|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

11-28-2006, 18:09
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
Engem, foglalkoztat egy kérdés, de men tudom szabályos-e: van két szövi és egymásnak mennek. Az egyik szövi megcsinálja a szokásos, éplisfelmérést, gömböt- tegyük fel sikerül mind- és ezt kimásolják jegyzetetbe. Utánna feloszlanak és mindenki mf-ként folytatja a háborút ugyan azzal a szövivel. De nem egyeztetnek, csak teljes krónika, krónika, mágia felderítés és érték vesztés növekedésből szereznek infót. Ez így szabályos, vagy jksz? 
|
Ez full jksz...
Nem tudod bebizonyítani, hogy nem msn-en beszéltétek meg a dolgokat...
Így szerintem repültök mindannyian...
-szerintem-
|

11-28-2006, 18:29
|
Senior Member
|
|
|
|
Szerintem nem jksz.
Az a helyzet, hogy a két szövi haragszik egymásra, ha egyik felbomlik, a tagjai továbbra is haragudni fognak a másikokra, az lenne érdekes, ha hirtelen kitörne a béke. Ha egy szövi felbomlik egy háborúban ilyen célból ,akkor szerintem joggal feltételezhető, hogy az ellenfél némi fölénybe került, és nagy szükségük lett a 40% pluszra. Azaz valószínű, hogy az ellenséges szövi továbbra is támadni fogja őket, márpedig ha egy szövi 4 mf-el egyszerre akar háborúzni, neki is joga van ehhez
|

11-28-2006, 18:44
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Szerintem nem jksz.
Az a helyzet, hogy a két szövi haragszik egymásra, ha egyik felbomlik, a tagjai továbbra is haragudni fognak a másikokra, az lenne érdekes, ha hirtelen kitörne a béke. Ha egy szövi felbomlik egy háborúban ilyen célból ,akkor szerintem joggal feltételezhető, hogy az ellenfél némi fölénybe került, és nagy szükségük lett a 40% pluszra. Azaz valószínű, hogy az ellenséges szövi továbbra is támadni fogja őket, márpedig ha egy szövi 4 mf-el egyszerre akar háborúzni, neki is joga van ehhez
|
Csakhogy valószínűleg egyértelmű, hogy miért váltottak át MF-re...
Mondom, átraknak szépen anarch-ba, aztán magyarázd meg, hogy aaa, én csak azért vittem le a készültségét a csókának, mert a szemét biztos lopni akart volna, meg hasonló...
Az ilyen esetek 99%-a jksz, a maradék 1% meg kerekítési hiba
Szerintem pepa kérdését azért tette fel, mert már elgondolkozott rajta, hogy milyen lenne, ha megkapná mindenki a +40% +10% bónuszt, de valahogy ki lehet-e magyarázni, hogy mi nem jksz-ezünk 
|

11-28-2006, 19:14
|
Senior Member
|
|
|
|
Miért kéne magyarázkodni?
Ez a dolog azért nem olyan egyszerű, hogy megkapom a bónuszt, egyébként semmi hátrányom nincs.
Ott van elsőnek a varikészüli. Háborúban nekem mindig rendesen be kellett osztani, hogy jusson is, maradjon is, márpedig ha mf, akkor mindenki magának néz távot és magának nyit kaput. Ha támad, nincs szövihelp se az ütéshez, se a védéshez. Szal alapban jobban járnak, ha együtt maradnak. Ha meg szétválnak, annak kizárólag a védelmi bónusz miatt van értelme. Bebetonoznak, és kihúzzák valahogy míg az ellenfél megoldja. Márpedig ha egy szövi tényleg elkezd ütni 4 mf-et és azok visszaütnek, az már miért lenne jksz?
De amúgy érdekes a kérdés. Ati, jár ilyenért anarch, vagy sem?
|

11-28-2006, 19:20
|
 |
Member
|
|
|
|
Akkor nekünk szövi háborúban szabályos játék védelme érdekében cimszó alatt raktak 2orit át,mert azért kezdtekel ütni mert szövitárs 1be leütött roluk pár hekit?
|

03-29-2007, 14:32
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Szerintem nem jksz.
|
szerintem sem JKSZ,amíg nem küldenek át egymásnak semmi infót.
|

03-29-2007, 14:39
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
ez nekem sem teljesen világos, bár évekig azt hittem...
de mikor egyedül voltam mf-ként egy szövi ellen és azok szétugrottak mf-re és úgy folytatták semmi bajuk nem lett belőle.
szóval valószínűleg ezzel is lehet taktikázni, még ha én nem is tenném
|

03-29-2007, 14:40
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zoli8
szerintem sem JKSZ,amíg nem küldenek át egymásnak semmi infót.
|
eleg nehez bizonyitani, hogy nem kuldenek at infot...
|

03-29-2007, 15:48
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
eleg nehez bizonyitani, hogy nem kuldenek at infot...
|
elég nehéz bizonyítani, hogy küldenek...

|

03-29-2007, 17:27
|
Member
|
|
|
|
Elég nehéz elképzelni, hogy ma szövetségesek, benne egy háborúban, holnap meg egymástól tök független mf-k ugyanabban a háborúban.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|