
Nagyot csalódtam a hódítóban.Vip tag voltam,most 1 ideig nem leszek az.Minek? 
|

02-11-2006, 14:16
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Nyugodt
Nekem törölték az országomat,úgy,hogy a 4/L-ben voltam vele és az 5/x be csináltam még 1 orit!
Hogyan is csalhattam volna,ha 2 különböző szinten volt a 2 orim??!!
Fél napig...
Nagyot csalódtam a hódítóban.Vip tag voltam,most 1 ideig nem leszek az.Minek? 
|
1, Miből gondolod, hogy attól, hogy VIP vagy, a szabályokat nem kell betartanod? Nem tartottad be, anarchba kerültél. Ez így van rendjén. A szabályokat neked is be kell tartani, nem vagy kivétel.
2, Miből gondolod, hogy annak ellenére, hogy a fórumszabályok világosan kimondják, hogy az áthelyezés nem fórumtéma, kivétel vagy ebben is, és neked szabad ezügyben is itt sopánkodni? Nem, ebben sem vagy kivétel. 1 hónap ban, a következő ilyenre végleges lesz.
Ne haragudj, de mind a játékszabályok, mind a fórumszabályok teljesen világosak.
Azt nagyon sajnálom, ha nem tudod elolvasni azokat, de ez esetben ne állíts valótlant, hogy elolvastad és elfogadod.
|

05-28-2006, 11:18
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Nyugodt
|
Namost: regelni volt időd de összekötni nem? kb10másodperc! Ez mekkora kamu! Valld be hogy nem tudtad/elfelejtetted/lusta voltál az nem szégyen és nem bűn csak dobnak... De mér kamázol???????? 
|

05-31-2006, 10:06
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
nekem enne egy érdekes kérdésem: mi van akkor ha 1 csoport van 2 ori, külön e-mail címmel, 1 vippelve (szintlépés előtt áll) 1 nincs vippelve ( még új) - nagynehezen sikerült 1-et tesómnak regelni - de nem igazán akar vele nyomulni, viszont 1 IP-ről játszunk, és ha teszem azt szintet lépek az eggyikkel utána meg rendesen összekapcsolom őket, akkor is áttesznek anarchba? 
|

05-31-2006, 10:34
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Josh
nekem enne egy érdekes kérdésem: mi van akkor ha 1 csoport van 2 ori, külön e-mail címmel, 1 vippelve (szintlépés előtt áll) 1 nincs vippelve ( még új) - nagynehezen sikerült 1-et tesómnak regelni - de nem igazán akar vele nyomulni, viszont 1 IP-ről játszunk, és ha teszem azt szintet lépek az eggyikkel utána meg rendesen összekapcsolom őket, akkor is áttesznek anarchba? 
|
Ha az a kérdés lényege, hogy azért át leszel-e téve, hogy "jééé, eddig ezek az országok nem voltak összekapcsolva", akkor: nem, ezért nem leszel áttéve.
Ez nem jelenti azt, hogy más miatt nem leszel! Ha összejátszotok például, és megvan az áthelyezéshez szükséges hibapontmennyiség, akkor átkerültök amiatt. Ha jksz-eltek, akkor átkerültök amiatt.
Ha betartjátok a FAQ-ban leírtakat, akkor nem kerültök át.
|

05-31-2006, 10:49
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ha az a kérdés lényege, hogy azért át leszel-e téve, hogy "jééé, eddig ezek az országok nem voltak összekapcsolva", akkor: nem, ezért nem leszel áttéve.
|
igen ez volt a lényege a kérdésnek
Quote:
Originally Posted by Ati
Ha összejátszotok például, és megvan az áthelyezéshez szükséges hibapontmennyiség, akkor átkerültök amiatt. Ha jksz-eltek, akkor átkerültök amiatt.
Ha betartjátok a FAQ-ban leírtakat, akkor nem kerültök át.
|
mennyi a hibalehetőség egyébként? (csak kíváncsiságból érdekelne), jksz-ezni meg nem tudunk, marha nagy a távolság, és nem is akarnánk anarchba végzni
Last edited by Josh; 06-01-2006 at 22:13..
|

02-16-2006, 10:45
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Half
Még midnig a jó öreg fejjel a falnak orkkal nyomja? 
|
És fejjel a falnak haditörpére is gondol már 
|

05-26-2006, 23:12
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|