|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: kell-e nekünk új behalt anarch szint kis létszámmal?
|
1: legyen csopi összevonás!
|

|
19 |
50.00% |
2: legyen új anarch szintt!
|

|
19 |
50.00% |

12-14-2006, 09:39
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Mármint 16k hekisnek. 
Ráadásul ijen megkötéseknél tényleg max egy "giga" termelő szövinél lehetne megvalósítható a napi 1-2x bekukk és kipakol. A kissebb, harcoló klánoknál a tamagocsizás a haláluk lenne.
Vagyis megmaradhatna némi "állóvíz" magasan, hogy olcsó legyen a nyersi, ugyanakkor a totális harci szövik minimális kereskedő vagy termelő résszel is kitarthatnának, mert csak annyi pénzt kell valahogy szerezniük hogy meglegyen a nyersire-fegyire való keret. Pl.: 10 oriból 1 vagy 2 kereskedő maxolt védelemmel és "pénzeli" a klán nyersanyag bevásárlását. A többi meg harcol.
|

12-14-2006, 11:04
|
Member
|
|
|
|
Másik:
Sztem, ha megvalósul a dolog, akkor úgy kellene kezdeni, hogy vagy a jelenlegi 3 és 2 szintet összevonni a 2/D-be és egy "szűz" harmadik szint induljon, vagy ha egy 1/akármi szint lenne akkor mindenképpen majd fél éves türelmi idő kellene ( a fél év hasraütéses teknikkel lett számolva. )
Azért, mert ha most hipp-hopp lenne egy új 1. csopi akkor oda fellépni minimális számú ori tudna (sztem pl 2500 hekis fellépésnél senki). A nagyok a terület miatt kapásból nem (csak bontással meg ijesmi) a kicsi "lépőhatáros" orik meg befagynának vip nélkül, mert nekik most kezdene ketyegni a topkör, ha egyáltalán. A mikororik (pl OHP ami ugyi totál csak a be-benézelődés miatt van) meg esélytelenek lennének lépni.
Meg pl akár Hulla egy morcosabb pillanatában simán megmerényelhetné a csopit, mert annyit mond, h nem teszi szabira az orijait és nem vip meg semmi. Vagyis a tophatár meg se rezzen a legtöbb orinak meg esélye sem lenne a lépésre.
Úgyhogy én ha lehet amellett lennék, hogy összevonni klánrendszerbe a 3/H és 2/D csopit 2/D név alatt és a 3/H ban csak a most mélyszabisok illetve a fellépő orik lennének. Akkor az új 2/D-ben lentebb esne a top és a nagyok már úgysem mennének fenntebb (felfed miatt) a nép, meg igyekezne minél több orit felnyomni a D-be, hogy tovább nőjön a létszám és essen a tophatár.
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 12-14-2006 at 11:15..
|

12-14-2006, 11:55
|
Member
|
|
|
|
Ezt át kell még olvasnom párszor,hogy megértsem,de igyexem 
|

12-14-2006, 11:58
|
Member
|
|
|
|
miért nem volt jó az hogy a 2/D lekerül H-ba és a kiürült D lesz a klános csopi? 
|

12-14-2006, 12:41
|
Member
|
|
|
|
Hajrá Never! 
Arden: Ha kissé belegondolsz:
Most egyedül a D-ben nem kell 90 nap alatt átrohannod.
Vagyis, ha a full D-t lerakás a H-ba akkor ott minden a fejére áll. Mivel az a minimum, hogy ha összevonva a két csopi akkor a 90 nap előlről ketyeg minden orinál. Mert ha nem akkor a jelenlegi H-s orik nem léphetnek, mert a topból kizúgnak és ha nem vip-ek be is fagynak. A volt D-sek meg várják malmozva a 90 nap végét és akkor is csak a jelenlegi D-s top orik tudnak majd bontással fellépni.
Vagyis összegezve:
Ha a H-ba lesz összevonva a két csopi akkor a mostani H-s oriknak annyi, plussz a mostani D-sek közül aki nem a topba esik, kivéve akik vipelnek ezzerrel. Mert 90 nap alatt a mostani H-soknak esélyük sincs felvergődni egy összevont top-ba és eltölteni kellő topkört. Mert pl.: Sem FB, sem Hulla, sem senki nem szívesen hagyná veszni az össz orijainak nagy részét. (Bocsi h mindég kiemelem Hullá-t, de azért nagy csapat az övé és mindenképp számolni kell vele, mert per pill sztem simán kisajátíthatná a ful 2/D topot, ha olyanja lenne) Vagyis ha H-ba lekerülnek D-ből akkor mindenkit kiagyalnak a top-ból, hogy minél több saját ori legyen ott.
Ha viszont a D-be lenne felrakva az összes aktív H-s ori akkor azok levinnék a tophatárt és nem fagyódna be senki.
|

12-14-2006, 14:01
|
Member
|
|
|
|
Z összevissza beszélsz. Az hogy a Dt viszed Hba vagy Ht viszed Dbe az olyan, minthogy kettőhöz adsz hármat vagy háromhoz kettőt, a végeredmény ugyanaz. Egy egész oldalt írtál burkoltan arról hogy az összevont csopi ne legyen vipköteles.
|

12-14-2006, 14:15
|
Member
|
|
|
|
Steve:
Bennem még az fel se ötlött h az új( vagy alakított 2/D) vipköteles legyen, és nagyon remélem, hogy nem lesz az.
De viszont a lényeg:
Jelen pillanatban az anarch-ban kizárólag a 2/D az ahol nem kell 90 nap alatt végigmenned. Ha a mostani D-t a H-ba vonják le akkor ott a 90 nap él. De az összevonási feltételektől függ, h most behal az egész (és kipusztul 2 teljes szintnyi ori) vagy nem. Mert ha élni fog a 90 nap, akkor a nagy orik miatt a kicsik besülnek és a jelenlegi D-s top fog tudni csak lépni fel újra a már klános D-be. Ugyanakkor a mostani toppos H-sok meg joggal kezdenének tamtamolni, hogy nekik ment a munkájuk füstbe. Érted?
Sztem az, hogy ne legyen a klános csoportösszevonás miatt többszáz oriból hulladék, ahhoz azt kellene csinálni, hogy a mostani H-s oriknak "megelőlegezni" a lépést és D-be emelni őket.
Lenne szűz szint (H) ahol lehet előlről kezdeni mindent, ugyanakkor azok akiknek pl csak egy-két nagy, vagy ellenkezőleg, kicsi orijuk van, nem kellene azon agyalni, hogy hogy megy fel 1500 kör alatt 20-22 k hekire a topba és bennmaradni 1000 körig. Pl Isha OHP-ja szted hogy jutna fel 90 vagy akár 180 nap alatt 0 hekiről?
|

12-14-2006, 14:16
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Az hogy a Dt viszed Hba vagy Ht viszed Dbe az olyan, minthogy kettőhöz adsz hármat vagy háromhoz kettőt, a végeredmény ugyanaz. Egy egész oldalt írtál burkoltan arról hogy az összevont csopi ne legyen vipköteles.
|
Nem teljesen ugyan az... Ha egy H-s ori felkerül D-be, akkor már nem kell külön fellépnie D-be. Ha a D-s orik kerülnek le H-ba, attól a H-s oriknak még fel kell lépni D-be, és a nagy orik miatt nem lesz nekik egyszerű, közben pedig ketyeg a 90 nap...
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
Last edited by Chris; 12-14-2006 at 14:18..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|