Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

View Poll Results: Lehessen-e alulrol tobb sereggel beutni, mint eddig?
A seregek egyaránt alulról, vagy felülről ütnek, mint eddig(eddigi kiskapu bezarasa) 44 78.57%
Pontértékben amíg felettem van, addig alulról, a pontérték minden ütés után frissül(ami most van) 12 21.43%
Legalabb az 1/A-ban mukodjon az 1-es pont, tobbiben a 2-es pont. 4 7.14%
Multiple Choice Poll. Voters: 56. You may not vote on this poll

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 11-29-2006, 19:07
director
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%
Quote:
Originally Posted by Solaris View Post
Nekem is van/volt mf orim.
De azért nem kellene sírni h ha a szövi társak egyszerre támadnak.

...és véletlenül sem arról van szó h vki fullra kitámad és akkor a "gonosz" többiek rámennek sok sereggel. (mellesleg már nem azért de a többiek valószínűleg vmit beáldoznak azért h ne legyenek teljesen védtelenek amikor támadnak. Ha ezt én, ill azok akik nem 0 sereget hagyank otthon a támadáskor meg tudják oldani akkor másnak is meg kell tudni oldani)
...de a lényeg az h így elveszlik a szövetség egy nagyon fontos(talán legfontosabb) része.

Egy alaphelyzetben 4 fős szövi támad fölöttük lévő országot. PL 3 hadis fejenként 1 sereggel. Nem tudom h Ati milyen kiszámíthatatlanságról beszél mert nekem ez a "bizonytalan helyzet" sokkal kiszámíthatóbb volt mint a mostani. Ha a 3 szövitag 1xre támad akkor 1 beüt felfelé a többi meg pattan, mert azt ne mondja nekem senki h ki tudja számolni h a 3. támadó országnak hány 100 ha-t kellene bontani h felfelé üssön.

Az A-ban pedig mivel csak klántagok vannak ott még dúrvább a dolog. Ahogy egyre több ha-ról van szó egyre dúrvább.

...és miből látszik? Abból amit írsz....
amit most problémaként írsz, arra az első hsz-omban lévő 2. pont nyújta a (szerintem tökéletes:P) megoldást
így pontosan tudni lehet, hogy ki hanyadiknak üt be.. ezen kívül még mi a gond?
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules