|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

11-22-2006, 14:49
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by csavo
 a felfedezes nem lessz olcsobb mint egy "utes megszervezes" ...
egy klan azert klan h eggyutt jatsszon, ne minden percben ugorgassan eggyikbol a masikba... ez is lehetseges, de szerintem nem ez a megoldas. es amugy is tobb ilyen ugorgatas utan tobb foldet kell leadni a csaszarnak mint amennyi foldet szerezhet az ugralgatasok soran
|
A legnagyobbak áldozak azért hogy a tetejére kerülhessenek -ha Te nem vagy erre képes, akkor lehet hogy nincsen helyed a legnagyobbak között 

11-22-2006, 14:52
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
A legnagyobbak áldozak azért hogy a tetejére kerülhessenek -ha Te nem vagy erre képes, akkor lehet hogy nincsen helyed a legnagyobbak között 
|
Mi lenne, ha nem személyeskednél, hanem a témával foglalkoznál?
Én mindenesetre örülnék neki.
Előre is köszönöm.
|

11-22-2006, 14:56
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Reaktor
Mi lenne, ha nem személyeskednél, hanem a témával foglalkoznál?
Én mindenesetre örülnék neki.
Előre is köszönöm.
|
Szerintem igenis jogos kérdésem, hogy ha valaki nem hoz áldozatokat, akkor miért könnyítsünk neki?
Amúgy igyekszem nem eltérni a témától (főleg hogy úgy olvastam hogy éppen ő az egyik, aki keveset fedezett...) -de ez a téma most a játék elvi kérdéseit feszegeti

11-22-2006, 15:31
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Xeper, en elhiszem h probalod vedeni a sajat otleted, mar csak buszkesegbol is, de szerintem eggyertelmu hogy eggyes pontokban a javaslatod lehetetlen. a kepleted nagyon komplikalt, nem mintha ez mervado lenne, stb. ahogy elnezem az eddigi reakciokat, ha hamarabb eszembejut 1 ilyen javaslat, folenyesen vertem volna a tiedet.
|

11-22-2006, 15:33
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
ha hamarabb eszembejut 1 ilyen javaslat, folenyesen vertem volna a tiedet.
|
Ebben én nem vagyok biztos, hiszen onnan indultunk ki, hogy a katonaigény a mostani sokszorosa legyen. Ne 2-3-4-5-szöröse, hanem sokszorosa. A Te javaslatod ezt az igényt nem teljesíti. Minimális a katonaigény változtatás, ezt senki nem érzi meg, ezért kár lenne bármihez is hozzányúlni.
|

11-22-2006, 16:59
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
... onnan indultunk ki, hogy a katonaigény a mostani sokszorosa legyen. Ne 2-3-4-5-szöröse, hanem sokszorosa. A Te javaslatod ezt az igényt nem teljesíti. Minimális a katonaigény változtatás, ezt senki nem érzi meg, ezért kár lenne bármihez is hozzányúlni.
|
ez most komoly??  most kisse zavarban vagyok... en azt hittem a cel a jatek fokozasa, nem pedig ennek az ellentete... nem ertem mit akadalyoz meg az a dolog, hogy a fedezes minel dragabb. az orszagok felfedezgeteset a topba az en javaslatom megakadalyozza, mert egy 2400 hekis ori ahhoz hogy eljusson a topba 27k hekire, vagy 12k hekit utnie kell. es aki megverekidik 13k hekiert, az szerintem van olyan jo h toppos orszag legyen. persze ahoz meg kell egy csomo penz a masik 12k heki felfedezesere, ahova megint komoly klantarsak szuksegesek stb. ugyhogy minel tobbe kerul a felfedezes, annal tovabb tart a topbakerules, ergo annal tovabb lessz unalom a topban, es sosem fog osszsurusodni a mezony ~400k ertek folott, hogy haboruk alakulhassanak ki.
nem birom megerteni ez miert oly nehez megertenetek! ha draga a felfedezes >> nincs haboru, ha olcso >> osszesurusodik a mezony, es haboru lessz (persze ez a nagy orikra vonatkozik, a kicsiknel van haboruskodas, eddig is volt)
namost vegyuk a 2 vegletet. ha dragitjuk a felfedezest, nem fog semelyik nagy ori felfedezni, mert draga, lessz par utes azok kozott akik relative kozel vannak egymashoz, es azontan csend fog uralkodni, esetleg par klanutes honaponta vagy 1-2... ha tegyuk fel 1 katonara valtoztatnank 1 hektar felfedezeset, nem feljetek par nap alatt osszesurusodne a topban a mezony egykettore, es lenne haboru is (a felfedezes mellett). persze ez sem megoldas, mert par honap alatt elernek a 100.000 hekis orikat TEHAT, meg kell talalni az ARANYKOZEPUTAT. az eddigi javaslatok nem kozeputak, hanem vegletek. az en javaslatom kozeput. nem mondom h aranykozeput, de a ti eggyuttmukodesetekkel azza kovacsolhatjuk.
latom megint hosszura sikerult az uzenet, es meg mindig lenne mondanivalom. de inkabb nem farasztom tobbe magam, ha ti azt akarjatok h haljon meg a jatek a 7-10k hektar folotti orszagok szamara, akkor hajra, vezessetek be az "ujitast"
|

11-22-2006, 17:06
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
ez most komoly?? 
|
Igen.
Quote:
az orszagok felfedezgeteset a topba az en javaslatom megakadalyozza, mert egy 2400 hekis ori ahhoz hogy eljusson a topba 27k hekire, vagy 12k hekit utnie kell.
|
Ezáltal az eddig felfedező fajok topbaj utása kizárva. Kár felmennie az A-ba, a B-ből zéróstartolhat mindenki nyugodtan.
Nem ez volt a cél, most sem ez a cél.
Sose volt cél, hogy a felfedezés teljesen lehetetlen legyen, amit Te javasolsz. Csak drága. Fent pedig nagyon drága.
Ha a Te javaslatodat kicsit továbbvisszük, az azt jelenti, hogy a törpék nem tudnak felfedezni, muszáj ütniük, emiatt vagy bányák helyett barakkokat tartanak, vagy nem lesznek törpék. Az eredmény, hogy nem lesz, aki nyersanyagot termeljen, vagyis nem lehet majd építkezni.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 157 (0 members and 157 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|