|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

12-14-2006, 16:15
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
100házam lesz 137 hekiböl na erre mondom azt nem semmi 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

12-14-2006, 16:19
|
Administrator
|
|
Activity: 31%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
100házam lesz 137 hekiböl na erre mondom azt nem semmi 
|
Igazán életképes ország. 
|

12-14-2006, 16:20
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Igazán életképes ország. 
|
párbajban mindent 
ja és még be is akarok ütni valakait 
de még lehet több lesz mint 100 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

12-14-2006, 16:21
|
Administrator
|
|
Activity: 31%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
párbajban mindent 
ja és még be is akarok ütni valakait 
de még lehet több lesz mint 100 
|
Ilyenkor kezdek el azon gondolkozni, hogy lehet, hogy a rövidfordulós játékoknál az ember pontértékét a végső eredménynél ki kéne hagyni... 
|

12-14-2006, 16:24
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ilyenkor kezdek el azon gondolkozni, hogy lehet, hogy a rövidfordulós játékoknál az ember pontértékét a végső eredménynél ki kéne hagyni... 
|
hmmmmm van benne valami  Támogatom   
|

12-14-2006, 16:26
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
akkor az azonos hekivel mi van?  de nekem édes midn1 támadó taktikát is tudok építeni 
de amugy is nyernék most  mivel a csávót rengetni is tudom+be is vágom majd a végén 
mondjuk a bosszabb párbajokon ugyis támadó taktikán vagyok mindg 
csak jobban mondva hekiszerző 
de ennek is vannak hátulütői  pl 2orás párbaj szinte csak támadóval lehet ütni az elején
aki mondjuk üt 15hekit azt így még meg lehet fogni de ugy nem 
Last edited by Harcosok; 12-14-2006 at 16:33..
|

12-14-2006, 16:41
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Nagyon nem hülye ötlet 
Hülyeség, hogy a párbajgyőzteseknek full üres orijuk van, mert utolsó percben minden létező egységet lefokoznak. Ha már nézeteltérések lerendezésére szolgál, akkor azt rendezzék le, ne kórházat gyártsanak, meg embert lopkodjanak...
|

12-14-2006, 16:44
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Nagyon nem hülye ötlet 
Hülyeség, hogy a párbajgyőzteseknek full üres orijuk van, mert utolsó percben minden létező egységet lefokoznak. Ha már nézeteltérések lerendezésére szolgál, akkor azt rendezzék le, ne kórházat gyártsanak, meg embert lopkodjanak...
|
ööö hát én a vari-tolit mostanság nem fokozom le a végén 
mivel ha lefokozom kilopnak stb stb 
és nem elég gyors a netem,hogy legutolsó pillanatban tegyem ezt
az meg,hogy valaki mondjuk 500egységgel többet gyárt szerintem azért megérdemel 100értéket 
ha 500egységgel jobb 
Meg szerintme azoknak kell ezt eldönteni aki párbajozik  sorry 
így az alapötlet nekem nem tetszik mert sokszor van hekiegyenlőség....+ha szerez valaki 20heki elönyt utána már fullra bevédi magát a végére....
DE,hogy érveket is hozzak fel:
Az ütés nehezebb lenne....
És,hogy miért?Mert a végén a profik nem 100házat nyomnának hanem rengeteg tornyot 
És ez szerintem épp elég indok így is baja van sok embernek,hogy nagyon nehéz ütni...
Last edited by Harcosok; 12-14-2006 at 16:48..
|

12-14-2006, 16:50
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 1%
|
|
Quote:
ööö hát én a vari-tolit mostanság nem fokozom le a végén 
mivel ha lefokozom kilopnak stb stb 
és nem elég gyors a netem,hogy legutolsó pillanatban tegyem ezt
az meg,hogy valaki mondjuk 500egységgel többet gyárt szerintem azért megérdemel 100értéket 
ha 500egységgel jobb 
Meg szerintme azoknak kell ezt eldönteni aki párbajozik  sorry 
így az alapötlet nekem nem tetszik mert sokszor van hekiegyenlőség....+ha szerez valaki 20heki elönyt utána már fullra bevédi magát a végére....
DE,hogy érveket is hozzak fel:
Az ütés nehezebb lenne....
És,hogy miért?Mert a végén a profik nem 100házat nyomnának hanem rengeteg tornyot 
És ez szerintem épp elég indok így is baja van sok embernek,hogy nagyon nehéz ütni...
|
Neked csak azért nem tetszik mert így a vari tolis deffelős orijaidat dobhatod a kukába 
|

12-14-2006, 16:52
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Neked csak azért nem tetszik mert így a vari tolis deffelős orijaidat dobhatod a kukába 
|
jó mind1 mit mondasz látszik nem értesz hozzá...
ezzel a javaslattal 30% toronybonusza lenne mindenkinek....
Figyelj tudom neked jól jönne mert nem tudsz népelni...Ezért nem is nyertél prábajt....
Last edited by Harcosok; 12-14-2006 at 16:55..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|