|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

11-21-2006, 15:13
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
sztem a maganyos elfnek szinte kotelezo a tudos szemelyiseg. hiszen azzal minden vedelmet novel, amire szuksege van.
|

11-22-2006, 20:43
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
ha én elf vok mfben akkor nálam is a kereskedő a nyerő
|

11-23-2006, 19:33
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Napóleon
1. ezek szerint kezdő vagy, tehát fajt is ez alapján válassz. igaz h az elf az egyik legjobb fedezgetős ori de azért ott is tartani kell a mértéket a felépítésben és ezt egy kezdő sztem nem biztos h tudja.
2. nem elvetendő az ha valaki csak fedezgetni akar, a játék erre is lehetőséget ad
3. ha nem lopsz senkitől akkor nem hiszem h gondjaid lennének, max egy-egy ori átmegy rajtad, de mivel kezdő vagy valsz h ők nagyobb kaliberek mint te. mivel lopnod nem célszerű, fedezgetni maxolni pedig kell, és a kezdőknek nincs sok pénzük, ezért célszerű termelgetned is.
egységként csak íj batornyozva. ajánlom neked a gnómot vagy az elfet.
olyan nem lesz h egy teljes szinten békén hagyjanak, de az elffel lesz a legkevesebb konfrontációd. 
|
Annyira kezdő vagyok, hogy most léptem B-be egy óriás hadi-varival. A cím alapján -meddig lehetsz (Te) észrevétlen- nem magamra utaltam.
Kereskedő személyiséggel,meg nem lehetsz észrevétlen, mert a hiénák rádcsapnak rögtön. Tudom, hisz az első gömbsor nálam a kereskedőket illeti. Van nekem is egy elfem 5-be, aki túdos és tolis. A sok tekiéhes fél-elf mind jönne, de hiába.
Last edited by Pepa; 11-23-2006 at 19:35..
|

11-23-2006, 21:08
|
Member
|
|
|
|
kereskedő elfemet még sikeresen nem támadták be csak ártóztak 
|

11-24-2006, 09:09
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Napóleon
kereskedő elfemet még sikeresen nem támadták be csak ártóztak 
|
de ha megakarnák akkor nem tudnál ellene semmit tenni!! 
néhány napig ártó aztán befér a toli stb,stb!!
|

11-24-2006, 09:52
|
Member
|
|
|
|
sztem nem kell nehany nap. meg az sem mind1 am, hogy az a kereskedo elf melyik csoportban tanyazik, es ott is hol. 5. csoportban 200 hekinel vagy a 2. csoport topjaban. az 5. csoportban sok a lama, de 1500-2000 hekinel konnyen lehet egy varisnak 70k+ varija es azzal szepen le lehet szedni a keszit, aztan johet az epuletfelmeressel 1bekotott tekizes peldaul. ott mar lehet szamolgatni, hogy befer-e a szovi vagy sem. aztan ha egy elfet kitekiznek parszor akkor athelyezheti a hangsulyt a varikra es a tolikra, de akkor meg a katonai vedelme lesz gyengebb. nincs beverhetetlen mf.
|

11-24-2006, 10:00
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
sztem nem kell nehany nap. meg az sem mind1 am, hogy az a kereskedo elf melyik csoportban tanyazik, es ott is hol. 5. csoportban 200 hekinel vagy a 2. csoport topjaban. az 5. csoportban sok a lama, de 1500-2000 hekinel konnyen lehet egy varisnak 70k+ varija es azzal szepen le lehet szedni a keszit, aztan johet az epuletfelmeressel 1bekotott tekizes peldaul. ott mar lehet szamolgatni, hogy befer-e a szovi vagy sem. aztan ha egy elfet kitekiznek parszor akkor athelyezheti a hangsulyt a varikra es a tolikra, de akkor meg a katonai vedelme lesz gyengebb. nincs beverhetetlen mf.
|
jatszottal te 2/b-ben? ritka a toli mint a feher hollo.... erosen ketlem hogy nagyon kitekiznenek egy elfet :P

11-24-2006, 10:04
|
Member
|
|
|
|
jo, nem a top tetejerol beszelek, ahol nagy a pontszamkulonbseg, hanem a top 30% korul. el is szoktak bizni magukat. ne mondd mar, hogy kitekizhetetlen az elf a 2/b-ben... 
|

11-24-2006, 10:11
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
jo, nem a top tetejerol beszelek, ahol nagy a pontszamkulonbseg, hanem a top 30% korul. el is szoktak bizni magukat. ne mondd mar, hogy kitekizhetetlen az elf a 2/b-ben... 
|
nyilvan nem azt mondom, csak azt, hogy nagyon keves az ori, ami ezt meg tudja tenni.... ha meg megis van, szerintem lecsapjak hamar... 
bar en 2/b-ben 1700+on szoktam csak jatszani, lejjebb nemtom mi van...

11-24-2006, 10:16
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
nincs beverhetetlen mf.
|
De menekulo igen 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|