|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

11-28-2006, 20:13
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Azért azt számold hozzá, hogy ha mészárolják őket, az amúgy is magas veszteségük még tovább nő a hadüzi hatására.
|
Oké de már 3 országnál is ha hadüzibe vagy velük és valamit elnézel akkor neked annyi. Szerintem innen nézve mindegy, hogy 3 vagy 4
|

11-28-2006, 20:16
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by FJORD
Oké de már 3 országnál is ha hadüzibe vagy velük és valamit elnézel akkor neked annyi. Szerintem innen nézve mindegy, hogy 3 vagy 4
|
Lehet, hoyg mindegy. Lehet, hogy Szecsának van igaza, és jobban járok ,ha egyet kihagyok. Az is lehet, sose küldök hadüzit többé. De itt arról van szó, hogy NINCS lehetőségem egy teljes szövinek egyszerre hadat üzenni, ami szerintem logikátlan
|

11-28-2006, 20:18
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Lehet, hoyg mindegy. Lehet, hogy Szecsának van igaza, és jobban járok ,ha egyet kihagyok. Az is lehet, sose küldök hadüzit többé. De itt arról van szó, hogy NINCS lehetőségem egy teljes szövinek egyszerre hadat üzenni, ami szerintem logikátlan
|
Oké ebben igazad van.
|

11-29-2006, 09:00
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
|
Köszi, Synkel 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|