|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

11-27-2006, 16:20
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
Az aki ne mjátszi kaz miert ossza az észt hm Harcos?
Talán probalj meg támadni is.
Láttál üres orit.Mert átépít valaki vagy csak nem figyelt?Mérges vagy mert egy árva harciegységed sincs....Szivas 
|
én már leirtam miért nem volt ezen nincs mit ragozni 
2.adoztatos párbajomra ez töké volt 
föleg ahol 1óra után álltam 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

11-27-2006, 16:21
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Ebben asszem tévedsz. Neki nem kell harci egység, ő elboldogul tolikkal is, mert hiába a legkisebb az orija, népességgel szerez annyi értéket, hogy topos legyen vele...
|
Ha támadgatok ugy is tudtam volna 8600népet  mivel én ha loptam is a végén már nem népet hanem kaját 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

11-27-2006, 16:22
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
én már leirtam miért nem volt ezen nincs mit ragozni 
2.adoztatos párbajomra ez töké volt 
föleg ahol 1óra után álltam 
|
Ezek szerint ha én jelentkezek, akkor én vagyok a legjobb, mert nekem volt eddig a legkevesebb párbajom?
Hééééé emberek!!! Most jövök rá, hogy a múlt hetit én nyertem!! Vagy legalábis nekem járt volna az első hely, mert 4.dik lettem, de a 3 első sokkal többet párbbajozott mindenfélét mint én!
Nekem, nekem, nekem jár az első hely, nem Harcosoknak!

|

11-27-2006, 16:24
|
Member
|
|
|
|
Szeritnem aki deffel az beszari. Támadni kell nem nézegetni egymast és vihart pakolászni meg rengetni...
Van 8600 néped és???A lovak hova bujtak ?
|

11-27-2006, 16:25
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Ezek szerint ha én jelentkezek, akkor én vagyok a legjobb, mert nekem volt eddig a legkevesebb párbajom?
Hééééé emberek!!! Most jövök rá, hogy a múlt hetit én nyertem!! Vagy legalábis nekem járt volna az első hely, mert 4.dik lettem, de a 3 első sokkal többet párbbajozott mindenfélét mint én!
Nekem, nekem, nekem jár az első hely, nem Harcosoknak!

|
Mind1 
én már elsőre is dobogora kerültem és ahogy látom ez neked nem ment
Ezt még leirom bár nem tom miért:
ja és ha az uccso sereg nem rám jön hanem szecsára én nyerek  mivel rengettem volna stb 
és 11300-11500érték közé tudtam volna menni ha nem ütnek be 
|

11-27-2006, 16:26
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Szeritnem aki deffel az beszari. Támadni kell nem nézegetni egymast és vihart pakolászni meg rengetni...
Van 8600 néped és???A lovak hova bujtak ?
|
Duma duma duma 
Ha lett volan pénzem nyugi ütök de nem volt sajna 
Nem volt annyi,hogy lovat gyártsak így jártam
Persze én defeltem végig és 7kor még gömbölni se tudtam szecsát 
|

11-27-2006, 16:27
|
Member
|
|
|
|
Duma duma ....
védekezzél csak 
|

11-27-2006, 16:27
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Mind1 
én már elsőre is dobogora kerültem és ahogy látom ez neked nem ment
Ezt még leirom bár nem tom miért:
ja és ha az uccso sereg nem rám jön hanem szecsára én nyerek  mivel rengettem volna stb 
és 11300-11500érték közé tudtam volna menni ha nem ütnek be 
|
Igaz. Már az első párbajomon is lemaradtam egy hellyel a dobogóról. Attól függetlenül ritka szép élmény volt, szívesen emlékszek rá. Nem ez volt az, ez a 3-dik párbajom volt. Az elsőn Goldy nyert, egy szövim lett a második, és Wand a 3-dik.
ÉS gyorsan hozzáteszem, ott senki nem akarta utólag megmagyarázni, hogy ő volt a jobb. A játékkal és az ellenfelekkel szemben azért kell némi tisztelet is, különben szart ér az egész...
|

11-27-2006, 16:28
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Duma duma ....
védekezzél csak 
|
Már bocs de még így is kevés volt a védelmem  a3.orában szecsa még simán rengetett 
és az íj is kevés lett a végére 
|

11-27-2006, 16:29
|
Member
|
|
|
|
most erre mit mondjak ?
Nem csak védekezve lehet nyerni.Aki az utolso pillanatabn be tud utni masiknak nyerhet siman.De hat ijjakkal kicsit nehez tamadni 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|