Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

View Poll Results: kell-e nekünk új behalt anarch szint kis létszámmal?
1: legyen csopi összevonás! 19 50.00%
2: legyen új anarch szintt! 19 50.00%
Voters: 38. You may not vote on this poll

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-03-2006, 23:51
Arden Arden is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

javíthatatlan vagy
Sponsored Links
Old 12-04-2006, 03:33
Szecsa
Guest

Longevity: 0%

En is javaslom, hogy ne kelljen a szint megnyitasakor top kör.
Rengeteg ori most sem felel meg D-ben a top30%-al, igy legalabb lenne nekik kis engedmeny, hogy eselyuk legyen a lefordulasra, mert jelen pillanatban egy 10k hekis ori (aki ugyebar 8-9k hekire van a top30%-hoz) nem remenykedik kulonosebben abban, hogy o a jovoben barminemu lehetosege adodik arra, hogy elhagyja a szintet Igy szerintem jopar 3-18k heki kozotti ori inkabb a fellepest valasztana szerintem.
Az uj csopiba pedig az eddig jol bevalt 2500 jatek ido+1k top30% kör legyen szukseges a lefordulashoz.
S hekilimitet pedig mindenkeppen erdemes lenne szerintem bevezetni: 100k heki. Ha megint meg lesz a lehetoseg, hogy legyenek tobb szaz ezer hekis orik, akkor lesznek. (bar lenyegesen kevesebb, hiszen csak utve lehet majd felmenni egy ido utan a fedezes dragitasa miatt)
Old 12-04-2006, 07:11
hami's Avatar
hami hami is offline
Member

Sziasztok
Nya, én is egyetértek, ezzel a klándologgal. A lényeg, amit már töbször elmondtam más topikokban, hogy nem kell megsértődni a másikra, mert esetleg játszik. Az ember nem sértődik meg a barátjára mert az elverte fociban, vagy igen?
Én számtalanszor megsértődhettem volna már Szecsára vagy Ardenre, de mint azt páran láthattátok, eléggé jóban vagyunk
Tehát aki megsértődik a másikra, az inkább ne is játszon.
Old 12-04-2006, 07:15
Arrakis Arrakis is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Never View Post
Viszont nem tudom,milyen nagyobb motivációt lehetne még adni a játékosoknak,hogy fellépjenek?Ha a klánosdi nem elég,akkor talán meg sem érdemeljük az egészet Most nem magamról beszélek,hanem a kollektív anarchról.
Amúgy mit szolnátok ahhoz,ha le lenne maximalizálva a föld? mondjuk 100k hekiben,vagy talán annyi sem kell.
Így, hogy akárki akármennyi orit vihet fel,sztem fél év,és megintcsak 200ezer hekinél lesznek az orik,ami megintcsak meg fogja ölni a játékot.
Nem kötexem, de ez mire jó?
Az Aban van értelme, mert talán soha senki nem fogja azt elérni.
De itt? Nem telik bele sok idő, s 50 ori ott trónol maxon, akiknek csak a pontlistában levő helyét kell változtatni, s gyakorlatilag ugyanazon a hekin csücsül mindegyik több k körig. Másrészt Ti mondjátok, hogy mindenki mindenkit, s akkor van izgalom?
És kérdezem röhögve, ez hogy fog kinézni?
x 10 orival 100k hekin megtámadja majd y 5 oriját 100k hekin?

Ja, és egyébként minek?
Földet úgysem vihet
Pénzt meg sztem termel eleget, ha mást nem képzésből, mert még az eddigi elcsökevényesedett anarch egyetlen nagy "eseménye" a felfedezés is kizárt neki.
Bocsássatok meg nekem, hogy szkeptikus vagyok, de ez nekem eddig úgy tűnik guanonak ahogy van.
És még ha... még ha a végén ki is jelentetek vmi magatok nézve kötelező érvényű dolgokat, annak sem lesz sok értelme, tekintve az As példát. Itt sokkal nagyobbak a különbségek.
Sosem fog tudni versenyezni a kis ori, ha nem szed össze elég pénzt a Dre, vagy kap vkitől, aminek megint nagy értelme van.
A nagy Hs orik, ha a szavazás jelenlegi állása szerint valósulnának meg a dolgok termelnék a pénzt, azt időnként egy egy ori felvinné, amiből 1 - 2 máris felkúszna az egekbe.
Sztem ez az egyszer volt Budán kutyavásár tipikus esete lesz, ha egyáltalán bevezetésre kerül.
Az első 2 - 3 hónap talán izgalmas lesz, de ha még max földet is csináltok én garantáltnak látom utánna a keresztet.
A top 5% körei értelmesnek tűnnek, bár mondom, elég egyszerűen kijátszható, ráadásul nem is igazán egyezik az anarch szellemiségével, mint ahogy monnyuk a max föld sem.
Nekem röviden ez jutott eszembe.
Addig még egész jól indulét, hogy önszabályozás, s mindenki egy klán, max 10 ori, onnastól kicsit eldurvultatok.

És még egy felvetés.. ha amúgy is bejártok egymás orijába, akkor nem ugyanazok a szövetségek lesznek ezentúl is, mint eddig voltak? S ugyanaz a nem támadom a másikat?
Vagy a Hban majd beléptek mindketten ugyanabba a termelő oriba, ürítgetitek, akármi, s a Dben majd egymást ütitek?

Last edited by Arrakis; 12-04-2006 at 07:27..
Old 12-04-2006, 10:00
Steve Steve is offline
Member

Arrakis ennyire ne ferdíts!
Ha ketten bejárnak egymás termelőibe akkor valszeg egy klánban lesznek és segítik egymást, ennek ez a lényege. Pont ez a jó, hogy jöhet egy egyoris haver, simán beveheted a klánodba és játszhattok együtt.
Old 12-04-2006, 10:07
Chris's Avatar
Chris Chris is offline
Member

Question

Ha új szint lenne, akkor sem a D-ben, sem a fölötte lévőben nem számítana a 90 nap, vagy csak az új szinten?
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
Old 12-04-2006, 10:17
Arden Arden is offline
Member

Chris,azt nem tudom.
de ha összevonás lesz és D kláncsopi,akkor csak a D nem lesz vip köteles, összevont csopi igen.
Old 12-04-2006, 10:21
Szecsa
Guest

Longevity: 0%

A klanszintes csopi csaknem lenne vipes...
Old 12-04-2006, 10:29
Steve Steve is offline
Member

A klánszintes csopi nem lenne vipes csak gyakorlatilag minden ori vipelve lenne benne
Old 12-04-2006, 10:41
Arrakis Arrakis is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Steve View Post
Arrakis ennyire ne ferdíts!
Ha ketten bejárnak egymás termelőibe akkor valszeg egy klánban lesznek és segítik egymást, ennek ez a lényege. Pont ez a jó, hogy jöhet egy egyoris haver, simán beveheted a klánodba és játszhattok együtt.
Oks, ezt a részét még elfogadom, és a vélemény többi része?
Azokra van vmi ellenérv?
Mert igazából ez aggasztott a legkevésbé
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules