|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Le állíthasa-e a ht betegség esetén a képzést?
|
igen, hisz ez csak kényelmi funkció
|

|
117 |
68.42% |
nem, mert ez hatalmas előny
|

|
54 |
31.58% |

11-21-2006, 10:35
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Hornetnek adok igazat.
|

11-21-2006, 11:26
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Hornetnek adok igazat.
|
Énis
Nehogy már odajussunk el, hogy csak annyi dolgunk legyen: megnyomom a gombot a támadásra aztán ha elcsesztem valamit vagy nem figyeltem minden részletre majd a HT helyre hozza mert nekem épp csicsikálni vagy mást csinálni van kedvem.
Ha elinditok egy támadást akkor 5 kör mulva jelentkezik a betegség, ha nem tudsz ránézni vagy parázol hogy: Jaj mi lessz ha betegen jönnek haza,
Akkor vagy else indulj vagy nézz be mikor kell.
A vihar /meg nemsoká jönnek hogy szárazság, élelemhiány miatti elvándorlás miatt/ se képezzen, akkor minek van a HT-ben a napsütés és a növekedés beállitva.
Márha egyáltalán be van állitva. 
|

11-21-2006, 12:59
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Békés
Énis
Nehogy már odajussunk el, hogy csak annyi dolgunk legyen: megnyomom a gombot a támadásra aztán ha elcsesztem valamit vagy nem figyeltem minden részletre majd a HT helyre hozza mert nekem épp csicsikálni vagy mást csinálni van kedvem.
Ha elinditok egy támadást akkor 5 kör mulva jelentkezik a betegség, ha nem tudsz ránézni vagy parázol hogy: Jaj mi lessz ha betegen jönnek haza,
Akkor vagy else indulj vagy nézz be mikor kell.
A vihar /meg nemsoká jönnek hogy szárazság, élelemhiány miatti elvándorlás miatt/ se képezzen, akkor minek van a HT-ben a napsütés és a növekedés beállitva.
Márha egyáltalán be van állitva. 
|
itt nem arról van szó hogy a helytartó helyrehozza azt amit én "csesztem el", hanem arról hogy nem okoz feleslegesen kárt. azonkívül nem hiszem hogy ezzel érdemi hátrány érne bárkit is, így összességében nem értem az ellenkezést.
|

02-08-2007, 13:18
|
Member
|
|
|
|
Csak lesek ki a fejemből hogy min is megy a vita!Minek ez a kényelmi bővítés valaki árulja már el.Mind olyanok vitáznak akik naponta több órát ülnek a gép előtt,ergo bőven meg tudnák oldani a kézi képzést is. Sajna ez tényleg ahoz vezet hogy hetekig rá se kell nézni az orira majd a ht elintézi.Ha ezeket bevezetitek akkor én kérni fogom az automatikus távolbalátást is sőt ha már látja a ht hogy jönnek ,vegyen ijjakat is majd cseréljen sereget és aztán kisérje haza azt a gonoszt aki engem megtámadott amikor én alszom. 
|

02-08-2007, 13:22
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
Csak lesek ki a fejemből hogy min is megy a vita!Minek ez a kényelmi bővítés valaki árulja már el.Mind olyanok vitáznak akik naponta több órát ülnek a gép előtt,ergo bőven meg tudnák oldani a kézi képzést is. Sajna ez tényleg ahoz vezet hogy hetekig rá se kell nézni az orira majd a ht elintézi.Ha ezeket bevezetitek akkor én kérni fogom az automatikus távolbalátást is sőt ha már látja a ht hogy jönnek ,vegyen ijjakat is majd cseréljen sereget és aztán kisérje haza azt a gonoszt aki engem megtámadott amikor én alszom. 
|
Persze es meg is teheted, hogy kered mert ugyebar ez is csak "kenyelmi bovites",hogy nyugodtan tudjon az ember aludni.
|

02-08-2007, 13:27
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Én ezzel úgy vagyok, hogy
1. ha valakinek ettől könnyebb a játék, akkor miért ne legyen benne, engem nem zavar, hátrányom nem származik belőle (és sztem sok más emberkének sem.. főleg ezért nem értem a nagy negatív hozzáállást)
2. ha benne lenne úgysem használnám, szóval előnyöm sem lenne belőle (de attól még, h engem nem segít hozzá a pozitív játékélményhez, nem is utasítom el)
3. alvási szokásaimmal meg szvsz sokan tisztában vannak 
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

02-08-2007, 13:30
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
2. ha benne lenne úgysem használnám, szóval előnyöm sem lenne belőle (de attól még, h engem nem segít hozzá a pozitív játékélményhez, nem is utasítom
|
Miért nem? 
|

02-08-2007, 13:39
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
Én ezzel úgy vagyok, hogy
1. ha valakinek ettől könnyebb a játék, akkor miért ne legyen benne, engem nem zavar, hátrányom nem származik belőle (és sztem sok más emberkének sem.. főleg ezért nem értem a nagy negatív hozzáállást)
2. ha benne lenne úgysem használnám, szóval előnyöm sem lenne belőle (de attól még, h engem nem segít hozzá a pozitív játékélményhez, nem is utasítom el)
3. alvási szokásaimmal meg szvsz sokan tisztában vannak 
|
Deni, vannak olyan emberek, akik direkt szednek be betegséget, és a lejárat előtt, amikor már csak 30-40 betegségpontjuk van, bontják az összes kórházat, és fokozzással fenttartják a lakosságot egy szövicsata elindítása előtt.
Így mikor elkezdődik a csata, minden ellenség, aki támadott beteg lesz...
És ha az ellenfél az éjjel 2 órás csata után hazaindul, és látja, hogy nem jön vissza senki (esetleg még meg is várja, hogy hazajöjjenek a seregei és sereget cserél), akkor lefexik szépen alukálni 6-7 órát.. Ezalatt a betegség plusz károkat okoz neki a képzések miatt.
Tehát ha Te is ezt a taktikai elemet akarod használni, akkor megteszed, de ha ez a modul bekerül, akkor már hátrányban vagy... ugye...
|

02-19-2007, 00:11
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
A betegség magában is tettemes kárt okoz az országnak, Magasabb szinteken pár kör alatt többezer ember vész oda, 8-9 kör alatt egy ország leamortizálódik szinte (főleg ha kórháza sincs valakinek, ami eléggé jellemző). Így indokoltnak tartom a ht ilyenirányú beállítási lehetőségét. Azért ne feledjük el, hogy ez egy játék ami azért lett kitalálva, hogy a résztvevők szórakozzanak és nem azért, hogy idegeskedjenek.
Emellett, érdekes lenne elgondolkodni azon, hogy a toli akciókkal is lehetne fertőzödni, hiszen ez életszerű is lenne. A tolvaj is elkaphat betegséget nem?
Igaz ez rendesen betenne a játéknak mert a fél csopi fertözött lenne, így magam sem javasolnám. 
|

02-19-2007, 06:58
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szyriusz
Igaz ez rendesen betenne a játéknak mert a fél csopi fertözött lenne, így magam sem javasolnám. 
|
Nem lenne jó. 
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|