Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
Old 11-23-2006, 09:44
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Akkor kiszámolom, nagyjából hány napra elég a "méregmentes" élelmünk. Vizet, viszont muszály kérnünk és abból is 2-3 napi mennyiséget próbálok összeszedni és ellenőriztetni Morel-el.
Az élelem körülbelül 2 napra elég.

Last edited by Chris; 11-23-2006 at 09:55..
Sponsored Links
Old 11-23-2006, 10:01
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Longevity: 97%

Farkasnak:
-Az igazat megvallva még nem jöttem rá, hogy hogy tudnánk bármit is kideríteni. De gondolom az mindannyiuknak csak segítene, ha tisztában lennénk a támadóink kilétével, ezért is javasoltam azt, amit. Még törni fogom rajta a fejemet. Amíg az úrnő állapota nem javul, addig úgysem lesz jobb dolgunk.
*vágok tanácstalan arcot hozzá, hiszen valóban foglmam sincs egyenlőre, hogy hogy tudnánk a dolog végére járni*

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Old 11-23-2006, 11:09
Member

Ha végeztem a "pakolgatással" akkor megkeresem Stancilt és kimegyünk a piacra. Olyan pultnál ahol látjuk, hogy előttünk többen is vásárolnak, veszünk élelmet, úgy három napra eleget az egész csapatnak. Főleg szárított-füstölt húst és kenyeret, valami száraz tésztafélét, zöldségeket. A még nálam lévő "közös" pénzből fizetek.
Mennyi maradt nálad a "közösből"?
Ha jól vontam le a múltkori vásárlást akkor 6 arany, 4 ezüst meg 45 réz. De csak ha nem cúrtam el.
Sikerül bevásárolnotok, a 4 ezüst, és a 45 réz elmegy rá.

Last edited by Chris; 11-23-2006 at 11:18..
Old 11-23-2006, 13:08
Chris's Avatar
Chris Chris is offline
Member

Exclamation Gyorsítás

Miután megbeszéltétek, hogy nyomoztok, avagy sem, kérek mindenkit, hogy írja le tömören, hogy az indulásig hátralévő három és fél napban mit szeretne tenni!

Pettyes: a te karid leginkább pihenni fog, de az utolsó napon már elmehet a városba sétálni, vásárolni, egyéb, ha akar, addigra már összeszedi magát.
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
Old 11-23-2006, 13:27
Massza Rex Massza Rex is offline
Member

Mindekihez:
- Biztus figyöltetik a fugadót. Tudják hányan vagyunk. Ha valaki ölmegy, vagy tübben, akkor azt is tuddni fugják hányan maradunk...Mi lönne ha mi is figyöltetnénk a fugadút, utca györekekkel, meg koldusukkal, ozt akkur hátha möglátják ki figyeli a fúgadút, aztán...(sokat sejtetően összeüti az ökleit)
Old 11-23-2006, 15:12
Massza Rex Massza Rex is offline
Member

Farkas nincs jobb ötlete, ha másnak sincs megvalósíthatónak vélt ötlete, akkor teljesen le tesz a "nyomozásról". Főleg a fogadóban tartózkodik, vagy örködik, vagy az ivó részben ejtőzik (iszogat saját butykosából, gyanakvóan méregeti az embereket), vagy alszik a szobájában. Mivel csak magát és Grent tartja harcra alkalmasnak, így arra törekszik, hogy vagy ő, vagy Gren mindig maradjon a Nagyúr közelében. Tehát egyszerre nem lehetünk távol mindketten. A többiek azt csinálnak tőle amit akarnak, de lehetőleg ne menjenek ki a fogadóból. Deneira felé időnként "úgy" nézek, hátha idővel megmeri kérdeni, hogy együtt alhat e egy bajnokkal, velem.

Last edited by Chris; 11-23-2006 at 15:16..
Old 11-24-2006, 06:10
Chaos Chaos is offline
Junior Member

Deneirának:
-Szép munka! Igazán ügyes vagy ,hogy ennyi mindent megtudtál.
Még ellenörszöm az ételt amit Gren hoz, aztán megvacsorázok és utána visszavonulok feltöltödni és pihenni.

Az étel rendben van.

Last edited by Chris; 11-24-2006 at 07:32..
Old 11-24-2006, 07:49
Member

A következő napok általános viselkedése:
Ha én őrködöm (Farkassal váltásban) akkor az őrség ideje alatt figyelek és a fegyvereimet élezgetem, meg ha kell a többiekét is.
Ha nem vagyok "szoliban" akkor alvás után, a padlásról nézelődök és a környéken járkálok folyamatosan nézelődve, figyelve a gyanús alakokra és persze közben várom mikor értesítenek a papok meg a kikötőmester.

A papokhoz neked kell menned. A kikötőmester a harmadik napon értesít, hogy megvannak az utasok.

Last edited by Chris; 11-24-2006 at 07:53..
Old 11-24-2006, 08:27
Member

Akkor minden nap ellátogatok a Ville és az Antoh templomba is. A Ville templomban imádkozom is kicsit és ha nincsenek túl sokan bent akkor az egyik sarkában kicsit gyakorlok a fegyvereimmel. Úgy vélem egy harcos isten temploma, a legmegfelelőbb hely az ijesmire, hisz így tiszta lélekkel adhatja a törpe tudása javát.
Másnap a Ville templomban kérdésedre, közlik, hogy két pap veletek tud tartani, megfelelő adomány fejében, valamint szóljatok indulás előtt egy nappal.

Last edited by Chris; 11-24-2006 at 08:31..
Old 11-24-2006, 08:43
Member

Elszúrtam a pézt! Tudtam, h nem stim. Csak a ezüst meg a réz volt nálam még, mert az aranyakat odaadtam a Ville papoknak az úrnő gyógyításáért.
Akkor elfogyott a "közös".

Az Antoh-papokat is megkérdezem, és ha van időpont mikorra jó mindenkinek, akkor két nappal a tervezett indulás előtt, - persze, ha az Úrnő állapota javul - szólok a kapitánynak, hogy mikorra lesz meg minden.
Az Antoh papok tudtommal már adtak választ...

Last edited by Chris; 11-24-2006 at 08:45..
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules