Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

View Poll Results: kell-e nekünk új behalt anarch szint kis létszámmal?
1: legyen csopi összevonás! 19 50.00%
2: legyen új anarch szintt! 19 50.00%
Voters: 38. You may not vote on this poll

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-14-2006, 14:48
Steve Steve is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by VérGyöngyTyúk Z View Post
Illetve bocs!...

blablablablabla

...teljesen "szűz" terület kezdődhetne.
Le lehet ezt írni két sorban, iszonyat túlbonyolítod.
Sponsored Links
Old 12-14-2006, 15:00
Arden Arden is offline
Member

ehh
na nézzük...
nagyjából abban megállapodtunk sztem hogy az összevont csopi vipköteles lenne, a klánoscsopi (D) pedig nem, mert onnan nem kötelező továbblépned.
az lenne valóban korrekt hogyha D lekerül H-ba,onnantól kezdje számolni a 90 napot a mostani D-s oriknak.
a kláncsopiba pedig valóban 2xxx hekiről kellene tudni lépni, vagy mint Ati mondta 1700ról.
és kellene egy bizonyos idő (1 hónap?) míg az összevont csopiból akárki tudna lépni a kláncsopiba, akinek megvan az 1000 köre a csoportjában.
értem itt ezalatt a legalább 1000 köre H-ban ill. D-ben lévő orikat.
Old 12-14-2006, 19:45
Szecsa
Guest

Longevity: 0%

hat, gondolkodom..
jelenlegi helyzetet ismerve, asszem 3-4k korul behal 2/D-be az utogetes, mert nincs kit ekkor vagy szabira megy az illeto vagy ott van a hadis orijaval es patyolgatja (szerintem elobbi tortenik meg elobb-utobb)

namarmost, aeleg sok D-s ori (nem a fenti orikra gondolok, akiknek azert van ht hogy kepezze a katikat) nem vipes, mert az emberek itt megnyugodnak, hogy vegre nem kell vippelni az orijukat, hogy ha raerosebbet jatszanak...

namarmost, ha a jelenlegi utogeteses helyzet marad D-ben (sok szabis ori egy, uthetetlenseg egy bizonyos hatar felett, fedezes lehetetetlensege), akkor minimalis lesz azoknak az oriknak a szama, akik a kesobbiekben lepnek fel az osszevont D+H csoportba, es szeretnenek majd tovabbmenni...90 nap alatt a fellepesi felteleket nem fogjak tudni teljesiteni (gondolok itt elsosorban a top30%), igy be fognak fagyni...ha csak nem fogja a tulajuk bevippelni
Old 12-14-2006, 23:48
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

A legegyszerűbb megoldás mellett eddig asszem elmentünk.
Amikor a D csopi meg let alkotva, illetve a fordulás be lett vezetve anarchban.
Maradjon meg a mostani csopik, legyen egy 1/C vagy bármi, és valamennyi türelmi idő (15-20 nap) hogy D-ből lépjen a nép fel. Mégpedig úgy ahogy annó a D-be. Vagyis a türelmi idő alatt bármekkora orival felléphet valaki, ha mondjuk 1000 kört már játszott a D-ben (ez a kis orik miatt kellene amiket gazdi 0-200 hekire tett, tekikopás, vagy fórumori célból) A türelmes letelte után élne a fellépési határ meg a 90 nap.
5 szint. 4 iparkodó harcolós, meg az ötödik ahol lefékezhet a nép.
Old 12-15-2006, 00:07
Arden Arden is offline
Member

csopi összevonás legyen,ne új csoport :P
Old 12-15-2006, 00:51
Peter Peter is offline
Member

Quote:
Originally Posted by VérGyöngyTyúk Z View Post
A legegyszerűbb megoldás mellett eddig asszem elmentünk.
Amikor a D csopi meg let alkotva, illetve a fordulás be lett vezetve anarchban.
Maradjon meg a mostani csopik, legyen egy 1/C vagy bármi, és valamennyi türelmi idő (15-20 nap) hogy D-ből lépjen a nép fel. Mégpedig úgy ahogy annó a D-be. Vagyis a türelmi idő alatt bármekkora orival felléphet valaki, ha mondjuk 1000 kört már játszott a D-ben (ez a kis orik miatt kellene amiket gazdi 0-200 hekire tett, tekikopás, vagy fórumori célból) A türelmes letelte után élne a fellépési határ meg a 90 nap.
5 szint. 4 iparkodó harcolós, meg az ötödik ahol lefékezhet a nép.
aha, meg még mit nem?
teljesen ellenzem, hogy akármekkora orikkal lehessen lépni...

