|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

12-15-2006, 11:31
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
[quote=Croissant;55772]
Quote:
Originally Posted by Phoenix
könyvtár nélkül is tárolható, de az elején jó ha van egy kevés, mert csak olyan tekiket lophatsz, amik neked is vannak és minél több van neked annál többet hozol  [/QUOTE
Amennyire visszaemléxem, ez így nem igaz...
Ha jól tudom, akkor így helyes: "csak olyan tekiket lophatsz, amikből te is ÍRTÁL és neked is van"...
|
Erre gondoltam, már írtam mindegyikből. Köszi! 
|

12-15-2006, 11:21
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Fradical
Tehát teki mindenképp kell. Kell könyvtár ahhoz, hogy legyen teki (nem írnám  ), vagy könyvtár nélkül is tárolható?
|
nem kell hozzá. ne legyen fullos a tekid ha nem tudod megvédeni, és akkor jut is marad is. 10-20% körül ha vagy, akkor kevésbbé fáj ha visznek belőle, (és kevesebbet is visznek), de az a 10-20% már adott esetben sokat ér.
|

12-15-2006, 11:16
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Tekercsmentes lenne az ország a fent leírtak miatt... Ha lelopnak tekiből, toli, vari, katona is oda... 
|
Hagyni kell üres helyeket.
Szerintem hullával nem is lehet játszani
(egyébként a hulla csak azért van el teki nélkül, mert nem kell hely tanyának, kocsmának, templomnak, de még ígyse valami erős faj.)
|

12-15-2006, 11:17
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Hagyni kell üres helyeket.
Szerintem hullával nem is lehet játszani
(egyébként a hulla csak azért van el teki nélkül, mert nem kell hely tanyának, kocsmának, templomnak, de még ígyse valami erős faj.)
|
nana dehogynem  egyszer elszenvedtem vele 3.ig  csak meguntam és-> anarch 
|

12-15-2006, 11:21
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Fradical: nem muszáj nekem hinned, de eléggé tapasztalatlanként én is az embert választottam kezdőként és eléggé beletanultam... Mindig elég volt a 20 % ház (még sok is).
Még az 1/A-ba is emberként kerültem fel és játszottam is ott néhányezer kört, amíg lehetett...

12-15-2006, 11:24
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Croissant
Fradical: nem muszáj nekem hinned, de eléggé tapasztalatlanként én is az embert választottam kezdőként és eléggé beletanultam... Mindig elég volt a 20 % ház (még sok is).
Még az 1/A-ba is emberként kerültem fel és játszottam is ott néhányezer kört, amíg lehetett...
|
Esetemben a 20% ház az ugye 40 lenne. Ha van sok tekim, akkor már helyben is vagyok...
|

12-15-2006, 11:27
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Esetemben a 20% ház az ugye 40 lenne. Ha van sok tekim, akkor már helyben is vagyok...
|
ja de ehhez kell egy 20% feletti lakiteki 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|