Last edited by Peter; 12-15-2006 at 00:53..
Old 12-15-2006, 07:04
Never Never is offline
Member

Szintén
Mondjuk ki nyiltan:a gigaorik megölik a játékot.Nem kell még 1 olyan csoport,mint a mostani D
Old 12-16-2006, 15:51
Devil Devil is offline
Junior Member

Z...
kezdjuk.. és előre bocsi a gorombaságért de látom nagyon önző lettél...

1. Senkit nem érdekel OHP. Senkit nem érdekel h 0 hekisen léptette a gazdája. Letojom. Ki mondta neki h 0 hekin lépjen? Ati? nem. Ő határozott így, innentol hibaztathatja magat a hülyeségéért és kész. Megszivta.
2. Kontinens NEM lép sehova. Ha akarod léptetni lebontod. Ha nem akkor vipeled. ennyi. ha nem teccik törölheted is akár. Ez sem érdekel.
3. Hulla kisajatithatna a csopit? valoban vmennyire igen, de ő is 1700 hekin lépne és ott meg van lőve. Léphet sok orival, más is léphet sok orival, majdnemhogy egyenlő esélyek lennének. Már amennyire ananrchban van egyenlő esély.
4. Csak 4 gigaorid van? szegéénykém, kérsz még 1et? egy akkora oriért fizess is csak vipet, én is azt teszem egy nyamvadt 8k-s bankosért is!
5. "Mellesleg szvsz a "gigák" nélkül ugyanúgy nem lenne harc" Így van? nincs. Akkor minek vannak? Értelmetlenül. Sztem ezt megtárgyaltam nélküled.
6. "olcsón adják ki nagy tömegben a nyersit" Ezt énis megteszem Mben, mégsincs 600k hekis orim, csak 17k.
7. "Mert mit érsz el ha felütöd magad 1000-ről 1600 hekire, ha se anyagod se pénzed nem lesz" Mire való a törp a klánban? Alapbol 2948 hekiig 225 katiért fedez. Ok sztem ez megtárgyalva, 2948 felett meg majd elválik, ha vmi gond van, hát hozunk változást, v megoldjuk, mint mindent.
8. "Szerinted pl ha per pill az összes nagy ori amelyik termel egyszerűen leszabizik mi történne? Ott állna egy rakat harcra élezett ori és szép lassan kihalna," Megint csak azt kell mondjam h a kedves nagy dög orijaitok miatt nincs lent senki, mert mki fedezett fel mint 1 őrült. 4k hekin van a legnagyobb orim ami ütéssel ment felfelé Dben. Tudod miért? mert nincs kit ütni, a legközelebbi nem Hulla ori vmi 25 v 30 körös tán Hullát ha beütöm micsinál? eljácca a kisgyereket akinek elvették a játékát és 20 orival ráveti magát 1 orimra, üresre mészárolja és leüti 20,32 v akár 64 sereggel... ezt tudod annyival tudom kommentálni h: LOL
9. "Mellesleg én sokminden vagyok a Hódban, de a hatalomvágyó nem illik rám sztem" Egyetértek, szerintem az értetlen illik a hatalomvágyó helyére, már bocsi.
10. "Én pl a 4 orimból 3-ból teszek ki naponta minden nyersit (össz 40-50 milla mindenből) a negyedik tekiír meg beszélgetős abból néha tekiakciót tartok." 50milla nyersiből 166666 raktárat lehet építeni. Azért raktár mert ahhoz mind a 3 nyersiből uannyi kell. Szerinted kinek van szüksége ennyire? egy gigatermelőnek, kész szvsz.
11. Az ötleteid végig a személyes gondjaidra alapozod (szegény OHP, jajj a drágaszágaim 500k hekiről bontsanak, hüpp hüpp), ezért szerintem majdnem minden ötlet alaptalan az érzelmeiden kívül. Azok pedig nem a jobbá tételt szolgáljak az fix.
12. Csopiösszevonás történjen. D át Hba. Hban kötelező vip küldés 90 nap után. Erre azét van szükség hogy viphiány miatt fellépjenek a H-s termelők. Sztem elég jó indok. D vipmentes, aki akar ugyanugy küld vipet az orijára mint eddig a mostani Dben.
13. A most Hban lévő topos orik ha bekerül a szabály egyből léphetnek, mivel: A, megvan a letöltött 1000körük a lépéshez. B, megvan a topkörük. C, Megvan az 1700hekijük.

Mégegyszer sorry a gorombasagomert Z, de sztem szükséges h meglásd mi is igazából a helyzet...

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules